Takker Balotelli

AC Milann ønsker Mario Balotelli lykke til videre i Liverpool, og takker for de minneverdige stundene han hadde i den italienske storklubben.

Mario Balotelli støttet AC Milan som barn, og mange trodde at han hadde funnet sitt hjem for godt da han ble kjøpt fra Manchester City for £19 millioner i slutten av januar 2013.

 

Han scoret 30 mål på 54 kamper i klubben, som nå ønsker ham lykke til videre med en pressemelding på sine hjemmesider.

 

«Farvel, og lykke til videre Mario Ballotelli.»

 

«Vi jobbet bra sammen, Mario. Vi har vært glade for å ha hatt deg her, og for dette sier vi farvel og takk. På halvannet år oppnådde du mye. Du var avgjørende da vi kvalifiserte oss til Champions League i 2013, og var vår toppscorer forrige sesong. Dette er hva ditt Milan tenker om deg, og vår mulighet til å bekrefte det offentlig.» 

 

«Det har vært noen minneverdige øyeblikk. Målet i debuten mot Udinese, det sene vinnermålet mot Torino på San Siro i mai i fjor, det avgjørende målet mot Siena, og kanonmålet mot Bologna på valentinsdagen på San Siro.»

 

«Takk for alt, og for hva du har gjort i klubben. Vi ønsker deg lykke til videre på ditt neste sportslige og profesjonelle eventyr.»