Tap for Liverpool U18

Liverpool U18 tapte i dag 2-1 for Sunderland borte på Academy of Light, i en kamp der Sunderlands keeper James Talbot var i det umulige hjørnet og ble kåret til banens beste spiller.

Talbot reddet tre ganger når Liverpool-spillere kom alene mot ham.

Sunderland tok ledelsen etter 15 minutters spill, da de lurte Liverpools offside-felle og Andrew Nelson avsluttet med en iskald chip over keeper.

Liverpool prøvde å spille seg inn i kampen igjen, men Sunderland doblet ledelsen 11 minutter ut i annen omgang. Dan Wright satte ballen i mål etter forarbeid av innbytter Luke Molyneux.

12 minutter før slutt satte Sergi Canos inn et reduseringsmål, da han skjøt ballen i krysset fra skrått hold.

Neil Critchley stilte med et ungt lag i nordøst.

- Vi spilte bra, og dominerte kampen, men klarte ikke å score, uttaler treneren til Liverpoolfc.com.

- Vi spilte god fotball til tider, og hadde noen store sjanser til å score, men det var en av de dagene der vi ikke lykkes foran mål. Sunderland hadde mange spillere bak ballen, og vi klarte bare ikke å bryte dem ned.

Liverpool U18 stilte med følgende lag: Firth (Jackson 30), Lewis (Whelan 55), Travis, Brewitt, Polgar, Phillips, Nicholas, Ejaria (Maxwell 75), Canos, Marsh, Watts. Ubenyttet reserve: Waldron.