Tapte for Real Madrid

Liverpool-juniorene kollapset og fikk juling av den hvitkledde gigantklubben fra Madrid under Otten Cup i ettermiddag – men går videre til semifinalen.

Det var to fullstendig forskjellige omganger for Merseyside-laget. Ryan Kent (bildet) ga nemlig Liverpool ledelsen tidlig i første omgang. Tidligere Barcelona-spiller Sergi Canos spilte den lynhurtige kantspilleren igjennom, og Kent scoret de rødes femte mål i Otten Cup.

De spilte riktignok ikke like bra som tidligere i turneringen, og Real Madrid var det beste laget og skapte flere sjanser etter baklengsmålet, men Liverpool-keeper Ryan Fulton sørget for at engelskmennene ledet med ett mål halvveis i Nederland.

Madrid-klubben fortsatte å trykke på fremover etter pause, men Fulton holdt Liverpool lenge inne i kampen med gode redninger. Men så kollapset ungguttene, som nok spilte sin svakeste omgang i turneringen. Omtrent ti minutter før slutt bøyde Borja Sánchez ballen i nettet og utliknet for spanjolene. Minuttet etterpå satte Real Madrid ballen igjen i mål, men ble vinket av for offside.

Hellet varte imidlertid bare i et knapt minutt til. For Real Madrid ga seg ikke, og de tok ledelsen på en retur kort tid etter annulleringen. For første gang i turneringen lå de røde under, og vondt ble verre da Liverpools Matthew Virtue fikk sitt andre gule kort.

Først ble det 3-1, og få minutter før full tid la Sánchez på til 4–1, noe som også ble sluttresultatet. Dermed går begge lagene – også de røde, som allerede har to seire – til semifinalen i morgen: Liverpool møter Anderlecht, mens Real Madrid møter Red Bull Brasil. Kampene spilles klokka 11 norsk tid.

Liverpool U18s lagoppstilling: Ryan Fulton; David Roberts, Tom Brewitt, Oviemuno Ejaria, Sam Hart; Jordan Rossiter, Matthew Virtue, Alex O’Hanlon; Ryan Kent, Jerome Sinclair, Sergi Canos