Tar ikke vareopptelling før sesongen er over

Simon Mignolet ønsker ikke å vurdere egen innsats etter halvspilt serie.

Mignolet holdt buret rent for sjette gang i 2013/14-sesongen mot Hull på onsdag, og bidro dermed til at Liverpool igjen er å finne blant de fire beste lagene i Premier League.

- Jeg ønsker å stå på videre, jobbe hardt på trening og sørge for at jeg gjør det samme som jeg har gjort så langt. Jeg ønsker ikke å se tilbake på hva jeg har oppnådd midtveis i serien, men til slutt, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Det er fortsatt en lang vei å gå før vi har nådd våre mål. Det er for tidlig å snakke om hva som har skjedd, eller hva som vil skje. Det vil vi vurdere etter sesongen, fortsetter 25-åringen.

- Når du kommer til en ny klubb må du først finne deg til rette. Strafferedningen jeg gjorde i min debut på Anfield bidro selvsagt til at det ble mye lettere for meg. Noe slikt betyr spesielt mye for en keeper, for du har ikke mange sjansene til å vise deg frem for publikum. Den situasjonen er noe jeg kan se tilbake på, og noe som ga meg selvtillit. Jeg fikk en veldig god start på sesongen.

Mot Hull på onsdag måtte ikke Mignolet gjøre en eneste skikkelig redning. Det var rett og slett en veldig rolig dag på jobben.

- Det var viktig å komme tilbake på vinnersporet etter tapene i romjulen. En seier og å holde nullen mot Hull var målet på forhånd, og det klarte vi. Når du spiller mot lag som Hull, vil de alltid legge seg bakpå. Men de skaper alltid noe på kontringer eller en dødball.

- Vi holdt oss imidlertid veldig godt organiserte, og var veldig konsentrerte i de situasjonene, så våre spillere ga ikke bort noen sjanser. Jeg behøvde nesten ikke gjøre noe som helst, noe som alltid er positivt. Det er alltid bra når jeg blir arbeidsledig.

- Forhåpentligvis kan vi fortsette slik, for vi vet kamper som dette ikke er så enkle som alle synes å tro. Vi må sørge for å holde fokus, og sørge for at vi forbereder oss til slike kamper på en profesjonell måte.

Liverpool har nå vunnet alle sine sju siste hjemmekamper i ligaen.

- Det er alltid viktig å ha en god hjemmeform. Men det er ikke bare hjemmeformen som teller. Borteformen er også viktig. Men klarer du å bygge et fort på hjemmebane, vil det alltid være viktig. Det viser våre motstandere at Anfield er et vanskelig sted å spille. Det er den frykten vi må skape.

- Det er selvsagt alltid bedre å spille mot lag på hjemmebane enn på bortebane. Men det betyr ikke automatisk at det er enklere for oss. Toppkampene er alltid en utfordring å se frem til, og en mulighet for oss til å ta poeng.

- Men vi ser ikke frem mot toppkampene i lang tid, for det er alltid neste kamp som vi forbereder oss til. Neste kamp nå er Oldham, så det er den kampen vi må tenke på, ikke hva som kommer deretter.