Teixeira har gjort det bra på Melwood

Brendan Rodgers antyder at Joao Teixeira kan være aktuell for førstelagstroppen. Portugiseren har trent på Melwood sammen med Brad Smith, Jack Dunn og Stephen Sama fra Liverpool U21.

21-årige Joao Teixeira var nylig med i troppen som reiste til Bournemouth for å spille FA-Cup. Han har sammen med flere andre fra Liverpool U21 trent med førstelaget på Melwood de siste ukene. Den elegante portugiseren var plaget av en alvorlig ryggskade tidlig under sin tid i Liverpool, men Brendan Rodgers sier til Liverpool Echo at han har gjort det bra på trening med førstelaget.

- Jeg har kontakt med Alex Inglethorpe daglig og Joao har vært en av de mest fremtredende for reservene, forklarer Rodgers.

- Det har til tider vært vrient for ham. Da han kom for å trene med førstelaget var det vanskelig.

- Jeg har imidlertid sett en stor forskjell i ham. Han er et talent.

- Jeg observerer alltid på trening og ser hvordan spillerne ligger an, og Joao har sett veldig bra ut. Hans intensitet, hurtigheten i hans spill – han har utvilsomt kvaliteter og har vist seg fram på en god måte.

- Vi tok inn flere unggutter for å la dem trene med førstelagstroppen. Brad Smith har vært her, sammen med Jack Dunn, Joao og Stephen Sama. De har alle gjort det bra og det er tanken, å få unge spillere frem.