Tidspunktet ble avgjørende

Liverpools billettkvote ble begrenset på grunn av kamptidspunktet og faren for stående fans. Klubben har ikke klaget til fotballforbundet.

Liverpoolsupportere raser etter at Liverpool kun fikk 5.168 billetter til FA cupkampen mot Arsenal neste helg. I utgangspunktet har en krav på 15%, noe som tilsvarer 9.000 billetter.

 

Supporterunionen Spirit of Shankly, Arsenal Supporters’ Trust, Tottenham Supporters’ Trust og Black Scarf Movement har skrevet til klubbene, men det er lite trolig de vil vinne frem. Ifølge journalist Jeremy Wilson i Telegraph har ikke Liverpool appelert til fotballforbundet etter at den begrensede billettkvoten ble kjent tidligere denne uka.

 

Avgjørelsen om å kun gi Liverpool den nedre seksjonen ble tatt med hensyn til at tidspunktet for kampen ble satt til søndag 16. februar kl. 17.00, heller enn Arsenals foretrukne tidspunkt kl. 13.45 lørdag 15. februar. Stigningen på sitteplassene på den øvre seksjonen på Emirates er betydelig brattere enn den nedre, noe som betyr at risikoen for å falle dersom en står anses som større.