Tilbakeslag for Sakho

Liverpool Echo opplyser at Mamadou Sakho ikke var i kamptroppen mot Aston Villa fordi han har fått et tilbakeslag når det gjelder hamstringskaden han pådro seg i kampen mot Chelsea i romjulen.

Midtstopperen har ikke vært i aksjon siden kampen på Stamford Bridge, men det var antydet tidligere i uken at han ville være tilbake i troppen mot Aston Villa. Så skjedde ikke.

Echo skriver imidlertid at Brendan Rodgers håper å ha franskmannen tilgjengelig for spill til FA-cupkampen i Bournemouth neste helg.

Lokalavisen skriver også at sideback Jon Flanagan antagelig vil være tilbake i full trening igjen i løpet av kommende uke, etter å ha slitt med en lignende skade som Sakho.

Echo slår også fast at Liverpool FC frykter at Lucas Leivas kneskade kan holde brasilianeren ute i flere måneder. Man venter nå på resultatene av en scan etter at midtbanespilleren haltet av banen mot Aston Villa i går. Det fryktes at Lucas har ødelagt leddbånd i kneet. Dersom det er tilfelle antyder Echo et skadeopphold fra seks uker til tre måneder, avhengig av hvor alvorlig skaden er. I verste fall vil Lucas være ute helt frem til det gjenstår bare noen få uker av sesongen, noe som også vil sette hans VM-deltakelse i fare, skriver lokalavisen.