To lag med skadeproblemer

Når Liverpool og Everton møtes på Anfield i morgen kveld er det to lag med mange navn på skadelista. Lite trolig at innlånte Lacina Traore vil debutere.

For Liverpool er Daniel Agger, Lucas Leiva, Glen Johnson, José Enrique og Sebastian Coates definitivt ute. Brendan Rodgers hadde et håp om at Mamadou Sakho skulle bli klar til helgens kamp mot Bournemouth, men franskmannen var ikke en gang på benken på Dean Court. Martin Skrtel fikk seg en trøkk i lørdagens kamp, men ble stiftet sammen og er klar til derbyet.

Joe Allen fikk seg en smell på trening etter å ha kommet tilbake fra sin hamstringskade, og blir regnet som usikker til morgendagens kamp - noe som trolig vil bety en ny kamp mot Jordan Henderson og Steven Gerrard på sentral midtbane.

 

Roberto Martinez og Everton sliter også med skadeproblemer. Bryan Oviedo brakk beinet i FA cupkampen mot Stevenage på lørdag, og er ute for hele sesongne. Costaricaneren mister også VM-sluttspillet i Brasil.

 

Darron Gibson og Arouna Kone er langtidsskadd og definitivt ute, og Martinez har også sagt at Seamus Coleman ikke rekker kampen. Det vil være 50-50 om midtstopper Sylvain Distin blir klar, mens hans makker Phil Jagielka ble byttet ut i pausen med et hamstringproblem mot Stevenage. Jagielka skal være i rute til å spille på Anfield.

 

Ross Barkley blir regnet som usikker etter å ha brukket tåa tidligere denne måneden, og Antolin Alcaraz sliter med en muskelskade. Den blå naboen har lånt inn den store angriperen Lacina Traore fra Monaco i januarvinduet, og møter i dag sine lagkamerater på Finch Farm for første gang. Han skal slite med en hamstringskade, og det er ifølge Liverpool Echo lite trolig at han vil bli involvert allerede i morgen.