Torden stoppet Englands Liverpool-spillere

Englands kamp mot Honduras ble avbrutt på grunn av været.

England spilte 0-0 mot Honduras i en dørgende kjedelig privatlandskamp i Miami i kveld. Kampen ble avbrutt midtveis i første omgang på grunn av tordenvær, og det tok en drøy halvtime før kampens dommer kunne blåse i gang oppgjøret igjen. Men de siste 67 minuttene var ikke verdt å vente på.

Steven Gerrard, Jordan Henderson, Daniel Sturridge og Glen Johnson startet alle for England, som slet med å bryte ned et kompakt honduransk lag. Mellomamerikanerne var ikke særlig interesserte i å angripe, mens engelskmennene ikke evnet å finne rommene til å åpne opp blåtrøyene.

– De satte inn noen forferdelige taklinger. Vi er lettet over at vi ikke pådro oss noen skader. Dommeren var svak, og jeg kan ikke forstå hvordan spilleren som, med vilje, sparket ballen på Sturridge ikke ble utivst, sier kaptein Gerrard, ifølge Daily Telegraph.

Gerrard spilte de første 45 minuttene, mens Jordan Henderson ble byttet ut etter 83 minutter. Glen Johnson og Daniel Sturridge spilte hele kampen. Rickie Lambert erstattet Danny Welbeck 11 minutter før slutt og avsluttet oppgjøret i tospann med sin kommende lagkamerat Sturridge.

Jon Flanagan ble sittende på benken i 90 minutter. Det gjorde også Pepe Reina, som så Spania slå El Salvador 2-0 i en nesten like kjedelig fotballkamp i Washington. David Villa scoret målene for spanjolene.