Toure håper alle gode ting er tre

Kolo Toure er en av flere spillere på Elfenbenskysten som er i sitt tredje VM på rad. Liverpools forsvarsspiller håper at man skal kunne greie å rette opp tidligere skuffende innsatser.

- Bare det å komme lenger enn hva vi har gjort tidligere vil være en triumf i seg selv, sier Kolo til FIFA.com. – Jeg ønsker ikke å sette en grense for hva vi kan oppnå. Hvorfor kan vi ikke overraske og komme til finalen? Vi kan være i stand til å gjøre nettopp det.

- Dette er vår siste sjanse til å skinne på dette nivået. Jeg er 33 og Didier (Drogba) er 36 og vi er nærmere slutten på våre karrierer enn begynnelsen. Vi kommer til å nyte dette VM og vise oss fra en annen side enn vi har gjort de to foregående gangene, hvor vi ikke spilte særlig bra.

- Vi er i en jevn gruppe, med tre lag som er fysisk veldig sterke men som vi er i stand til å slå, fortsetter Kolo Toure om gruppe C som også består av Columbia, Hellas og Japan.

- I 2006 var vi i drømmeland. Det var første gang vårt land kvalifiserte seg, vi var naive og fokuserte ikke nok på den jobben vi hadde å gjøre.

- I 2010 følte vi oss litt sterkere, takket være erfaringen fra fire år tidligere. Det var likevel ikke nok i Sør-Afrika, selv om vi var litt bedre. Vi har lært av dette og vi sørger nå for at vi bringer denne kunnskapen over til de yngre spillerne.

- Stemningen i troppen er ganske avslappet, det er bare slik vi er i Elfenbenskysten. Vi har kjent hverandre over lang tid og er mer enn venner. Vi ser på oss selv som brødre.