Toure stolt over Markovic

Kolo Toure fryder seg over at Lazar Markovic endelig begynner å blomstre i Liverpool-trøya. Serberen gjorde sitt første mål for Anfield-klubben mot Bournemouth i går kveld.

- Jeg er veldig stolt over Markovic. Han har ikke hatt mange sjanser etter at han kom til klubben, men han har vist karakterstyrke og har jobbet hardt på trening. Han er en flott gutt som jobber hardt, han er veldig rask og teknisk veldig, veldig god, skryter Toure av lagkameraten til Liverpoolfc.com.

Toure syntes en annen nykommer også var veldig god i 3-1 seieren over Bournemouth, nemlig Adam Lallana.

- Vi er veldig glade nå. For meg har Adam Lallana vært den beste Liverpool-spilleren så langt denne sesongen. Definitivt.

Toure var også imponert over tomålsscorer Raheem Sterling.

- Han er en fantastisk gutt og en fantastisk spiller. Han spiller i en uvant posisjon, som det ikke er enkelt å omstille seg til i løpet av bare to kamper, men han scoret to mål.

- Vi vil få se mye mer fra ham, for han er en stor spiller og en flott gutt. Veldig intelligent.

Ivorianeren la ikke skjul på at han var glad for seieren over Championship-laget Bournemouth.

- Det var en god kamp, og vi spilte mot et veldig godt lag. Vi viste karakterstyrke etter tapet mot Manchester United. Det var viktig at vi vant denne kampen. Det klarte vi, og vi er veldig glade nå.

- Vi er gode til å holde på ballen. Det gjorde vi veldig bra, noe vi ikke har klart tidligere denne sesongen. Det tror jeg også er årsaken til at vi har slitt. Men når vi spiller som i denne kampen er det annerledes. Vi er et offensivt lag, og vi må holde ballen i laget. Vi kan ikke gi den fra oss hele tiden. Dette gjorde vi meget bra mot Bournemouth, og vi må fortsette slik.

Toure gleder seg til de to semifinalene mot Chelsea i januar, men tenker nå mest på kampen mot Arsenal på søndag.

- Chelsea er det beste laget akkurat nå, så det blir en skikkelig utfordring å møte de i semifinalen. Vi vil jobbe hardt, kjempe, og så får vi håpe vi får gode resultater. Men akkurat nå tenker vi bare på neste kamp, som er mot Arsenal.

- Jeg tror det blir en veldig tøff kamp mot Arsenal. Etter tapet for Manchester United trenger vi de tre poengene. Vi spiller på hjemmebane, og håper vi kan dra nytte av det.

- Vi vil forsøke å spille vårt eget spill, basert på pasninger og kjempe for hver ball, for å forsøke å ta de tre poengene.