Treårskontrakt for Balotelli

Mario Balotelli kommer til å signere en treårskontrakt med Liverpool, men Anfield-klubben vil ha opsjon på et fjerde år. Italieneren vil få trøye nummer 45.

Det er The Times som melder at Balotelli får en treårskonrakt med Liverpool, som kan bli forlenget med ett år dersom Liverpool FC ønsker det. Opsjonen på forlengelse er det bare klubben som har, ikke spilleren.

Tony Barrett skriver i artikkelen at Balotelli vil få en grunnlønn på £90,000 i uken, men italieneren vil kunne tjene ytterligere £40,000 i uken dersom han innfrir en rekke klausuler i kontrakten. Dette er forhold både på og utenfor banen, og varierer fra antall mål han scorer til fravær fra trening uten gyldig grunn.

Barrett skriver at han forventer at Balotelli signerer kontrakten i løpet av de kommende 48 timene. Dersom italieneren innfrir alle kravene som blir stilt til ham når det gjelder oppførsel og prestasjoner på banen, vil han tjene £2M mer i året enn han har i grunnlønn.

Etter at Balotelli landet i Manchester i går kveld gjennomgikk han umiddelbart scans som første del av en todelt medisinsk test. Testingen vil fortsette i dag. Balotelli ble deretter fraktet til Melwood, der han hadde samtaler med Brendan Rodgers for første gang. Deretter ble han kjørt tilbake til hotellet han bor på i Manchester.

De personlige betingelsene er altså i boks, og Barrett forventer at den medisinske testen vil være en formalitet. Italieneren vil ifølge The Times bli gitt trøye nummer 45, som ble fratatt junioren Adam Phillips tidligere denne uken.