Trekløver ute mot Liverpool?

OPPDATERT: Rapporter sier at Petr Cech slo skulderen ut av ledd i kveldens kamp mot Atletico. John Terry også ut med skade, mens det hevdes at Ramires er ute for resten av ligasesongen med suspensjon.

Svære Petr Cech skadet den ene skulderen da han falt forkjært etter å ha fistet ballen over tverrliggeren i Madrid. Dette før 20 minutter var spilt og tsjekkeren signaliserte umiddelbart at han måtte byttes ut. En vil forvente at han er tvilsom til kampen mot Liverpool på Anfield til søndag. Hvis Cech må kaste inn håndkleet vil ventelig 41 år gamle Mark Schwarzer vokte buret.

Oppdatert: Rapporter sier at Cech har slått skulderen ut av ledd og dermed tyder alt på at førstekeeperen mister kampen mot Liverpool.

John Terry landet også forkjært, mot slutten av kampen, og fikk hva som synes å være et overtråkk av ankelen.



Ifølge Martin Lipton i Daily Mirror, via twitter, vil det i morgen bli gjort kjent at Ramires hos Chelsea har fått en suspensjon på fire kamper og er ferdig for denne ligasesongen. Midtbanespilleren fiket til Sebastian Larsson i helgens kamp mot Sunderland, men uten at dommeren så det der og da.