Treningskamp mot Brøndby

Liverpool skal spille treningskamp mot Brøndby i Danmark onsdag 16.juli. Brendan Rodgers tar med seg sitt mannskap til Brøndby Stadion, der det blir avspark klokken 18.00 lokal tid.

Kampen spilles i anledning Brøndbys 50-årsjubileum. Liverpool har spilt mot Brøndby tre ganger tidligere. Blant annet møttes lagene to ganger i UEFA-cupen i oktober 1995.

Visekaptein Daniel Agger kom til Liverpool fra nettopp Brøndby for åtte år siden.

- Liverpool FC har masse supportere i Skandinavia, og spesielt i Danmark. Så det er veldig spennende at vi nå skal bringe klubben nærmere disse supporterne gjennom en preseason-kamp mot en av de største klubbene i landet, uttaler Liverpools kommersielle direktør Billy Hogan til Liverpoolfc.com.

- Vi ser frem til å ønske Liverpool FC velkommen til Brøndby. Liverpool er en av verdens største og mest populære klubber, og vi håper at mange Brøndby-fans og skandinaviske Liverpool-fans vil ta del i denne unike opplevelsen på Brøndby Stadion, sier Brøndbys sportsdirektør Per Rud.

- Liverpool er en viktig del av vår klubbs historie, og en privatkamp den 16.juli er derfor en perfekt måte å markere Brøndbys 50-årsjubileum på, og det er også en ideell treningskamp for vår tropp, fortsetter Rud.

Liverpool vil stille med en førstelagstropp uten skadede spillere og spillere som er opptatt med VM i Brasil.

Dette blir Liverpools første treningskamp for sommeren.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.