Tror det blir en god kamp i Leicester

Kolo Toure håper at Liverpool skal klare å følge opp helgens 1-0 seier over Stoke, når de røde gjester King Power Stadium og møter Leicester i kveld.

- Seieren over Stoke var veldig viktig. Alle kamper er veldig tøffe, og Stoke var et vanskelig lag å spille mot. Vi har vært i en vanskelig situasjon, men vi responderte på en god måte, uttaler Toure til Liverpoolfc.com.

- Uavgjortresultatet vi fikk i Bulgaria var viktig, og kampen i helgen gjorde oss veldig godt.

- I dårlige perioder får forsvaret en del kritikk, og det hører med til jobben vår. Vi er vant med det. Som lag ønsker vi å jobbe godt, forsvare oss sammen og kjempe for laget.

- Vi tar ansvar. Vi er ikke redde for å ta ansvar. Det er det viktigste. Vi gjør jobben vår, og vi vet vi kan bli bedre. Vi jobber hver dag for å bli nettopp det.

- Kampen mot Stoke var god nettopp fordi vi forsvarte oss veldig bra som lag. Stoke hadde et par sjanser, og vi kunne ha forsvart oss bedre på disse, men vi vil lære av det som skjedde.

- Det var viktig å kontrollere kampen. Når du spiller annenhver eller hver tredje dag krever det mye av deg rent fysisk, og du må være veldig dyktig og kontrollere kampene slik at du får spille i det tempoet som passer deg.

- Det var hva vi gjorde. Vi spilte kampen i vårt eget tempo, og i andre omgang økte vi tempoet. Vi skapte en del sjanser, og fikk vist styrkene våre.

- Vi fokuserer kun på egen prestasjon, jobber hardt og gir 100%. Vi hadde en stor sesong forrige sesong, og folk forventet at vi skulle gjøre det samme eller bli enda bedre denne sesongen. Men fotball er hva det er. Vanskelige perioder kommer og går.

I kveld er det altså bunnlaget Leicester som er motstander.

- At det er bunnlaget betyr ingenting i Premier League. Av og til kan lag i en slik situasjon være farligere enn andre lag. Vi er vant til at det er slik. For øyeblikket er vi ikke fornøyd med posisjonen til Liverpool FC, og nettopp derfor tror jeg dette blir en god kamp.

- Alle lag i ligaen blir stadig bedre. Det er grunnen til at vi alle elsker Premier League. Du kan vinne mot et topplag og tape mot et bunnlag. Du kan reise hvor som helst og se spillere som gir alt for å slå deg. Som spiller ønsker du å vise dem at de ikke er i stand til å slå deg. Det er dette som gjør det hele så spennende, noe vi alle elsker.