Tror fortsatt på topp fire

De røde bekler ellevteplassen på tabellen når én tredel av sesongen straks er unnagjort. Adam Lallana sier imidlertid at spillerne har god tro på at de kan havne i toppsjiktet til slutt.

– Vi føler fortsatt at vi kan avslutte blant de fire beste, og vi føler at det ville vært en utrolig prestasjon med tanke på at vi er med i Champions League, forteller han.

26-åringen har vært på banen i seks ligakamper for Liverpool så langt, og han skjøt seg inn i målprotokollen for første gang i helrødt hjemme mot West Bromwich i begynnelsen av oktober.

I dag vil ikke den teknisk sterke landslagsspilleren se over det hektiske kampprogrammet for å tippe noen sluttplassering, men håper en god opptreden søndag ettermiddag vil skyte fart på sesongen.

– Men vi ønsker ikke å se altfor langt frem akkurat nå. Vi har lyst til å begynne å vinne kamper igjen, og helgas kamp mot Crystal Palace gir oss en god mulighet til å ta tre poeng og starte på en bedre rekke med resultater, sier Lallana, som innrømmer at de er svært lystne på en pokal:

– Det (sølvtøy) er et mål for oss. Vi har veldig lyst til å ta et trofé. Manageren har ogs å snakket om det siden jeg kom. Han mener laget har utviklet seg, så et trofé er helt klart et mål.