Tror ikke på salg av Moreno

Liverpool har ikke klart å komme til enighet med Sevilla om en overgangssum for Alberto Moreno. Sevillas sportsdirektør Ramon Verdejo ser ingen hint om at forhandlingene vil bli gjenopptatt.

Liverpool la inn et bud på £16M for den spanske venstrebacken i forrige måned, men Sevilla krever £20M. Anfield-klubben håper fortsatt å få gjennomført en overgang, men følge Verdejo ser det vanskelig ut så lenge Liverpool ikke imøtekommer prisforlangende.

- Saken angående Alberto er praktisk talt avgjort. Vi kunne ikke komme til enighet, og jeg tror ikke det vil bli gjenopptatt, uttaler Verdejo ifølge Liverpool Echo.

- Han har stort rom for å utvikle seg. Treneren er meget fornøyd med å ha ham her. Jeg tror ikke det kommer til å bli mange overganger, men dersom det er 14. august og en klubb kommer inn og gir oss en haug med penger. Jeg vet at dere ikke liker å høre det, men vi er økonomiske ledere.

- Min følelse er at forhandlingene har stoppet. Jeg ser ingen hint om at de kan bli gjenopptatt. Vi har satt en pris på spilleren som vi mener er passende. Etter salget av Ivan Rakitic er våre behov dekket. Vi har ikke den byrden vi har hatt til andre tider.