Tror på en tøff kamp

Iker Casillas tror det blir en god kamp mot Liverpool i kveld, og tar ikke seier for gitt. Han håper å sikre seg Mario Balotelli sin drakt etter kampen.

Real Madrids målvakt har vunnet Champions League tre ganger, og vil i kveld bli historisk når han setter ny rekord for antall kamper i turneringen. Vertene er store favoritter, men 33-åringen tar ikke seier for gitt.

 

- Det er aldri lett mot engelske klubber. De gir seg aldri. Liverpool må vinne, så det vil bli en god kamp, sier Casillas i et intervju med Guardian i dag.

 

Den spanske målvakten samler på draktene til fotballstorheter, og sikret seg Steven Gerrards drakt etter kampen på Anfield.

 

- Jeg har Gheorge Hagi sin drakt, Lothar Matthäus sin, og Julio Salinas sin - og fikk Liverpool-kapteinens drakt etter den første kampen.

 

- Spillere som Gerrard, Puyol, Totti, Xavi - de har noe annerledes. De gir klubben deres identitet, og en genuin link til supporterne, sier Real Madrid-kapteinen.

 

I kveld ønsker han seg Mario Balotelli sin drakt - men ikke i pausen.

 

- Ettersom jeg har Gerrard sin, kanskje jeg spør Balotelli. Nei, nei. Ikke til pause - men uansett, kulturen er annerledes i Spania. Du kan bytte drakter i pausen og det er ingen problem.