Tror på godt samarbeid med Mario

Daniel Sturridge gleder seg til å bli skadefri og spille med Mario Balotelli. Har ingenting vondt å si om den kontroversielle italieneren, som jobber hardt for å tilpasse seg.

Det så lovende ut i den timen Daniel Sturridge og Mario Balotelli spilte sammen i italienerens debut borte mot Tottenham. Det er den eneste timen de to Liverpool-spissene har spilt sammen i kamp, og skadede Sturridge ser frem til å gjøre det igjen.

 

- Vi kommer godt overens utenfor banen og i garderoben. Vi spøker og ler alltid. Det er ikke veldig viktig å være venner for å ha et godt samarbeid med noen, og dersom en ikke er venner kan en fortsatt være gode partnere, men du kan også være venner og være gode partnere, sier Sturridge i et intervju med programmet Drivetime på radiokanalen talkSPORT.

 

- Når jeg blir frisk igjen håper jeg at vi kan spille sammen. Forrige sesong med Luis hadde vi et strålende samarbeid på topp, og scoret mange mål. Forhåpentligvis vil det skje det samme denne sesongen.

 

Balotelli har fått mye kritikk i sine første måneder tilbake i England.

 

- Mario er en fin fyr, og er misforstått i blant. Mange er for harde med ham. Jeg kommer godt overens med han, og har ingenting vondt å si.

 

- Han jobber hardt på treningsfeltet. Folk har fortalt meg at han jobber utrettelig for å spille slik vi spiller. Det er tøft å komme til en ny klubb og ha nye lagkamerater, og det klikker ikke alltid med en gang. Alle hjelper han, og han spiller bra. Noen ganger vil ikke ballen i mål. Alle spisser går gjennom perioder hvor de ikke scorer.

 

- Mye usant har blitt skrevet om ham tidligere, og det er vanskelig for ham å fjerne seg med kjendisstatusen. Han er en sympatisk person, og jeg har ingenting vondt å si om han. Folk er ikke klar over hva han har vært gjennom i livet sitt for å komme hvor han er i dag.