Tror på spansk duo

Assistentmanager Colin Pascoe har troen på den spanske duoen Luis Alberto og Iago Aspas. Spillerne vet at de må være tålmodige.

Liverpool la i sommer £6,8 millioner på bordet for Luis Alberto, og betalte £7,7 millioner for Iago Aspas. Så langt har de to spanjolene slitt med å sette sitt preg på laget. Førstnevnte har startet en ligacupkamp, og vært innbytter i ligaen åtte ganger, mens Aspas har fått fem starter og fem innhopp i den røde trøya så langt.

 

Søndagens oppgjør mot Oldham i FA Cupen er muligens neste sjanse for begge to.

 

- Jo mer de blir vant med Premier League, jo bedre vil de bli. De vet selv at de noen ganger må være tålmodig. Med Philippe som spiller bra, Luis og Raheem gjør det veldig bra, så setter laget seg selv ofte. De må bare vente på sin tur, sa Pascoe på dagens pressekonferanse.

 

- For alle spillere, britisk eller utenlandsk, så håper du at de passer sammen. Noen ganger skjer det raskt, andre ganger må du ha litt tid for å finne deg til rette i Premier League.

 

- Iago startet sesongen bra, men hadde skaden sin. Han har jobbet veldig hardt, og må vente på sin tur slik som alle angriperne. Han gjorde det bra sist, og slik han trener blir han bedre.

 

Pascoe fikk spørsmål om hvordan Alberto passer best inn i laget.

 

- Han synes det var tøft i starten, med tempoet i Premier League. Han og Iago trener bra. Han kan spille i et par posisjoner - det er det som er så bra med Alberto. Han kan spille på kanten, eller oppe som nummer ni eller ti. Dersom du spør han vil han trolig si som en nummer ti. Vi kan gjøre endringer dersom vi må, og sette han der oppe. Det er flere posisjoner du kan benytte Alberto i.