Tror resultatene vil komme snart

Alberto Moreno har tro på en klar bedring i Liverpools resultater etter landskamp-pausen. Spanjolen mener hardt arbeid på treningsfeltet vil bære frukter til slutt.

Liverpool har ikke vunnet en ligakamp siden seieren over Queens Park Rangers den 19.oktober. Etter det har de røde bare tatt ett poeng på tre kamper, mot Hull, Newcastle og Chelsea.

- Jeg har stor tro på mine medspillere, og de har også like stor tro på meg. Jeg mener dette er veldig viktig. Det faktum at vi som gruppe tror på hverandre og deler den samme selvtilliten er viktig, sier Moreno til Liverpoolfc.com.

- Før eller senere vil vi finne tilbake til riktig spor. Vi har en veldig ung spillergruppe, som alltid gir 100% og jobber hardt, noe som er viktig. Vi har også noen rutinerte spillere som Gerrard, Lucas Leiva og Glen Johnson, som hjelper oss, både på og utenfor banen. Jeg tror også det er svært viktig, og jeg er overbevist om at vi skal klare å få snudd skuta.

Moreno har tilhold på Melwood nå, mens flere av hans lagkamerater er på landslagsoppdrag.

- Tre tap på rad er noe du ikke glemmer så lett. I den siste kampen, mot Chelsea, spilte vi bra, men fikk ikke med oss poeng. Men alle her er optimister og ser fremover. Vi skal klare å håndtere dette. Treningsøktene er alltid livlige og morsomme, akkurat som folkene i klubben. Det er viktig når du trenger en positiv respons, og forsøker å legge en vanskelig periode bak deg.

- Spillerne, trenerstaben og manageren jobber tett sammen. Vi er alle skuffet over resultatene den siste tiden. Det er tungt å svelge tre tap på rad for et lag. Det er ganske hardt. Men jeg tror dette laget har det som skal til for å slå tilbake. Gjennom hard jobbing vil vi alle trekke i samme retning igjen så snart landskampavbrekket er over. Sammen vil vi ta klubben fremover.