TV 2: Ødegaard invitert

Den norske Tippeligaen er ferdigspilt, og Martin Ødegaard skal bruke de neste ukene til å besøke flere storklubber. Ifølge TV 2 er Liverpool blant dem som har sendt 15-åringen en invitasjon.

– Vi planlegger to til fire før jul, svarer faren, Hans Erik, som ler til TV 2 når han får spørsmål om det er en ekstra lyst for å reise over til Nordvest-England. Både han og sønnen er nemlig Liverpool-supportere.

Ødegaard senior forteller at det er «veldig mange interessante og spennende klubber» som jakter på Strømsgodset-spilleren. I forrige uke ble det kjent at Martin Ødegaard besøkte Real Madrid i Spania, og nå kan han kort fortalt velge og vrake blant verdens største fotballag.

Denne uka befinner tenåringen imidlertid seg på landslagssamling i Oslo. Norge tar imot Estland på Ullevaal Stadion om to dager, før de møter Aserbajdsjan i EM-kvalifiseringen søndag 16. november.

– Vi har ikke bestemt oss for hvem vi reiser til ennå. Nå har jeg fokus på samlinga, så det vi det andre til uka, forteller Ødegaard.

15-åringen ble tidenes yngste Tippeliga-spiller da han debuterte for Strømsgodset tidligere dette året. Nå har den ballvidunderet fra Drammer allerede fått sine første minutter før det norske A-landslaget.

– Jeg hadde tro og håp om å få spille noen kamper for Godset. Men etter jeg gjorde det, har det gått veldig fort, forteller han om eventyrsesongen.