U16 på plass i Malaysia

Liverpool U16 er på plass i Malaysia, hvor de skal møte Frenz United Malaysia. Neste uke går turen til Indonesia for oppladning til Frenz International Cup.

14 utespillere og to målvakter satte seg i går på flyet for sin tur til Asia. I dag landet ungguttene i Kuala Lumpur. De unge røde skal spille to kamper i østen som oppladning til Frenz International Cup 2014 som spilles senere denne måneden.

 

Laget skal møte Frenz United Malaysia på Selayang Stadium på lørdag, 9.45 norsk tid. En kamp som blir sendt direkte på TV i Malaysia.

 

Turen går så til Indonesia, hvor laget skal møte Frenz United Indonesia i Jogjakarta på onsdag. Denne kampen spilles kl 9.30 norsk tid, og sendes på LFCTV.

 

- Dette er det lengste vi har reist med U16-laget, sier trener Des Maher til Liverpoolfc.com.

 

- Det er en fantastisk mulighet for dem til å fortsette sin fotballutvikling både på og utenfor banen. På banen må spillerne raskt tilpasse seg det nye klimaet, banene, de senere avsparkstidspunktetene og åpenbart motstanderne de skal møte.

 

- Utenfor banen har du all reisingen, møte folk fra forskjellige kulturer, og med seine avsparkstider blir det mer dødtid de må håndtere. De må tilpasse seg det å ha mer hviletid, men holde fokuset.

 

Frenz U16 International Cup spilles i Malaysia og Indonesia fra 11. til 26. januar 2014. Tolv lag skal delta i turneringen, fra hele verden. Liverpool er ikke av disse lagene, men er hentet inn for å spille en oppvisningskamp som oppladning til det som skal skje senere i måneden.