U18 avsluttet sesongen med stil

Liverpool U18 vant 4-2 over Bolton Wanderers i sin siste seriekamp for sesongen. Scoringer ved Daniel Trickett-Smith, Pedro Chirivella, Jerome Sinclair og et selvmål.

Neil Critchleys mannskap spilte en god kamp, men gjestene fra Bolton var farlige på kontringer.

Etter en målløs førsteomgang var det Bolton som tok ledelsen etter 55 minutters spill, da William Abbott avsluttet fra skrått hold.

Det gikk imidlertid ikke mer enn to minutter før Liverpool utlignet. Daniel Trickett-Smith skrudde ballen inn i hjørnet.

Ett minutt senere var Liverpool i føringen 2-1. Sheyi Ojo la inn, og Bolton-forsvarer Robert Holding satte ballen i eget nett under press fra Jerome Sinclair.

Trickett-Smith hadde et forsøk som ble stoppet på streken, før spanske Pedro Chirivella gjorde 3-1 etter 73 minutters spill. Sinclair var også involvert ved denne scoringen, da han var nest sist på ballen.

Bare minuttet senere kom Sinclair på scoringslisten selv, etter at han omsatte en pasning fra Alex O'Hanlon i tellende resultat.

Christopher Cvetko gjorde et trøstemål for gjestene etter at en corner ikke ble skikkelig klarert.

- Dette var en fin måte å avslutte sesongen på. Guttene spilte en god kamp. Vi gjorde noen veldig flotte mål, og dominerte kampen, uttalte trener Critchley til Liverpoolfc.com etter kampslutt.

Liverpools lag: Ryan Crump, Lewis Travis, Sam Hart, Dan Cleary, Tom Brewitt, Adam Phillips, Sergi Canos (Alex O'Hanlon 65), Pedro Chirivella, Jerome Sinclair, Daniel Trickett-Smith, Sheyi Ojo.
Ubenyttede reserver: Andy Firth, David Roberts, Dharius Waldron.