U19 med en real smell

Det var jevnt i over en time, men så slo vertene til og banket de helrøde i den spanske hovedstaden. Cameron Brannagan sørget for Liverpools eneste scoring.

Da lagene møttes i for snart to uker siden, vant Liverpool etter en sen scoring. Britene ledet 2–0 til pause, men Madrid-klubben utliknet i løpet av de drøyt tjue første minuttene av andre omgang. Harry Wilson ble matchvinner to minutter før full tid.

Liverpool gjør én endring på laget som startet den kampen: Alex O'Hanlon spiller istedenfor Adam Phillips, som trente med førstelaget på Santiago Bernabéu i går kveld.

Real Madrid U19: Oliveros; Tejero, Lienhart, Javier Sanchez, Quezada; Jean Carlos (Lazo 46), Febas (Montávez 82), Merchán (Molina 53), Cedrés; Harper; Mayoral.

Liverpool U19: Fulton; Whelan (Arnold 81), Cleary, Brewitt, Maguire; Rossiter, Brannagan; Wilson, O’Hanlon (Canos 81), Kent; Sinclair (Ojo 69). Benk: Canos, Marsh, Dhanda, Alexander, Kane.

De helrøde står med seks poeng etter tre kamper i europacupen så langt. Laget banket Ludogorets med fire mål i sin første kamp, før de gikk på et bittert tap for Basel i Sveits.

I dag spiller spiller de sin fjerde kamp i UEFA Youth League. Merseyside-klubben topper gruppe B på målforskjell før kampen. Oppgjøret mot Real Madrid kan du se direkte på Eurosport. Vi oppdaterer denne saken med de viktigste hendelsene.

FØRSTE OMGANG:

1. min: Liverpool tar avspark, og kampen er i gang på Estadio Alfredo Di Stefano i Madrid.

4. min: Corner til hjemmelaget. De røde bruker litt tid på å klarere, men klarer det etter litt om og men.

5. min: Cleary mister ballen like utenfor boksen, men stopperen hindrer Harper i å komme til avslutning.

6. min: O'Hanlon feller Febas, og vertene får frispark i god posisjon.

7. min: 1–0, CEDRÉS: Real Madrid tar ledelsen. God prestasjon av Cristian Cedrés, som skrur frisparket rett i mål.

10. min: Liverpool har flyttet flere spillere opp på Real Madrids halvdel etter baklengsmålet, men de sliter med å skape målsjanser. Angriperne har hatt svært lite ballkontakt i starten av kampen.

15. min: Strålende og smart innlegg av O'Hanlon mot Sinclair, men spissen forstyrres nok til at keeperen får blokkert idet han skal avslutte.

18. min: Harper spiller flott ut til Jean Carlos på høyresiden. Kantspilleren skjærer litt innover når han nærmer seg boksen, før avslutningen kommer. Skuddet går rett på Fulton.

19. min: De røde har kommet bedre med i kampen, og de har dominert ballinnehavet de siste minuttene.

20. min: O'Hanlon forsøker å tre ballen igjennom mot Wilson, men waliseren vinkes av for offside. Det var ikke mye om å gjøre.

22. min: Cedrés sender en stikker mot Mayoral, men Liverpool-forsvaret blokkerer skuddforsøket.

24. min: Fin ball ut til Cédres på venstresiden. Han tar et steg inn i banen, men avslutningen går et stykke over mål.

26. min: Madrid-laget har tatt tilbake kontrollen på oppgjøret. Liverpool-spillerne blir løpende imellom.

27. min: Wilson ligger nede og holder seg til låret.

28. min: Liverpool-angriperen får litt behanling og er tilbake på beina. Kampen er i gang etter igjen en kort drikkepause.

31. min: Whelan går og går med ballen, og han kommer seg faktisk helt inn i boksen, men høyrebacken viser hvorfor han ikke spiller spiss når han blir veldig ubesluttsom. Quezada kommer inn og tar fra ham ballen før avslutningen kommer.

37. min: De røde sliter med å få tak i ballen. Real Madrid triller kula frem og tilbake.

39. min: 1–1, BRANNAGAN: Gjestene utlikner! Cameron Brannagan snapper opp ballen foran Real Madrid-forsvaret, stormer rett igjennom og tupper den nede i hjørnet. Flott scoring, som kom helt ut av ingenting.

42. min: Nå får de helrøde kjæle mer med kula. Real Madrid har lagt seg dypere, og Liverpool har etablert et spill på vertenes halvdel.

43. min: Frispark til Liverpool. Kent slår ballen inn i feltet, men hjemmelaget får klarert.

44. min: Whelan trenger behanling etter en takling.

45. min: Høyrebacken kommer seg etter hvert på beina og er tilbake i spill.

45. min: Det legges til to minutter i den første omgangen.

PAUSE:

Det har vært en jevnt omgang på Estadio Alfredo Di Stefano. Liverpool spilte ikke med et like høyt press og tempo som de gjorde mot spanjolene for to uker siden, og Real Madrid tok ledelsen allerede i det syvende minutt. Gjestene ble noe bedre etter baklengsmålet, men slet med å skape de aller største målsjansene. Ballen har for det meste vært på midtbanen, og Real Madrid har hatt den litt oftere enn Liverpool, men seks minutter før pause utliknet Merseyside-laget ut av det blå. Liverpool senket skuldrene etter nettkjenningen, og styrte spillet i minuttene før pause. 1–1 er nok et greit resultat med tanke på kampbildet.

ANDRE OMGANG:

46. min: Jean Carlos blir igjen i garderoben og bytter med José Carlos Lazo.

46. min: Real Madrid sparker i gang den andre omgangen.

48. min: Liverpool dominerer ballinnehavet i åpningsminuttene. Kent felles på snaut 30 meters hold og får frispark.

49. min: Kjempegodt forsøk av Wilson på frisparket. Han skyter knallhardt, ballen vingler i lufta, og avslutningen går på utsiden av stolpen.

50. min: Kent får et nytt frispark. Denne gangen på omtrent 20 meter.

51. min: Kent tar frisparket selv. Fin høyde, men skuddet går ganske midt i mål. Real Madrid-keeperen slår ballen ut til corner.

52. min: Enorm mulighet for Sinclair. Wilson spilles i bakrommet, og han slår kula på tvers i boksen. Sinclair sleiver når han bare skal sette den i nettmaskene fra kloss hold. Liverpool har dominert fullstendig i starten av andre omgang.

53. min: Molina kommer inn for Merchán.

54. min: Liverpool får to muligheter til å legge inn, én fra hver side, men begge blir for høye.

55. min: Brannagan finner Kent på venstresiden, men avslutningen hans går like utenfor.

56. min: Maguire fosser ned langs sidelinja, før han spiller ut til Kent. Han prøver å skru ballen i det lengste hjørnet, men skuddet går utenfor.

57. min:  Wilson spilles fri og er alene med keeper, men målvakten redder avslutningen. Der burde waliseren sendt Liverpool foran!

61. min: Cleary får kort etter å ha sparket en Real Madrid-spiller i leggen.

63. min: Lazo skyter i stolpen! Innbytteren danser fremover og fyrer av fra sekstenmeteren. Skuddet treffer innsiden av stolpen, går på tvers av målet og ruller ut til femmeter.

65. min: Whelan legger Febas i bakken, og hele Real Madrid roper på straffespark. Dommeren vinker spillet videre.

68. min: Etter at Liverpool dominerte det første kvarteret av andre omgang, har Real Madrid kommet mye bedre med i kampen.

69. min: Ojo kommer inn for Sinclair, som ikke har fått vise seg frem i dag.

70. min: Mayoral får avsluttet under press. Skuddet er hardt, men går til side for mål.

73. min: 2–1, MAGUIRE (SELVMÅL): Whelan mister ballen ute ved hjørneflagget, og Real Madrid legger inn. Harper presser Maguire nok til at venstrebacken setter ballen i eget nett. Ganske ufortjent ledelse etter alle sjansene Liverpool har hatt etter pause.

76. min: Real Madrid triller ballen i laget og roer ned tempoet.

78. min: Straffe til hjemmelaget. Rossiter legger Mayoral i bakken, og Liverpool-spilleren får gult kort.

78. min: 3–1, MAYORAL (STRAFFE): Real Madrid avgjør trolig kampen. Mayoral tar selv ansvar fra ellevemeteren, og spissen har ingen problemer med å score. Fulton går til feil side.

80. min: Nå koser Real Madrid seg. De triller ballen enkelt frem og tilbake.

81. min: Arnold kommer inn på høyrebacken for Whelan.

81. min: O'Hanlon går ut. Inn kommer Sergi Canos.

82. min: Febas går ut til fordel for Montávez.

83. min: Maguire klipper ned Harper ved hjørneflagget. Soleklart gult kort.

86. min: Harper bør legge på til 4–1, men skotten skyter en retur over fra fem meter.

87. min: 4–1, LAZO: Kjempescoring av innbytteren, som lobber lekkert over Fulton etter å ha kombinert med Cedrés på vei inn i boksen.

89. min: Wilson får gult kort.

90. min: Liverpool angriper ved Canos, men den tidligere Barcelona-spilleren skyter svakt utenfor.

90. min: Lienhart får gult kort for å sparke vekk ballen.

90. min: Tre minutter legges til.

SLUTT:

Det var en kjip kamp for Liverpool, som burde ledet med flere mål da den andre omgangen var et kvarter gammel. Rødtrøyene dominerte nemlig i minuttene etter pause, og de hadde mange nok sjanser til å score tre, fire eller fem mål, men marginene var ikke rødfarget i ettermiddag. I stedet tok Real Madrid ledelsen på et selvmål, før de økte til 3–1 fra straffemerket. Da var kampen i realiteten avgjort. José Carlos Lazo pyntet på resultatet i sluttminuttene.