U21-laget vant treningskamp

Liverpool U21 spilte i dag treningskamp mot Middlesbrough på akademiet i Kirkby. De røde vant kampen 1-0. Vi hadde en mann på plass og fulgte kampen.

Michael Beale sine gutter har ikke ligakamp igjen før 21. november, når Newcastle kommer på besøk. Det skal nå spilles en treningskamp mot Middlesbrough U21 på akademiet i Kirkby, og vi har redaktør Torbjørn Flatin på plass for oppdateringer.

Etter hva Flatin erfarer vil ingen spillere som spilte borte mot Real Madrid, U19 eller seniorlaget, være aktuell for å spille i denne kampen.

Vi kommer til å oppdatere denne saken med mål og hendelser, og vil komme med en sluttrapport.

Her er lagoppstillingen: Ward, Randall, Cleary (Ojo 46), Stewart, Maguire (O'Hanlon 62), Williams, Gomes, Brannagan (Brimmer 62), Canos (Marsh 45), Trickett-Smith, Ukjent.

Madger Gomes, som manglet internasjonal klarering, er altså involvert.

Kampen ble sparket i gang kl. 14.00.

Oppdatering etter 25. min: Det er 0-0 etter halvspilt førsteomgang, og det skjer ikke så mye. De spiller en diamant, ikke 4-3-3. En oppjaga kamp, hvor Liverpool har hatt et par halvsjanser. Boro har også hatt to gode forsøk, blant annet med en god redning av Ward. Største sjansen til nå var da Brannagan fant Canos, han slo 45 grader tilbake til Trickett-Smith som var fri ved straffemerket, men satte den utenfor.

Pauserapport: Det er ikke mye å melde siden sist. Kan ikke huske skikkelige sjanser. Liverpool har overtaket men sliter med å skape sjanser. Det er oppjaga og høyt tempo i vinden på Kirkby. Canos var Liverpools beste, men ble bytta ut rett før pause etter å ha fått seg noen smeller. Brannagan har også vært bra, og forsvaret har klart seg bra. Det står 0-0 til pause.

53. minutter: 1-0 til Liverpool! Bra angrep, Ojo drar innover fra høyrekanten og slår ut til Randall på overlapp. Han slår hardt inn fra dødlinja og en forsvarer setter ballen i eget nett. Det er en fortjent ledelse.

Oppdatering etter 65:
Liverpool gjør to bytter til. Inn kommer Jake Brimmer og Alex O'Hanlon, mens Brannagan og Maguire går ut. Det har skjedd lite i kampen siden forrige oppdatering.

Sluttrapport: Ingen stor kamp. 1-0 var greit. Boro hadde to gode sjanser på slutten, en i tverrleggeren og en hvor de bomma inne i feltet. Totalt var det et greit resultat.
Ward hadde et par bra redninger, heldigvis ikke så mye å gjøre. Stewart var sjefen bak der og hadde en god kamp. Randall hadde en god andreomgang. Ojo hadde også en brukbar andreomgang som innbytter. For å nevne de nye - Gomes fra Villarreal var en litt spinkel, høyreist midtbanespiller, en ballspiller med blikk for spillet uten at han satte noe preg på kampen. Jake Brimmer kom inn som anker, en litt spesiell type. Liten og tynn spiller, men også ballsikker, og var flink til å la ballen gå. Så ut som en kreativ midtbanespiller.