U21 møter City i kveld

Liverpool U21 er vertskap for Manchester City i en seriekamp på akademiet i Kirkby i kveld. Trener Michael Beale håper at førstelagsdebutene til Jordan Rossiter og Jordan Williams skal gi hans spillere et løft.

De to tenåringene slapp til i ligacupkampen mot Middlesbrough på tirsdag, noe trenerne ved akademiet fryder seg over.

- Stemningen på akademiet var meget god onsdag morgen. Det var et flott sted å være da, forteller Beale til Liverpoolfc.com.

- Vi gikk av hengslene på tribunen da Rossiter scoret. Det var fantastisk å se ham score, og han gjorde det meget bra, fortsetter U21-manageren.

- Williams har kommet tilbake fra en forferdelig kneskade, og fortjener stor honnør for det arbeidet han har lagt ned. Han fortjente virkelig sjansen han fikk mot Middlesbrough. Han er en meget anvendelig spiller, og det var fantastisk å se ham komme utpå og score i straffespark-konkurransen foran The Kop.

- Troen som manageren har på våre unge spillere er strålende, og for alle oss på akademiet er dette en fantastisk følelse. Vi så også Sheyi Ojo og Kevin Stewart varme opp sammen med førstelaget foran The Kop tirsdag kveld, og Jerome Sinclair gjorde nylig det samme. Det er stort å få oppleve slike ting.

U21-laget har ikke spilt seriekamp siden de slo West Ham 4-0 på Upton Park den 12.september. Kveldens kamp mot Manchester City i Kirkby har avspark klokken 20.00.

- Vi har ikke spilt på et par uker, så vi gleder oss til å komme igang igjen. Jeg er veldig godt fornøyd med hvordan guttene har gjort det så langt denne sesongen, og nå ønsker vi å fortsette det gode arbeidet i kveld.

Trener for Manchester City U21 er ingen ringere enn Patrick Vieira.

- Vieira er et ikon i Premier League-sammeheng, og som tidligere verdensmester er han en kar som våre spillere ser opp til. Det blir fint for meg å bryne meg på en kar som ham.