U21 møter Tottenham

Liverpool U21 møter Tottenham U21 på Langtree Park i St. Helens i morgen klokken 20.00. Michael Beales mannskap skal prøve å finne tilbake til vinnersporet etter tap for Southampton og Fulham.

- Vi vinner ikke kamper for tiden, men det er mange gode individuelle prestasjoner, uttaler Michael Beale til Liverpoolfc.com.

Forrige sesong vant Liverpool 5-0 hjemme mot Tottenham i U21-ligaen, men Michael Beale forventer en vanskeligere kamp denne gang

- Tottenham har et meget godt akademi, og de spiller med frihet. De har tilsvarende spillestil som oss. Jeg tror deres spillere også er nærmere oss i alder. Fulham stilte et mye eldre lag.

- De tar også opp spillere tidlig for å trene med første laget slik vi gjør og sender unge spillere ut på lån for å få erfaring. De hadde et fantastisk resultat på mandag da de slo Chelsea 1-0, så de vil komme hit med stor selvtillit, men de kommer til å møte et meget konkurransedyktig Liverpool-lag, det er helt sikkert.

Jack Dunn er tilbake i trening etter skade. Midtbanespilleren har ikke vært i aksjon siden han spilte for førstelaget mot Shamrock Rovers etter sesongslutt.

- Det er herlig å se Jack tilbake i trening, og det gir oss ekstra konkurranse om plassene på laget.

- Vi har savnet ham og det han tilfører laget. Han har vært uheldig med skader, men forhåpentligvis kan han få en rekke med kamper igjen. Han har jobbet så hardt for å komme tilbake.