U21 tapte 3-4 for Man City

Adam Phillips (2) og Harry Wilson scoret målene for Liverpool, men det var ikke nok til å hindre et knepent nederlag mot Manchester City på akademiet i Kirkby.

I en sjansefylt og underholdende kamp på Liverpools akademi sto det 2-0 til Manchester City ved pause, men det etter en omgang hvor vertene også hadde sine sjanser.

Debutant for U21, Adam Phillips (på bildet), ble flyttet noe lenger fram på midtbanen i 2.omgang og det med umiddelbar virkning. 16-åringen skjøt først i tverrliggeren, før han hadde utlignet stillingen i løpet av noen få minutter. Begge målene kom på avslutninger etter innlegg fra backen Joe Maguire.

Manchester City kom imidlertid sterkt tilbake og gikk etter hvert opp i en 4-2 ledelse. Liverpools reservelag er imidlertid sterke offensivt og snart var det ny redusering ved innbytter Harry Wilson, etter fremspill fra Samed Yesil som blir i stadig bedre form i etterkant av sin langvarige kneskade.

Sheyi Ojo kunne også ha utlignet i sluttminuttene, men det endte med 4-3 til City.

Liverpool U21: Ward, Randall (Wilson), Maguire, Stewart, Jones [kaptein], Lussey (Chirivella), Ojo, Phillips (Cleary), Yesil, Brannagan, Kent. Reserver: Fulton, Trickett-Smith