U21 tapte treningskamp

Liverpools U21-lag gikk på et nederlag da de fikk bryne seg på Swansea U21 i går ettermiddag. Ryan McLaughlin scoret de rødes eneste mål, mens Jack Dunn fikk nye 90 minutter på banen.

Trener Michael Beale skal ha brukt treningskampen til å eksperimentere med to forskjellige formasjoner, melder klubben. Men det hele endte med at bortelaget fra Wales vant 2–1 over rødtrøyene på akademiet i Kirkby. Dermed tapte U21-laget for første gang siden oktober.

Jack Dunn, som har imponert med fire scoringer på sine tre siste opptredener etter comebacket, og Marc Pelosi fikk begge spille samfulle minutter av oppgjøret. Ryan McLaughlin kom inn fra benken og scoret hjemmelagets mål.

Liverpool U21: Lawrence Vigouroux; Connor Randall (Alex O’Hanlon), Daniel Cleary, Lloyd Jones, Joe Maguire; Marc Pelosi, Cameron Brannagan (Jordan Rossiter); Kevin Stewart, Daniel Trickett-Smith (Ryan McLaughlin), Jack Dunn; Jerome Sinclair (Ryan Kent).

Neste gang laget skal i aksjon, er i en treningskamp mot Shrewsbury kommende mandag. Den påfølgende uka, mandag 12. januar, tar de røde imot Sunderland i ligaen på samme bane.