Uforandret for Borini

Lite spilletid til tross, agenten til Fabio Borini sier at hans klient ikke har noen planer om å forlate Liverpool og at situasjonen er den samme nå som da transfervinduet ble lukket.

«For øyeblikket er jeg definitivt ikke på utkikk etter en ny klubb, gutten er fornøyd med å fortsette i Liverpool», er sitater som skysports.com bringer videre fra Marco de Marchi, agenten til Fabio Borini.

Borini har denne sesongen startet mot West Ham i Premier League, og hatt et innhopp mot Aston Villa. Han kom også inn som innbytter mot Ludogorets, hvor noen positive minutter sammen med landsmannen Mario Balotelli gjorde at han fikk kampen fra start øst i London.

«La oss ikke glemme at han forlot en klubb som Roma for å komme til England», fortsetter de Marchi.

«Han har greid å få litt spilletid i Champions League og startet i Premier League. Utviklingen er som forventet.

«Borini spiller på topp nivå, han har en kontrakt med Liverpool og alle som måtte være interessert i ham må henvende seg til dem.

«Liverpool har ingen intensjon om å låne ham ut, det ble gjort klart i august. Det vet vi om og det vet alle klubbene som var ute etter ham i det siste transfervinduet.

«Situasjonen er nøyaktig den samme som det var i september, på den måten at han er veldig fornøyd med å være en del av et viktig lag.»