Uke 10

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 9. mars

AC Milan og Inter vil gi Liverpool kamp om signaturen til Manchester City-forsvareren Micah Richards i sommer. Richards skal imidlertid foretrekke å fortsette karrieren i England.
Forza Italian Football

Både Liverpool og Manchester United har speidere som følger Hoffenheims midtbanespiller Roberto Firmino. Speidere fra de to klubbene er jevnlig i Tyskland for å se den 22 år gamle offensive midtbanespiller i aksjon. Inter Milan ivrer også etter å sikre seg spilleren.
Sunday People

Lørdag 8. mars

Liverpool sendte en speider til Klagenfurt onsdag kveld for å se Red Bull Salzburgs midtstopper Martin Hinteregger i aksjon, da 21-åringen fikk sin andre landskamp for Østerrike i en privatlandskamp mot Uruguay. Hinteregger spilte hele kampen, og hadde markeringsansvar på Luis Suarez.
The Guardian

Liverpool-eier John W. Henry vil gi Brendan Rodgers et transferbudsjett på £60M i sommer dersom Liverpool kvalifiserer seg for Champions League. Henry og FSG planlegger også å gi Rodgers en ny treårskontrakt når sesongen er over. Rodgers ønsker å kjøpe to midtstoppere, en venstreback, en kreativ midtbanespiller, en ving og en back-up spiss for å være konkurransedyktig på fire fronter neste sesong. På listen over transfermål står allerede den ukrainske vingen Yevhen Konoplyanka fra Dnipro, Benficas Nicolas Gaitan, den sveitsiske venstrebacken Ricardo Rodriguez og Cardiffs midtstopper Steven Caulker.
Daily Mail

Liverpool er interessert i å hente den 30 år gamle Juventus-spissen Mirko Vucinic til Anfield i sommer.
Football Direct News

Liverpool følger med interesse situasjonen til midtbanespiller Antonio Candreva i Lazio. Playmakeren har gjort sju mål på 26 kamper denne sesongen.
Football Direct News

Fredag 7. mars

Liverpool kommer til å legge inn et bud på £20M for Valencias midtbanespiller Dani Parejo i sommer.
Mirror

Liverpool og Everton taper kampen med Celtic om Hamiltons 13 år gamle keeper Joshua Rae. Målvakten, som har debuert for Hamilton U20, skulle på sitt andre prøveopphold i Liverpool, men har nå valgt å droppe dette da han og hans familie har bestemt seg for at hans fotballfremtid ligger i Celtic.
BBC Sport

Liverpool og Benfica viser interesse for den unge argentineren Carlos Luque. Den 21 år gamle spissen, som har landskamper for Argentina på U20-nivå, blir verdsatt til rundt £500,000 av sin klubb Colon.
Football Direct News

Southampton vil forsøke å sikre seg Aly Cissokho, etter at sydkystklubben fikk nyss i at Liverpool ikke ønsker å beholde franskmannen etter at låneavtalen med Valencia utløper.
Football Direct News

Liverpool har fått grønt lys til å signere Micah Richards i sommer, etter at Manchester City-manager Manuel Pelligrini har fortalt backen at han kan få forlate Etihad Stadium. Richards har takket nei til en ny kontrakt med City, og Liverpool er nå i førersetet til å sikre seg forsvarsspilleren.
Metro

Brendan Rodgers kan gjenoppta interessen for Dnipros Yevhen Konoplyanka i sommer, men Liverpool-manageren vurderer også alternativer.
Daily Mail

Brendan Rodgers er interessert i Swansea-duoen Ben Davies og Michel Vorm.
Daily Mail

Liverpool viser interesse for Marseilles 16 år gamle playmaker Maxime Lopez. Arsenal viser også interesse for spilleren. Liverpool inviterte Lopez til Merseyside-derbyet på Anfield, og spilleren og hans familie skal ha møtt Brendan Rodgers.
Daily Mail

Liverpool kommer ikke til å bruke opsjonen på Aly Cissokho. Anfield-klubben har avslått muligheten til signere franskmannen permanent for 4 millioner euro. 26-åringen vil da returnere til Valencia etter sesongen.
Plaza Deportiva

Torsdag 6. mars

Suso kan være på vei til Sevilla på en permanent overgang fra Liverpool til sommeren.
Talksport

Brendan Rodgers har satt sjefsspeider Barry Hunter til å følge Valencias midtbanespiller Dani Parejo. Hunter var på plass på tribunen da Valencia slo Granada 2-1 den 23.februar. Parejo har kontrakt i to år til med Valencia.
Talksport

Onsdag 5. mars

Seks europeiske klubber kommer til å gi Liverpool konkurranse om Hoffenheims Roberto Firmino i sommer. Firmino har notert seg for 12 mål og 8 målgivende pasninger på 22 kamper i Bundesliga denne sesongen. 22-åringen, som verdsettes til rundt £13M, jaktes nå av Inter, Juventus, Sparka Moskva, Atletico Madrid, Wolfsburg og Zenit St Petersburg i tillegg til Liverpool.
Talksport

Brendan Rodgers er interessert i å legge inn et bud på Atletico Madrids 19 år gamle midtbanespiller Saul Niguez til sommeren. Spilleren er for tiden utlånt til Rayo Vallecano.
Football Direct News

Atletico Madrid-stopper Toby Alderweireld vil være et transfermål for Liverpool til sommeren. Brendan Rodgers var ute etter 24-åringen også sist sommer, men han forlot da Ajax til fordel for La Liga. Belgieren mistrives imidlertid i Madrid, og ønsker seg bort.
Football Direct News

Liverpool vurderer et sommerbud på forsvarer Matias Silvestre, som for tiden spiller for AC Milan på utlån fra byrival Inter. Argentineren har fått lite spilletid denne sesongen på grunn av skader og dårlig form, og AC Milan kommer neppe til å benytte seg av opsjonen på å sikre seg 29-åringen permanent etter sesongslutt.
Football Direct News

Liverpool viser igjen interesse for Olympique Marseille-stjernen Andre Ayew. Den franske klubben har satt en prislapp på 25 millioner euro på den 24 år gamle vingen.
GhanaWeb

Tirsdag 4. mars

Napoli settes i forbindelse med en overgang for Daniel Agger til sommeren. Rafael Benítez ønsker en gjenforening med midtstopperen han hentet til Liverpool i 2006. Spanjolen må trolig regne med konkurranse fra Barcelona.
Football Direct News

Mandag 3. mars

Liverpool kan stå klar til å tilby Suso til Sunderland for å kunne klare å hente Adam Johnson. 
Football Direct News

Liverpool vurderer et bud på Benfica-vingen Nicolas Gaitan til sommeren.
Football Direct News

Brendan Rodgers håper å lure Sevilla-backen Alberto Moreno til Anfield dersom Liverpool kvalifiserer seg for spill i Champions League.
Football Direct News

Brendan Rodgers viser interesse for Feyenoords 16 år gamle defensive midtbanespiller Rodney Kongolo.
Mirror