Uke 11

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 15. mars

Venstreback er trolig en av de posisjonene som Brendan Rodgers vil ønske å styrke til sommeren. 29-årige Adriano, vanligvis vikar for Jordi Alba, som være misfornøyd med lite spilletid og Liverpool skal være villig til å betale £6M for å hente ham til Anfield.
TalkSPORT

En annen interessant venstreback for Liverpool skal være Joao Cancelo, en tenåring som skal verdsettes til £10M av Benfica.
Football Direct News

Jeremy Menez, tidligere linket til Liverpool, har tre måneder igjen av sin kontrakt med PSG og innrømmer at han vurderer sin fremtid. "Vi får se hva som skjer ved enden av sesongen", forklarer den 26-årige vingen/angriperen som har 24 landskamper for Frankrike.
Daily Express

Torsdag 13. mars

Bayern München skal være interessert i å hente den 18-årige midtbanespilleren Robert Muric fra Dinamo Zagreb, men Brendan Rodgers rapporteres å være interessert i å prøve å overtale den unge kroaten til å komme til Anfield hvor det kan være lettere å etablere seg.
fotballdirectnews.com
 
Liverpool har startet samtaler med Porto om en overgang for Juan Manuel Iturbe. Den 20 år gamle vingen spiller for tiden på utlån hos den italienske Serie A-klubben Hellas Verona, hvor han har gjort fem mål på 22 kamper så langt denne sesongen. Liverpool tok kontakt med Porto på tirsdag for å diskutere en overgangssum på spilleren. Hellas Verona ønsker også å sikre seg spilleren på permanent overgang. Argentineren verdsettes til rundt £15M av Porto.
Metro

Tirsdag 11. mars

West Hams midtbanespiller Ravel Morrison er et transfermål for Liverpool. Brendan Rodgers håper å kunne sikre seg 21-åringen for en relativt beskjeden sum, etter at den tidligere Manchester United-spilleren er skjøvet ut i kulden hos The Hammers.
Football Direct News

Både Romas Mehdi Benatia og Sevillas Ivan Rakitic står på Liverpools liste over transfermål neste sesong.
Football Direct News

Barcelona vurderer Brendan Rodgers som en arvtaker til Gerardo Martino neste sesong.
Football Direct News

Liverpool og Manchester United kjemper om underskriften til Cruzeiros midtbanespiller Everton Ribeiro. 24-åringen kan spille både på begge flankene og sentralt i banen.
Football Direct News

Mandag 10. mars

Alexandre Lacazette utelukker ikke en overgang til Liverpool, ettersom Lyon sliter i Frankrike. Spissen er på tredjeplass på toppscorerlisten i Frankrike, og kan være aktuell for Anfield-klubben i en overgang verdt £10M.
Daily Express