Uke 12

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 23. mars

Real Madrid vurderer å komme med et bud på Glen Johnson ettersom Liverpool drøyer med å tilby 29-åringen en ny kontrakt.
Daily Telegraph

Liverpool vil tilby Daniel Sturridge en ny kontrakt med dobbel lønn. Spillerens lønn vil øke fra £70000 til £140000 i uken, og vil da ikke komme særlig i skyggen av Luis Suarez som har £200000 i uken.
Sunday People

Liverpool vil kjempe med Manchester United og Chelsea om å signere Southamptons venstreback Luke Shaw.
Mail on Sunday

Liverpool planlegger bud på West Hams Winston Reid. Den 25-årige midtstopperen er frustrert over mangel på førstelagsspillr etter at han er tilbake fra langvarig ankelskade.
Mail on Sunday

Liverpool er i gang med å overbevise Lee Seung-woo om å slutte seg til klubben. Den 16-årige sørkoreanske spissen er et av Barcelonas mest spennende talenter. Anfield-klubben forventes å ankomme Spania tidlig i neste uke for å komme med en henvendelse på spilleren og ha ytterligere samtaler om en overgang.
Metro 
 

Lørdag 22. mars

Brendan Rodgers kommer til å by £3,5M for West Hams 26-årige midtbanespiller Mohamed Diame for å styrke alternativene sentralt på banen.
Caughtoffside.com

Liverpool er oppmerksomme på rapporter om at Marseille planlegger å kvitte seg med den 29-årige franske landslagsspilleren Mathieu Valbuena til sommeren.
Daily Mirror
 

Fredag 21. mars

Marca hevder at Manchester Citys sportsdirektør Txki Begiristain har kommet til enighet med Luis Suarez om den største overgangen i Premier Leagues historie, men det avviser spillerens agent.
- Det er ingen sannhet i historien om Luis og City. Folk bør bare glemme den fordi Luis er meget lykkelig i Liverpool og kommer til å bli værende der, uttaler spillerens agent Pere Guardiola
Football Direct News

Barcelona har gjenopptatt interessen for Daniel Agger.
Caughtoffside.com

Benfica-sjef Jorge Jesus bekrefter at Liverpool er interessert i 23-årige Rodrigo. Spilleren er verdsatt til £25M.
Daily Mail
 

Torsdag 20. mars

Liverpool virker å være favoritter til å hente Will Hughes fra Derby. Den 19-årige midtbanespilleren er en av de mest lovende talentene utenfor Premier League, og har blitt linket til en rekke klubber.
- Vi hører at Hughes er mer fristet til å slutte seg til Liverpool fremfor andre. Vi får se hva som skjer med Derby og opprykk, men forhåpentligvis kan de to klubbene komme frem til en avtale. Jeg tror vi er favoritter til å få ham, uttaler en såkalt Anfield-insider.
Football Direct News
 

Onsdag 19. mars

Den kvikke Luis Muriel (22), som kan spille både som spiss og ved siden av eller bak fremste angriper, skal ha uttrykt ønske om å spille i Premier League. Liverpool skal vurdere et bud på £17M for colombianeren hos Udinese.
Metro

Liverpool vurderer en overgang for Sporting Lisboa-backen Marcos Rojos. Liverpool var representert med speider på plass da Sporting beseiret Porto 1-0 søndag kveld. 23-åringen skal være høyt på ønskelisten hos Brendan Rodgers.
A Bola
 

Tirsdag 18. mars

Liverpool kan tenke seg å hente PSV Eindhoven-spissen Zakaria Bakkali. 18-åringen er best kjent for å ha blitt den yngste spilleren i Eredivisie til å score et hattrick. Han nettet tre mål i hjemmedebuten for PSV Eindhoven mot NEC Nijmegen da han var 17 år.
Talksport

Hamburg har satt en prislapp på £18M på Hakan Calhanoglu. Spilleren har tidligere blitt linket til Liverpool og Arsenal.
Talksport

Liverpool planlegger en £25M-overgang for Benficas 23-årige spiss Rodrigo. Den tidligere U21-landslagsspilleren for Spania var på lån i Bolton for tre sesonger siden.
Daily Mirror

Sevilla er villig til å lytte til bud på den spanske backen Alberto Moreno. 21-åringen er ønsket av Liverpool.
Talksport

Liverpool og Manchester City har tapt mot Ajax i kampen om å signere 17-årige Richairo Zivkovic. Angriperen kommer til å signere en treårskontrakt med den nederlandske mesterklubben etter sesongen.
Sky Sports News

 

Mandag 17. mars

Ifølge presidenten til Dnipro, Igor Kolomoyskyi, er klubben i samtaler med Tottenham om en overgang for Yevhen Konoplyanka. "Jeg har kontakt med presidenten til Tottenham, jeg snakker med ham. Det kan være at vi er nærme en handel hvis Yevhen aksepterer det. Jeg ville velge Tottenham, London, og ikke Liverpool. Det spilles kamper bare en eller to ganger i uka, og jeg tror livet i London er å foretrekke fremfor Liverpool."
Daily Mail

Xherdan Shaqiri (22) er åpen for en vei ut av Bayern München etter å ha fått lite spilletid. Liverpool skal være en av klubbene som er interessert i den sveitsiske flankespilleren.
Metro