Uke 13

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 30.mars

Liverpool vil forsøke seg med et bud på Southamptons kroatiske midtstopper Dejan Lovren til sommeren. 24-åringen sto også på Liverpools ønskeliste før han gikk til sydkystklubben.
Mirror

Liverpool kommer til å benytte Pepe Reina som agn, når de skal forsøke å hente den sveitsiske duoen Gokhan Inler og Valon Behrami fra Napoli i sommer. Reina verdsettes til rundt £6.5M, mens den sveitsiske duoen verdsettes til £15M totalt.
Sunday People

Lørdag 29.mars

Både Liverpool, Manchester United og Arsenal viser interesse for Lazios midtbanespiller Antonio Candreva. 27-åringen verdsettes til rundt £7M.
Daily Express

Liverpool linkes til Bayern Münchens Jerome Boateng. Den 25 år gamle tyske landslagsforsvareren blir i så fall ingen billig mann, om overgangen blir en realitet.
Metro

Luis Suarez har bestemt seg for å forlate Liverpool i sommer.
Marca

Liverpool viser fornyet interesse for Olympique Marseilles ghanesiske ving Andre Ayew. Brendan Rodgers forbereder et bud på 24-åringen til sommeren. 
Ghana Soccernet

Liverpool forbereder et sommerbud på £8M for Inter Milans midtbanespiller Mateo Kovacic.
Metro

Fredag 28. mars

Liverpool står klare til å starte samtaler med Ashley Cole etter sesongslutt. Den 33 år gamle venstrebackens kontrakt med Chelsea løper ut etter denne sesongen. Brendan Rodgers ønsker å gi forsvarsspilleren en ettårskontrakt.
Metro

Liverpool kan komme til å utfordre Arsenal i kampen om signaturen til Real Madrids høyreback Daniel Carvajal. Glen Johnsons fremtid i Anfield-klubben er usikker ettersom høyrebacken ennå ikke har signert ny kontrakt. Carvajal kan være tilgjengelig etter et noe mislykket opphold i Real Madrid.
Football Direct News

Liverpool synes Napolis midtbanespillere Gokhan Inler og Valon Behrami vil være nyttige forsterkninger når Anfield-klubben returnerer til Champions League.
Infoticker.de / Football Italia

Torsdag 27.mars

Liverpool er ute etter Sporting Lisboa-forsvareren Marcos Rojo. Argentineren har imponert på venstrebacken for den portugisiske klubben, men kan også opptre som midtstopper.
A Bola

Liverpool og Tottenham kjemper om Lazios 21 år gamle midtbanespiller Ogenyi Onezi. Spilleren er tilgjengelig for rundt £8M.
Metro

Liverpool forbereder et sommerbud på Athletic Bilbaos midtbanespiller Ander Herrera. 24-åringen har en utkjøpsklausul på £31M i sin kontrakt med baskerne.
Fichajes

Onsdag 26.mars

Liverpool er på jakt etter en ny venstreback, og har identifisert Wolfsburgs Ricardo Rodriguez som en kandidat til rollen. Den unge sveitsiske landslagsspilleren med spanske røtter er en av de mest lovende unge venstrebackene i Europa, og verdsettes til rundt £12M.
Football Direct News

Liverpool kan komme til å signere en av sine tidligere spillere i sommer, nemlig Valencias høyreback Antonio Barragan. Han var en kort periode i Liverpool som ung spiller i 2005.
Talksport

Tirsdag 25.mars

Liverpool vurderer å hente den 31-årige midtstopperen Pepe fra Real Madrid for å styrke forsvaret.
- Jeg forstår det slik at Brendan er interessert i Real Madrids Pepe. Det er ingen hemmelighet at vi må tette igjen bak, og han er en spiller som ser ut til å være skapt for Premier League-fotball, uttaler en Liverpool-kilde.
Football Direct News  

Liverpool øyner overgang for kantspilleren Balazs Dzsudzsak, men kan få konkurranse av Everton. 27-åringen spiller for tiden i Dinamo Moskva. Ungareren kan komme til å forlate klubben dersom det ikke blir Champions League-spill neste sesong.
Daily Express

Manchester City forbereder et ambisiøst bud i et forsøk på å hente Daniel Sturridge fra Liverpool.
Football Direct News

Mandag 24.mars

Den 23 år gamle Villarreal-midtstopperen Mateo Musacchio er et transfermål både for Barcelona og Liverpool. Argentinerens kontrakt med Villarreal går ut etter denne sesongen, og han er således tilgjengelig på gratisovergang.
TuttoMercatoWeb

Liverpool ønsker å bytte bort Suso som en del av betalingen for en overgang for Sevillas kroatiske midtbanespiller Ivan Rakitic.
Football Direct News