Uke 14

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 6. april

Manchester Cty er interessert i å signere Luis Suarez til sommeren.
Sunday Times

Liverpool ligger foran Manchester City og Monaco i kampen om Real Madrids venstreback Fabio Coentrao. Den spanske hovedstadsklubben ønsker minst £11,5M for 26-åringen.
Sunday People

AC Milan forventes å ville kjempe med Liverpool om signaturen til Micha Richards. 25-åringen forventes å forlate Manchester City etter å ha avslått en ny femårskontrakt tidligere denne sesongen.
Sunday Mirror

Lazar Markovic er på Liverpools radar. De røde håper å få napp på Benficas 20-åringen, men kan vente konkurranse fra Chelsea.
Sunday People

Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal ønsker Sevillas venstreback Alberto Moreno.
Daily Star

Liverpool følger den 19-årige sveitseren Michael Frey med tanke på å by £5M til sommeren. Spissen antas å være er en av de kommende stjernene i europeisk fotball.
Daily Star 

Lørdag 5. april

Liverpool-manager Brendan Rodgers var til stede og så Julian Brandt spille for Bayer Leverkusen fredag kveld. Den offensive midtbanespilleren nettet for Sami Hyypiäs lag mot HSV.
Daily Mirror

Fredag 4.april

Swansea vurderer å kjøpe Iago Aspas fra Liverpool når sommerens transfervindu åpner. Sevilla og Valencia viser også interesse for Liverpool-spissen.
Football Direct News

Liverpool, Arsenal og Manchester United kjemper om det 17 år gamle Fulham-talentet Patrick Roberts. Tenåringen debuterte i Premier League for Fulham mot Manchester City i mars.
Daily Express

Torsdag 3.april

Agenten til Yevhen Konoplyanka satte fart i ryktene om at Liverpool fortsatt skal være interessert i hans klient med en kryptisk tweet.
 - På vei til Liverpool, skrev agent James Lippett på Twitter
Mirror Sport forstår det slik at Liverpool ikke skal være nær en overgangsavtale for 24-åringen.
Daily Mirror

Galatasaray-manager Roberto Mancini er interessert i å signere Kolo Toure. Mancini er kjent med midtstopperen fra sin tid i Manchester City. Toures kontrakt med Liverpool utløper sommeren 2015.
Football Direct News

Liverpool er blant en kvartett klubber som jakter Southamptons Adam Lallana. Chelsea, Manchester United og Tottenham jakter også midtbanespilleren som er verdsatt til £20M. 25-åringen kan være klar til å forlate sydkystklubben som har en transfergjeld på £27M.
Goal.com

Liverpool er fortsatt interessert i Sevillas venstreback Alberto Moreno.
Football Direct News

Celtics Beram Kayal håper å få en drømmeovergang til enten Liverpool eller Manchester United oppfylt. Den 25-årige israeleren hadde en fremragende debut sesong i Skottland for tre år siden, men har siden vært plaget av skade.
Metro

Onsdag 2.april

Liverpool står klare til å ta opp konkurransen med Chelsea om Portos venstreback Alex Sandro.
Football Direct News

Real Madrid ønsker å sikre seg Liverpool-duoen Luis Suarez og Philippe Coutinho i sommer, og forbereder et bud på hele £125M for de to spillerne.
Caught Offside

Pepe Reina har takket nei til et kontraktstilbud fra Napoli. Forslaget innebærer at keeperen må drastisk ned i lønn. Reina har en grunnlønn på 4,5 millioner euro i året i Liverpool. På utlån i Napoli betaler Serie A-klubben 2,5 millioner euro, mens de røde betaler de resterende 2 millionene euro. Napoli har tilbudt Reina en fireårskontrakt verdt 2,5 millioner euro i året, men sisteskansen ønsker en toårskontrakt med minst 3,5 millioner euro i året.
Calciomercato

Tirsdag 1.april

Liverpool vil forsøke seg med et bud på Chelsea-vingen Andre Schurrle i sommer. Chelsea kan komme til å gi slipp på 23-åringen i neste transfervindu, dersom de får et fristende bud på tyskeren. Borussia Dortmund, Schalke og Arsenal viser også interesse for spilleren. 
Football Direct News

Napoli hadde en speider tilstede på Anfield for å følge Martin Skrtel i søndagens kamp mot Tottenham. 
Sky Italia

Liverpool kan komme til å hente Gökhan Inler og Lorenzo Insigne til sommeren. Brendan Rodgers ønsker å forsterke defensivt på midtbanen og ute på kanten. 29-årige Inler var et transfermål i januar, og de røde kan komme til å fornye interessen til sommeren. Kantspiller Insigne er en av de mest lovende hjemmeavlede talentene i Napoli. Han har fem mål og fem assist denne sesongen.
– Jeg forstår det slik at Rodgers kikker nøye på de to Napoli-spillerne Inler og Insigne. Jeg tror det er mer sannsynlig at Inler blir tilgjengelig. Insigne er et stort talent, og jeg tror klubben vil gjøre sitt for å få ham hit, uttaler en Liverpool-insider.
Football Direct News

Liverpool og Everton er med i kampen om å signere Josip Drmic fra Nürnberg. Den 21-årige spissen har scoret 16 mål denne sesongen. Sveitseren skal være verdsatt til £8M.
Daily Star

Mandag 31.mars

Liverpool akter å by 30 millioner euro (£25M) for Real Madrids brasilianske venstreback Marcelo i sommer.
Mundo Deportivo