Uke 15

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 13.april

Benfica krever at Liverpool hoster opp £30M dersom portugiserne skal være villige til å gi slipp på den unge serberen Lazar Markovic. Liverpool-ledere har møtt spillerens agenter, og partene er villige til å starte samtaler om en overgang til sommeren. Den 20 år gamle angriperen, som kom til Benfica fra Partizan Beograd, har stått på Brendan Rodgers sin ønskeliste lenge. Dersom Rodgers mislykkes med å få fatt i Markovic, skal sør-koreaneren Son Heung-min være nestemann på lista. Rodgers så nylig personlig angriperen i aksjon for Bayer Leverkusen.
Sunday People

Lørdag 12.april

Micah Richards har bekreftet overfor Manchester City at han ikke kommer til å skrive under noen ny kontrakt med dem. 25-åringen har bare litt over ett år igjen av sin nåværende avtale med City. Liverpool, Arsenal, Newcastle, West Ham og Tottenham følger situasjonen til sidebacken. Klubber i Frankrike, Spania og Italia viser også interesse. En av disse skal være AC Milan.
Sky Sports

Fredag 11.april

En kilde i Liverpool FC avslørte denne uken at klubben, i likhet med Manchester United, ser på muligheten til å signere Toni Kroos. Et kjøp av Bayern Münchens fremragende midtbanespiller vil neppe materialiseres. Hvis han skulle ønske å forlate Bayern, og mistanken er at han vil forbli i München, vil det kreves en femårskontrakt verdt £220000 i uken og en overgangssum på mer enn £35M.
The Times

Liverpool, Barcelona, Chelsea og Arsenal ønsker alle å signere Spartak Moskvas brasilianer Romulo.
Kent and Sussex Courier

Torsdag 10.april

En rekke klubber følger Rotherhams Dan Rowe. 18-åringen er for tiden utlånt til Wycombe. Forsvarsspilleren er høyt ansett i Yorkshire-klubben og debuterte for «The Millers» i Johnstone’s Paint Trophy i oktober. Han har startet to kamper for Wycombe og hjulpet dem til å holde buret rent mot opprykksjagende Scunthorpe og Dagenham & Redbridge. Kilder har bekreftet til Sky Sports at Liverpool, Everton, Southampton og Fulham er blant klubbene som følger Rowe, og de vil gjerne hente ham før han kaprer en regelmessig plass på førstelaget i Rotherham.
Sky Sports

Liverpools speidere vil igjen følge Benfica-talentet Lazar Markovic i kveld. 20-åringen er ventet å starte Europaliga-kampen mot AZ Alkmaar. Manchester United følger også spilleren.
Daily Mail

Liverpool fortsetter å følge utviklingen til Guilherme Siqueira. De røde lykkes ikke med et bud på den 27 år gamle ventrebacken i sommer, da Granada ikke var villige til å selge, og heller valgte å låne ham ut til Benfica. Real Madrid viser også interesse for brasilianeren.
Daily Mail

Liverpool er ute eter den 22 år gamle Feyenoord-stopperen Stefan de Vrij.
Isle of Thanet Gazette

Liverpool har intensivert interessen for Manchester Citys Gareth Barry. Midtbanespilleren er denne sesongen på lån hos Everton. De røde var også interessert i 32-åringen før han gikk fra Aston Villa til City for fem år siden, men håper å sikre seg spilleren på Bosman-overgang til sommeren.
Football Direct News

Onsdag 9.april

Liverpool vil by på Federico Fazio til sommeren. Den 27-årige forsvareren og hans agent skal i samtaler med Sevillas styre de neste ukene for å diskutere en mulig overgang vekk fra klubben. Også Arsenal og Everton følger situasjonen.
TalkSport

Micah Richards har avslått et kontraktstilbud fra Manchester City. 25-åringen anser at fremtiden ligger et annet sted enn på Ethihad Stadium. Liverpool skal vætre interessert i å signere forsvarsspilleren.
Daily Mail

West Hams Steven Reid skal være et transfermål for Liverpool. De røde ønsker seg også Montpelliers Benjamin Stambouli.
Football Direct News

Tirsdag 8.april

Liverpool og Chelsea kjemper om signaturen til Benfica-vingen Lazar Markovic. Den 20 år gamle serberen har imponert med sitt spill i Europa League denne sesongen. Den tidligere Partizan Beograd-spilleren har en prislapp på rundt £20M.
Dorking and Leatherhead Advertiser

Liverpool vurderer å tilby Iago Aspas i bytte mot den unge Valencia-spissen Paco Alcacer. Speidere fra Anfield-klubben var på plass i Basel sist torsdag for å se den talentfulle unggutten i aksjon da Valencia møtte Basel i Europa League. Alcacer har gjort 11 mål på 28 kamper for Valencia denne sesongen. Liverpool skal vurdere å tilby Aspas pluss et pengebeløp for å sikre seg spissen.
Football Direct News

Mandag 7.april

Aly Cissokho er i samtaler med AC Milan om en kontrakt for neste sesong. Den innlånte venstrebacken kommer til å forlate Liverpool etter denne sesongen, og det ser ut til at han kommer til å skrive under for Milano-klubben ifølge rapporter i Spania.
Talksport