Uke 16

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 20.april

Antoine Griezmann hos Real Sociedad skal være jaktet av klubber som Manchester United, Everton, Arsenal, og også Liverpool. Baskerne kan være villig til å lytte til bud på omkring £20M for den hurtige venstrekanten som har en landskamp for Frankrike.
Daily Mirror

Lørdag 19.april

Liverpool skal være klare med et bud på £6M for David Marshall hos Cardiff, dersom waliserne rykker ned fra Premier League. Den skotske landslagskeeperen har hatt en meget god sesong mellom stengene hos Cardiff.
Metro

Fredag 18.april

Liverpool håper fortsatt å sikre seg Barcelona-spissen Cristian Tello. 22-åringen har vært i Liverpools søkelys siden før Brendan Rodgers kom til klubben, og Barcelona kan være villige til å selge angriperen for rundt £12M. Dette vil da være avhengig av at FIFA opphever kjøpsforbudet som er pålagt katalanerne.
Mirror

Torsdag 17.april

Den meksikanske keeperen Guillermo Ochoa kommer til å forlate Ajaccio som Bosman-spiller i sommer, og han vil vurdere tilbud fra flere klubber. Liverpool er blant klubbene som hevdes å følge med på 28-åringens situasjon.
Sky Sports

Hamburg ønsker ikke å selge den 20 år gamle tyrkeren Hakan Calhanoglu for noen pris. Både Liverpool, Arsenal og Chelsea har fulgt utviklingen til den offensive midtbanespilleren denne sesongen.
Daily Express

Liverpool hadde speidere tilstede for å følge tre Benfica-spillere da Benfica slo Porto 3-1 i semifinalen i den portugisiske cupen i går. Den unge midtbanespilleren Lazar Markovic, spissen Rodrigo Moreno og venstrebacken Guilherme Siqueira var spillerne Liverpools speidere hadde på blokka.
O Jogo

Onsdag 16.april

Både Liverpool og Arsenal jakter Lille-spissen Divock Origi. 18-åringen har gjort fem mål i Frankrike denne sesongen.
Daily Mail

Brendan Rodgers følger den 17 år gamle vingen Julian Brandt og 21 år gamle Son Heung-min i Bayer Leverkusen. Sørkoreanske Heung-min kan spille både på flanken og fremme som spiss.
Daily Mail 

Kontraktsforhandlinger mellom Feyenoord og deres 22-årige midtstopper Stefan de Vrij skal ha brutt sammen og Liverpool er en av klubbene som følger situasjonen med interesse. "Samtalene har stoppet og vi venter nå til sommeren", bekreftet teknisk direktør Martin van Geel hos Feyenoord. "Angående de Vrij har vi allerede tatt beslutningen om å la dette ligge til etter VM". Stefan de Vrij har spilt ni landskamper for Nederland.
Daily Mirror

Liverpool kan være beredt til å legge inn et stort bud på Marcel Schmelzer denne sommeren. 26-åringen har 16 landskamper for Tyskland og kan være førstevalget til Brendan Rodgers i søken etter en ny venstreback.
Football Direct News

Liverpool, sammen med klubber som Manchester United og Inter, har blitt linket til det 21-årige stjerneskuddet Juan Fernando Quintero hos Porto. Den offensive midtbanespilleren har tre landskamper for Columbia og skal være på utkikk etter en overgang til en større klubb.
Football Direct News

Tirsdag 15.april

Liverpool forbereder et bud på £38M for Evertons stjerneskudd Ross Barkley. Den 20 år gamle midtbanespilleren er en ettertraktet kar, og et bud fra Liverpool kan utløse en budkrig med klubber som Manchester United, Manchester City og Chelsea til sommeren.
Daily Star

Liverpool vil belønne Raheem Sterling for sitt gode spill med en ny kontrakt og en solid lønnsforhøyelse, bare 18 måneder etter at 19-åringen skrev under på en kontrakt frem til sommeren 2017.
Mirror

Mandag 14.april

Liverpool, Arsenal og Everton er interessert i Feyenoord-backen Daryl Janmaat. De tre klubbene hadde speidere tilstede da 24-åringen nettet mot PSV Eindhoven i helgen.
De Telegraaf

West Hams midtbanespiller Mohamed Diame hevder at Liverpool ønsker å kjøpe ham. - Liverpool? Jeg kan ikke si med sikkerhet at jeg vil være Liverpool-spiller neste sesong, men jeg tror mitt navn fortsatt står på ønskelisten deres. Det er ikke noe jeg holder hemmelig. Jeg har ambisjoner, og ønsker å spille for et topp seks-lag. Jeg er 26 år gammel, og det er på tide å ta det steget, sier Diame.
Daily Express

Liverpool prøvde å kjøpe Yevhen Konoplyanka i januar. Hvor stor interessen fortsatt er på Anfield vet man mindre om, men spilleren selv synes ikke å ha mistet interessen for de røde fra Anfield. "Liverpool kjemper om å vinne ligaen i England. Jeg støtter dem, jeg ønsker at de skal vinne", har flankespilleren uttalt til ukrainsk fjernsyn. "Ja, vi hadde samtaler med Brendan Rodgers. Interessen fra Liverpool var veldig seriøs, men for øyeblikket tenker jeg på det mer som en drøm siden vi (Dnipro) prøver å vinne ligaen."
sportsmole.co.uk