Uke 17

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 27. april

Liverpool vil forsøke å hente Steven Caulkner fra Cardiff. Tottenham har opsjon på kjøp av spilleren de solgte for £9M sist sommer, men manager Tim Sherwood kan forsvinne fra Tottenham til sommeren og formann Daniel Levy har reservasjoner mot å hente spilleren tilbake. Caulkner kommer ikke til å bli billig ettersom Tottenham er berettighet til 50 prosent av fortjenesten.
The Mirror

Liverpool øyner Carlos Tevez som erstatter for Luis Suarez dersom uruguayaneren forlater de røde til sommeren.
The Express

Liverpool er foran Manchester United i kampen om Southamptons Adam Lallana. De røde vil tilby spilleren en kontrakt verdt £50000 i uken.
Sunday People

Liverpool er interessert i Bayer Leverkusen-duoen Emre Can og Heung-Min Son. Begge spillere er verdsatt til £12M.
Daily Star

Fredag 25. april

Liverpool er fremdeles interessert i Mateo Kovacic. Anfield-klubben har i følge rapporter vært interessert i Inters midtbanespiller i flere måneder. Brendan Rodgers vil fortsette jakten. Det har oppstått et godt forhold mellom de klubbene etter Philippe Coutinhos overgang til Liverpool i 2013.
Calciomercato.com

Liverpool vil få konkurranse fra Atletico Madrid og Real Madrid om Juan Fernando Quintero. Den 21-åringe FC Porto-spissen har imponert i portugisisk liga denne sesongen, og blir kalt «den colombianske Lionel Messi».
Football Direct News

Liverpool skal være interessert i Hamburgs midtbanespiller Hakan Calhanoglu, men 20-åringens agent har uttalt at spillerens fremtid ligger i Bundesliga.
Hamburger Morgenpost

Liverpool og Arsenal kjemper om å hente West Bromwich Albions talent Kane Wilson, 14-åringen spiller på sentral midtbane eller høyre back for Albions U16-lag.
Daily Mail

Torsdag 24.april

Liverpool skal være interessert i unge forsvarsspillere som Kyriakos Papadopoulos og Marco Rojo, og det kan føre til at de kan være villige til å selge Daniel Agger til Napoli. Midtstopperen Papadopoulos (22) hos Schalke var interessant for Brendan Rodgers i sommer, men skade stoppet en mulig overgang. Rojo (24) er en venstreback som også kan spille i midten og som imponerer for Sporting.
Daily Express

Liverpool forsøker å sikre seg tenåringene Tyler Roberts og Jack Batten. Roberts er kaptein for Wales U16 og er en av de best ansette akademi-spillerne i West Bromwich.  16-åringen vil koste £200000 i kompensasjon etter de nye retningslinjene i Elite Player Performance Plan, og det er et beløp «The Baggies» neppe vil være fornøyd med.  Bristol Citys 18-årige midtstopper Batten kan være tilgjengelig for så lite som £75000 i tillegg til ytterligere klausuler. Liverpool har mislyktes med å erverve den 15-årige ungareren Matysa Tajti, som har signert for Barcelona.
Daily Mirror

Tidligere linkede Cristian Tello (22) kan være til salgs for £8M av Barcelona. Milan skal også være interessert i den spanske vingen.
Talksport

Tirsdag 22. april

Real Madrid planlegger å selge Karim Benzema til Arsenal for å få penger til en overgang for Luis Suarez. Fra Italia rapporteres det at den spanske hovedstadsklubben er optimistisk på at de kan overtale Suarez til å bytte ut Merseyside med Madrid selv om spilleren tidligere denne sesongen signerte ny kontrakt med Anfield-klubben. Real Madrid vet at de må ut med et skyhøyt beløp for i det hele tatt kunne friste Liverpool til å vurdere salg. Spanjolene ønsker å selge Karim Benzema, og tror at de kan få i stand en budrunde for spilleren med kontrakt frem til sommeren 2015. Juventus skal være interessert i franskmannen.
Daily Express

Liverpool ser ut til å vinne kampen om Christian Capone. Atalanta har innsett at de kommer til å miste 15-åringen. En rekke italienske klubber skal også være interessert. Det antas at spilleren selv vil velge Anfield som sin neste destinasjon.
Daily Mirror

Liverpool vil være med i kampen om å signere Udineses colombianske angriper Luis Muriel. Også Milan, Juventus, Fiorentina og Lazio skal være interessert
Tutto Mercato

Mandag 21. april

Hakan Çalhanoglu har vært et av gjennombruddene i den tyske toppdivisjonen, Bundesliga, denne sesongen, og Hamburg valgte derfor å forlenge kontrakten hans frem til 2018 i februar. Men både Liverpool, Arsenal, Manchester City og Chelsea har fulgt nøye med utviklingen til 20-åringen som står med ti ligamål og tre målgivende pasninger i en ellers elendig Hamburg-sesong. Også Atlético Madrid og Real Madrid er interesserte i den offensive midtbanespilleren, ifølge faren hans.
AS