Uke 19

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 11.mai

Luis Suarez skal ha en utkjøpsklausul på £82M og Liverpool skal forvente at de spanske gigantene Real Madrid og Barcelona vil vise interesse.
Mail on Sunday

Kontrakten til 33-årige Ashley Cole utløper etter denne sesongen, og Liverpool og Manchester City skal ha kommet med et tilbud til landslagsbacken.
Mail on Sunday

Michel Vorm er en av spillerne Liverpool har blitt linket til de siste dagene og Brendan Rodgers og Liverpool planlegger et tidlig bud på £7M for 30-åringen som er ment å gi Simon Mignolet kamp om keeperplassen.
Sunday Mirror

Lørdag 10.mai


Manchester United og Liverpool har Alex Song (26) på sin ønskeliste og vil gjerne hente midtbaneankeret fra Barcelona og tilbake til engelsk fotball.
Daily Mirror

Liverpool vurderer et bud på £5M for Michel Worm fra Swansea, da de ønsker en erfaren keeper som kan kjempe om plassen mellom stengene sammen med Simon Mignolet.
Daily Mail

Liverpools ønskeliste foran neste sesong inkluderer Adam Lallana (26) hos Southampton, Javier Mascherano (29) hos Barcelona, Alessio Cerci (26) hos Torino og Ashley Williams (29) hos Swansea.
Caught Offside

Midtbanespilleren Caner Erkin (25) hos Fenerbahce er ferdig med sin kontrakt etter denne sesongen og Liverpool og Chelsea er blant klubbene som følger situasjonen nøye.
Metro

Fredag 9.mai

Liverpool er beredt til sende Jose Enrique og Luis Alberto til Southampton dersom det medfører at de får tilslaget på Adam Lallana. Mauricio Pochettino ønsker seg Jose Enrique som erstatter for Luke Shaw.
Football Direct News

Både Liverpool, Monaco, New York Red Bulls, Manchester City og Real Madrid ønsker å sikre seg Chelsea-backen Ashley Cole, men Monaco synes nå å være i førersetet etter å ha tilbudt venstrebacken en toårskontrakt verdt £12M. Monaco matcher dermed Coles nåværende ukelønn i Chelsea, og han trenger heller ikke betale inntektsskatt i fyrstedømmet.
Daily Star

Torsdag 8.mai

Liverpool skal ha Adam Lallana høyt på sin ønskeliste for sommerens transfervindu. Spilleren som fyller 26 år denne uka er ventet å komme med til Englands tropp som reiser til Brasil og sluttspillet i VM denne sommeren, men de røde skal være klare med et bud i håp om å sikre seg hans underskrift før avreise til Sør-Amerika.
Sky Sports News

Både Liverpool, Arsenal og Manchester United ønsker å kjøpe Bayern Münchens Thomas Müller.
Kicker

West Ham vurderer et bud på Aly Cissokho når Liverpool sender franskmannen tilbake til Valencia etter søndagens ligaavslutning mot Newcastle. Venstrebacken har spilt 18 kamper for Liverpool denne sesongen, men har store deler av vinteren og våren blitt henvist til innbytterbenken av Jon Flanagan. 26-åringen har ikke spilt for Liverpool siden 6-3 seieren over Cardiff den 22.mars. Cissokho har to år igjen av sin kontrakt med Valencia, og West Ham håper å enten sikre seg spilleren permanent, eller inngå en lignende låneavtale som Liverpool hadde med Valencia.
Football Direct News

Onsdag 7.mai

Pepe Reina er uvillig til å fire på sine lønnskrav, og er dermed i ferd med å prise seg ut av en permanent overgang til Napoli. Spanjolen ønsker ikke noe lønnskutt i forhold til de 4,5 millioner euro han tjener i året hos Liverpool. Napoli og Liverpool har delt årslønnen seg i mellom denne sesongen, slik at Napoli bare har betalt 2 millioner euro i lønn til Reina, mens Liverpool har betalt de resterende 2,5 millioner euro. Napoli har støtt på to store hindre i sitt forsøk på å sikre seg Reina permanent. Liverpool er ikke villige til å senke sitt prisforlangende for Reina, og ønsker heller ikke å låne ham ut en sesong til, og 31-åringen er altså ikke villig til å akseptere et lønnskutt.
Il Mattino

Liverpool kan komme til å hente inn Ashley Cole. Venstrebacken kan ha spilt sin siste kamp for Chelsea.
Daily Express

Luis Suarez står foran Sergio Aguero på Real Madrids ønskeliste, når den spanske klubben skal hente inn en ny spiss i sommer. Dermed går Liverpool en ny sommer i møte med transferspekulasjoner rundt lagets største stjerne. Liverpool er oppsatt på å beholde Suarez, men det har vært nevnt en utkjøpsklausul på 70M i spillerens nye fireårskontrakt. Real hadde opprinnelig Aguero øverst på sin innkjøpsliste, men argentinerens skadeproblemer den siste tiden har ført til at spanjolene har ombestemt seg, og nå ønsker å gå for Suarez.
The Times

Liverpools speidere så vingen Antoine Griezmann i aksjon da Real Sociedad spilte 1-1 mot Granada mandag kveld. Speiderne fulgte også med på hans lagkamerat, midtstopperen Inigo Martinez, mens utlånte Tiago Ilori var i aksjon for Granada.
Daily Mail

Tirsdag 6.mai

Brendan Rodgers får £60M å rutte med på transfermarkedet i sommer, og han ønsker seg minst en ny midtstopper og en venstreback. Liverpool-manageren er fortsatt interessert i Schalkes greske landslagsstopper Kyriakos Papadopoulos, og han jakter også Cardiffs Steven Caulker. Rodgers vil vurdere bud som måtte komme på visekaptein Daniel Agger, og vil også forsøke å sende Sebastian Coates tilbake til Uruguay. Rodgers har heller ikke tillit til Jose Enirque eller Aly Cissokho. Sistnevnte vil returnere til Valencia. Sjefsspeider Barry Hunter har fulgt Sporting Lisboas argentinske venstreback Marcos Rojo. Anfield-klubben vil også gjøre et nytt forsøk på å hente Dnipro-vingen Yevhen Konoplyanka, og Rodgers ivrer også fortsatt etter å knytte Henrik Mkhitaryan til klubben, selv om spilleren valgte Borussia Dortmund sist sommer. Benficas offensive midtbanespiller Lazar Markovic og Nürnbergs sveitsiske spiss Josip Drmic er også mulige transfermål.
Mirror

Liverpool og Chelsea vil kjempe om River Plate-forsvareren Eder Balanta i sommer. Den 21 år gamle midtstopperen topper begge klubbenes innkjøpslister. Colombianeren er også på radaren til Barcelona. En utkjøpsklausul gjør at han kan forlate River Plate for rundt £12M.
Football Direct News

Liverpool er favoritter til å sikre seg unggutten Ovie Ejaria. 16-åringen forlot nylig Arsenal, og man trodde at Manchester United eller Manchester City ville sikre seg den unge midtbanespilleren. Men nå skal Liverpool være fremst i køen for å sikre seg Ejarias signatur. Ejaria startet karrieren i Arsenal i ung alder, men skal nylig ha vært på prøvespill hos Liverpool, hvor han imponerte stort.
Daily Star

Liverpool vurderer et sommerbud på Cardiff-forsvareren Steven Caulker. Midtstopperen har en nedrykksklausul i sin kontrakt med waliserne, og kommer trolig til å flytte på seg i løpet av de kommende ukene. Southampton linkes også til spilleren.
Daily Mail 

Det er ingen hemmelighet at fremtiden til Pepe Reina etter all sannsynlighet ikke vil være i Liverpool FC. 31-åringen har denne sesongen spilt under sin gamle manager Rafael Benitez i Napoli, på utlån fra Anfield, og har hatt et godt år med italiensk cupmesterskap og kvalifisering til Champions League. "Reina er en veldig viktig spiller både på og utenfor banen", bekrefter sportsdirektør Riccardo Bigon til en italiensk fjernsynsstasjon. "Etter sesongen vil vi snakke med ham og Liverpool, vi er interessert i å beholde ham her. Han har et nært forhold til treneren og hans familie har også funnet seg godt til rette."
Sky Sports

Marcos Rojo, en argentiner som spiller for Sporting og kan benyttes både som venstreback og midtstopper, er igjen linket til Liverpool. 24-åringen skal ha en salgsklausul på £25M.
Metro

Barcelona skal nå være villig til å selge Cristian Tello for en antatt prislapp på £8M. 22-åringen er i utgangspunktet venstreving, men kan også brukes på andre flanken og som spiss. Liverpool har lenge vært linket til Tello og ventes å fortsatt være interessert.
Daily Mirror

Mandag 5.mai

Liverpool og Tottenham kan være klare til å kjempe om Ogenyi Onazi fra Lazio. Det 21-årige midtbaneankeret ventes å ha en prislapp på £10M. De røde skal ha hatt den nigerianske landslagsspilleren i kikkerten også i januar. "Liverpool? Det er et enormt lag og vil være attraktive for enhver fotballspiller. Jeg vil hoppe på en sjanse til å få spille for dem", skal Onazi selv ha uttalt.
Daily Star