Uke 2

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 10.januar

Liverpool er i samtaler med Monterrey om et kjøp av den mexicanske høyrebacken Hiram Mier. 24-åringen har spilt 87 kamper for laget fra hjembyen, og har åtte landskamper for Mexico.
Tuttomercato

Torsdag 9.januar

Liverpool skal igjen vise interesse for Andriy Yarmolenko. Den 24 år gamle ukraineren blir vurdert som et alternativ til Mohamed Salah, ettersom Basel ikke viser tegn til å fire på sitt priskrav. Dynamo Kiev-vingen har gjort åtte mål på 16 ligakamper denne sesongen.
Daily Mail

Real Madrid er villige til å låne ut den unge spissen Alvaro Morata til enten Arsenal eller Liverpool for resten av sesongen, dersom de får £1.7M i kompensasjon.
Mirror

Brendan Rodgers holder et øye med utviklingen til Danny Ings i Burnley. Den 21 år gamle spissen har allerede gjort 20 mål for Championship-klubben denne sesongen, og følges også av klubber som Newcastle, Stoke og Aston Villa.
Daily Mail

Onsdag 8.januar

Xabi Alonso har satt en effektiv stopper for spekulasjonene som koblet ham med en overgang til gamleklubben Liverpool til sommeren. Baskeren har nemlig undertegnet en toårsavtale med Real Madrid, som binder ham til den spanske hovedstadsklubben frem til sommeren 2016. Moderklubben Real Sociedad, Chelsea og Juventus har også vært koblet til Alonso i vinter.
realmadrid.com

Udinese ønsker å kjøpe Fabio Borini fra Liverpool til sommeren, som erstatter for Antonio Di Natale som gir seg som fotballspiller.
Gazzetta dello Sport

Den Liverpool-linkede Bayer Leverkusen-spilleren Sydney Sam har skrevet under en fireårskontrakt med Schalke som trår i kraft fra 1.juli. Den 25 år gamle midtbanespilleren fortsetter dermed karrieren i Bundesligaen.
Talksport

Liverpool har lagt inn et konkret bud i et forsøk på å få låne Real Madrids 21 år gamle spiss Alvaro Morata.
Marca

Tirsdag 7.januar

Flere italienske klubber følger den utlånte Liverpool-vingen Oussama Assaidi med stor interesse. Blant annet skal Fiorentina og Lazio ha lagt merke til marokkanerens gode prestasjoner for Stoke.
SportsDirect News

Arsenal-manager Arsene Wenger ønsker å kjøpe Liverpool-back Glen Johnson i januarvinduet. Anfield-klubben sliter med å komme til enighet med høyrebacken om en ny kontrakt, da Johnson ikke ønsker å gå ned i lønn.
Talksport

Ajax, Swansea og Liverpool ønsker alle å låne den 21 år gamle nederlandske vingen Ola John fra Benfica. John sliter med å få spilletid i Benfica, og har spilt bare sju kamper denne sesongen.
Algemeen Dagblad

Barcelonas unge sideback Martin Montoya skal være fristet av et veldig godt tilbud fra Liverpool, samt et nytt tilbud fra Inter Milan.
Mundo Deportivo

Både Liverpool og Everton har speidet på Dundee Uniteds Andrew Robertson, men bare Everton ser ut til å legge inn formelt bud på sidebacken. Liverpools interesse for 19-åringen har kjølnet.
The Courier

Mandag 6.januar

Både Liverpool og Everton er ute etter midtbanespilleren Ogenyi Onazi. Merseyside-klubbene har fått øyene opp for 20-åringen etter at han har spilt en rekke gode kamper for Lazio denne sesongen.
Il Tempo

Zenit St Petersburg er villige til å betale 12 millioner euro for Basels Mohamed Salah, noe som er langt mer enn Liverpool er villige til å strekke seg til. Salah skal imidlertid foretrekke en overgang til Liverpool.
Izvestia