Uke 24

Liverpool forbereder et bud på £7M for Micah Richards.

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 15. juni

Micah Richards er et transfermål for Liverpool. Manchester City har signert Bacary Sagna fra Arsenal, og det betyr at Richards er overflødig. Brendan Rodgers forbereder et bud på £7M for den 25-årige forsvarsspilleren.
Daily Star

Liverpool skal være klare til å foreta en £25M-overgang for Lazar Markovic. Serberen skal være villig til å slutte seg til Anfield-klubben. Brendan Rodgers er igjen tilbake for sitt transfermål nummer 1, og både Benfica og spilleren selv har gitt positive signaler o met klubbskifte. Liverpool har fulgt spilleren i måneder. Verdsettelsen på £30M er dessuten på vei ned. Liverpool fryktet at Chelsea skulle komme sent inn for spilleren, men Markovic selv foretrekker Anfield. Brendan Rodgers håper at Liverpool og Benfica raskt kan komme til enighet om en overgangssum. Liverpools sjanser for å erverve spilleren vil øke om den portugisiske toppklubben kan finne en erstatter. Benfica er interessert i Manchester Uniteds portugisiske kantspiller Nani.
Sunday People

Det rapporteres at Liverpool skal stå klare til å foreta en £27M-overgang for Barcelonas kantspiller Alexis Sanchez etter å ha blitt imponert av hans prestasjoner for Chile mot Australia i VM. Metro melder at Anfield-klubben hadde speidere til stede i Cuiaba på fredag og så Sanchez score ett mål og stå bak et annet da søramerikanerne vant 3-1. Opptredenen har ført til at Brendan Rodgers ønsker å by på spilleren. Fra Spania opplyses det at katalanerne skal være villig til å la Sanchez skifte klubb dersom de kan få et passende beløp for ham. Manchester United skal også være interessert i Sanchez, men spilleren ønsker bare å spille for en klubb som skal delta i Champions League neste sesong.
Sportsmole

Liverpool klarte ikke å hente Adam Lallana fra Southamton før VM startet. Nå føler Tottenham at de kan få napp på spilleren. Klubbeier Daniel Levy håper at Lallanas gode forhold til manager Mauricio Pochettino kan lure ham til White Hart Lane. Liverpool er fortsatt med i jakten, men har Sunderlands Adam Johnson skal være et mulig alternativ.
Mail on Sunday

Chelsea og Liverpool kan komme til å kjempe om den ukrainske kantspilleren Andriy Yarmalenko. 24-åringer har lenge vært et transfermål for Brendan Rodgers, men mislyktes i fjor da Dynamo Kiev ikke ville la spilleren gå for mindre enn £23M.Nnå er prisforlangende senket til nærmere £15M, og Liverpool rapporteres nå å være ivrige etter å starte nye forhandlinger.
Daily Star

Liverpool ryktes å være på jakt etter to spillere i verdensklasse nå som klubben skal spille Champions League.
Sportsmole

 

Lørdag 14. juni

Liverpool er i ferd med å gå samtaler med Hoffenheim om en overgang for midtbanespilleren Roberto Firmino. De røde har fulgt Firmino i noen måneder. Nå ønsker Brendan Rodgers å få til en avtale. Ifølge rapporter fra Tyskland vil administrerende direktør Ian Ayre reise i løpet av de kommende dagene for å starte forhandlinger med Hoffenheim om 22-åringen. Firmino er en kreativ midtbanespiller som kan spille spiss eller på kant. Han er også et transfermål for Chelsea. Firmino scoret 16 mål og hadde 11 målgivende på 33 kamper sist sesong. Liverpool verdsetter ham til cirka £15M, men kan gå opp til £20M for å få spilleren.
Metro

L
iverpool står i fare for å gå glipp av Southampton-forsvarer Dejan Lovren. Barcelona har nå kastet seg inn i kampen om 24-åringen. La Liga-klubben står klar til å bruke £20M av de £30M de fikk fra Chelsea for salget av Cesc Fabregas.
Daily Express

Liverpool har startet forhandlinger med Bayern München om en overgang for den sveitsiske kantspilleren Xherdan Shaqiri. 22-åringen kan spille både på høyre og venstre.
Daily Star

 

Fredag 13. juni

Liverpool håper å sluttføre en £3,5M-overgang for Dele Alli. Anfield-klubben er i samtaler med MK Dons om et kjøp av 18-åringen. Avtalen for Alli, som anses å være en av de mest lovende talentene utenfor Premier League, kan komme til å øke til £8M. Liverpool må vinne kampen om midtbanespilleren med Englands eliteklubber. Chelsea, Manchester City, Arsenal og Manchester United følger også hans situasjon.
Daily Mail

Arsenal vurderer om de skal by £5M for Pepe Reina. Keeperen tilbrakte hele 2013/14 på lån i Napoli, men Serie A-klubben har ikke lagt inn bud på spanjolen.
Metro

Pedro kan komme til å bli værende i Barcelona. Katalanerne er klar over Liverpools interesse, men lytter ikke til bud. De har planer om å begynne samtaler med spilleren i september om en forlengelse kontrakten. Liverpool vil følge nøye med i forhandlingene. Hvis partene ikke kommer til enighet, kan Barcelona være mer villig til å selge på denne tiden neste år.
Mundo Deportivo

Liverpool vil få konkurranse fra Arsenal og Chelsea om å signere Schalkes Max Meyer.
Daily Express

Liverpool-linkede Jeremy Menez har valgt å forlate Paris St. Germain til fordel for en gratis overgang til AC Milan.
L’Equipe

 

Torsdag 12. juni

18-årige Max Meyer spilte 41 kamper, scoret sju mål, var med i Champions League og debuterte på det tyske seniorlandslaget forrige sesong. Liverpool og Brendan Rodgers skal være en av beundrerne til talentet til Schalke og skal være forberedt på å by £8M pluss ytterligere prestasjonsavhengige klausuler for å prøve å sikre seg midtbanespilleren.
Metro

Liverpool er interessert i Victor Valdes. Keeperen er kontraktsløs etter at hans avtale med Barcelona er utløpt. Spillerens lønnskrav og ønske om garantert førstelagsspill kan imidlertid gjøre det vanskelig å få gjennomført en overgang. Monaco er på vei til å trekke seg fra å signere 32-åringen grunnet usikkerhet rundt sisteskansens kneskade.
Sport

Sunderland må ut med mer enn £10M for å hente Fabio Borini såfremt Brendan Rodgers ikke er interessert å ta Adam Johnsen i bytte.
Northern Echo



Onsdag 11. juni

Tottenham følger Nottingham Forests keeper Karl Darlow. Også Liverpool skal ha 23-åringen på sin liste over mulige transfermål.
Daily Mail

Liverpool vil få konkurranse av byrival Everton i kampen om å signere Barcelonas kantspiller Cristian Tello.
Barcelona

Liverpools håp om å signerte Sevilla-kaptein Ivan Rakitic er trolig ute. Det rapporteres at 26-åringen har signert for Barcelona
TalkSport
 

Tirsdag 10. juni

Everton ønsker å låne Adam Johnson fra Sunderland, men nordøst-klubbens manager Gus Poyet er tilbakeholden med å låne ut spilleren til en Premier League-rival. Uruguayaneren foretrekker en permanent avtale. Brendan Rodgers kan komme til å forsøke å hente kantspilleren i bytte med Fabio Borini. Sistnevnte hadde et vellykket låneopphold i Sunderland i 2013/14. Johnson ble hentet til Sunderland for £10M, mens Liverpool kjøpte Borini for £11M.
Daily Mirror

En £16,2M-avtale for Alberto Moreno er nær ved å kollapse fordi Liverpool og Sevilla ikke kommer til enighet om hvordan betalingen skal struktureres. La Liga-klubben ønsker et større beløp umiddelbart. Sevilla skal også å ha tilbudt venstrebacken til Tottenham. Liverpool er ikke interessert i å være med på en budrunde for 21-åringen, og kan komme til flytte fokuset over på Chelseas venstreback Ryan Bertrand.
Daily Mail

Liverpool, Arsenal og Paris St. Germain skal være ute etter Lazios Antonio Candreva. Midtbanespilleren foretrekker en overgang til den franske ligavinneren Paris St. Germain.
- Paris vil være et flott alternativ for meg. Det er en av de store klubbene i Europa, uttaler Candreva.
Daily Express

Liverpools interesse for å signere Torinos Alessio Cerci har fått et skudd for baugen etter at italienerne har satt en prislapp på £16,5M for 26-åringen.
Talksport

 

Mandag 9. juni

Samed Yesil har ankommet Tyrkia for samtaler med Trabzonspor. Super Lig-klubben ønsker å hente 20-åringen på lån.
Milliyet

Ifølge portugisiske O Jogo er FC Porto i samtaler med Liverpool om å en permanent overgang for Suso. En mulig overgang bekreftes av Susos agent Dani Rodriguez. Spilleren har kun ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og virker ikke å være i førstelagsplanene til Brendan Rodgers.
101greatgoals.com