Uke 25

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 22.juni

Adam Lallanas transfer til Liverpool kan gå i vasken fordi Brendan Rodgers nekter å betale de £30M som Southampton verdsetter spilleren til. Liverpool mener at prisen for den engelske landslagsspilleren er for høy, og ser seg nå om etter alternativer. Den sveitsiske landslagsspilleren Xherdan Shaqiri og Hoffenheims brasilianske playmaker Roberto Firmino skal være blant de aktuelle spillerne.
Daily Express

Luis Suarez kommer til å sjokkere Liverpool i sommer ved å insistere på at han ønsker å forlate Anfield til fordel for en karriere i Spania. Både Real Madrid og Barcelona ønsker å sikre seg årets spiller i England, og er klare til å innfri utkjøpsklausulen som skal være på £67.9M.
Sunday Times

Barcelona byr £56M pluss Alexis Sanchez i et forsøk på å sikre seg Luis Suarez.
Daily Star

Luis Suarez har fortalt venner at han har en utkjøpsklausul på £65M i sin kontrakt, og han tror han vil slutte seg til Real Madrid i sommer. Situasjonen er imidlertid blitt komplisert av at Barcelona viser interesse for Liverpool-spissen. Katalanerne håper de kan prise Suarez bort fra Anfield-klubben vil å tilby Chile-angriperen Alexis Sanchez som en del av avtalen.
Daily Mail

Liverpool håper å skrive kontrakt med Bosman-keeperen Victor Valdes, etter at han ble frigitt av Barcelona.
El Mundo Deportivo

Lørdag 21.juni

Carlo Ancelotti er en stor beundrer av Raheem Sterling, og vil forsøke å hente ham til Real Madrid neste sommer.
Mirror

Arsenal, Liverpool, Swansea og QPR er alle interesserte i Toulouse sin høyreback Serge Aurier. Brendan Rodgers vil antagelig forsøke seg med et bud på £7M for 21-åringen.
Daily Express

Alle rapporter som linket Antonio Valencia til Liverpool kan skrinlegges, etter at vingen i dag signerte en ny treårskontrakt med Manchester United.
Mirror

Real Madrid planlegger et bud på £30M pluss den spanske U21-spissen Alvaro Morata for Luis Suarez. Madrid-klubben er bekymret over rapporter som linker Suarez til Barcelona, og forsøker å handle raskt.
Metro

Tottenham forbereder et bud på £15M for den Liverpool-linkede Southampton-stopperen Dejan Lovren. Det var Tottenham-manager Mauricio Pochettino som hentet Lovren til Southampton fra Lyon sist sommer, og nå ønsker han altså å kjøpe kroaten for andre gang. Rapporter i Kroatia hevder at Lovrens agent vil møte Tottenham tidlig i neste uke for å bli enige om en potensiell kontrakt. Liverpool har allerede fått avslag på et bud på £12M for forsvarsspilleren.
Metro

Real Madrid følger utviklingen til Raheem Sterling, og betrakter ham som en mulig erstatter for Angel Di Maria.
Fichajes.net

Fredag 20.juni

Liverpool er i ferd med å legge inn et bud på £12M for Sporting Lisboas argentinske forsvarsspiller Marcos Rojo. 24-åringen kan benyttes både som venstreback og midtstopper.
Daily Express

Liverpool får Alexis Sanchez og £30M i en byttehandel med Barcelona der Luis Suarez går motsatt vei.
Daily Express

Liverpool har lagt inn et bud på £15M for Real Madrids midtbanespiller Sami Khedira. Chelsea, Manchester United og Arsenal er også ventet å legge inn bud på 27-åringen.
Daily Star

Barcelona er nær ved å sikre seg Luis Suarez. Uruguayanerens kontrakt, som han signerte i desember, inneholder en utkjøpsklausul som lyder på 85 millioner euro, men denne senkes med 20 millioner euro dersom det er Barcelona eller Real Madrid som er kjøpende klubb. Liverpools interesse for Alexis Sanchez er også en faktor som gjør at partene kan komme til enighet.
Mundo Deportivo

Adam Lallana er desperat etter å få fullført en overgang til Liverpool, men Southampton står steilt på sitt priskrav på £30M. Liverpool vil gjenoppta forhandlingene og legge inn et nytt bud når VM er over for Englands del.
Daily Express 

Torsdag 19. juni

Barcelona-angriperne Bojan Kirkic og Ibrahim Afellay blir trolig lagt ut for salg i sommer, og Liverpool og Arsenal kan komme til å kjempe om underskriftene deres.
Talksport

Luis Suarez har en utkjøpsklausul på £68M i sin kontrakt med Liverpool, og både Barcelona og Real Madrid vurderer å legge en slik sum på bordet for å sikre seg uruguayaneren.
Mundo Deportivo

Liverpool vurderer igjen Chile og Juventus-midtbanespilleren Mauricio Isla som et transfermål etter hans gode prestasjoner i VM. 26-åringen var også i kikkerten til Liverpool da han spilte for Udinese i 2012. Isla kan spille i en rekke posisjoner, både høyreback, høyre midtbane og sentral midtbane.
Talksport

Liverpool planlegger å legge inn et bud på £8M for Manchester United-vingen Antonio Valencia. Brendan Rodgers ønsker å styrke stallen med den 28 år gamle landslagsspilleren fra Ecuador. Manchester United kjøpte vingen fra Wigan for £16M i 2009.
Daily Express

Liverpool er i ferd med å legge inn et absolutt siste bud på Adam Lallana, pålydende £26M, der brorparten av summen overføres til Southampton umiddelbart. Dersom de røde ikke kommer til enighet med The Saints innen utgangen av neste uke, vil Brendan Rodgers gå for andre spillere.
Metro

Liverpool har lagt inn bud på både £20M og £25M for Adam Lallana. Southampton ønsker £30M. Liverpool vil gjenoppta forhandlinger med Southampton om Adam Lallana når spilleren er ferdig med VM. Spilleren selv skal være svært ivrig på å komme til Liverpool. Bayern Münchens Xherdan Shaqiri og Benficas Lazar Markovic har blitt identifisert som passende alternativer dersom de røde ikke lykkes med å hente Southampton-spilleren. Liverpool er også interessert i midtstopper Dejan Lovren.
Liverpool Echo

Liverpool er klar til å la Fabio Borini inngå i en handel med Southampton for å hente duoen Adam Lallana og Dejan Lovren. Brendan Rodgers skal være beredt til å la Fabio Borini inngå i avtalen for å få ned prisen på midtbanespilleren. Så langt har klubbene ikke kommet til enighet om pris. Lovren skal ha lagt inn en transfersøknad, og Liverpool skal ha tilbudt £16M for midtstopperen.
Mirror

Onsdag 18. juni

Liverpool, Everton og Inter Milan kjemper om QPR sin midtbanespiller Stephane Mbia. Den 28 år gamle kameruneren imponerte på lån hos Sevilla, som også ønsker ham neste sesong. Mbias kontrakt med QPR løper ut i sommer, og han kan således hentes på gratisovergang.
Daily Mail

Liverpool har startet samtaler med Bayern München om en £16M-overgang for Xherdan Shaqiri, etter å ha mistet interessen for Southamptons Adam Lallana.
Daily Mail

Liverpool har fått et skudd for baugen på transfermarkedet, etter at Lazio har kjøpt Udineses eierandel i Antonio Candreva og har satt en prislapp på £28M på den 27 år gamle midtbanespilleren.
Daily Express

Barcelona satser på å sikre seg en av trioen Luis Suarez, Robin Van Persie og Eden Hazard i sommer. Katalanerne mener at Suarez er den av de tre det er lettest å få tak i, og planlegger å la Alexis Sanchez gå motsatt vei som en del av avtalen.
Mundo Deportivo

Liverpool og Arsenal forbereder seg på å tilby Mexico-keeper Guillermo Ochoa kontrakt etter å ha sett ham varte opp med flere gode redninger i VM. 28-åringen vil komme vederlagsfritt ettersom hans kontrakt med Ajaccio har utløpt. En rekke klubber jakter spillerens signatur, deriblant pengesterke Monaco. Mexicaneren vil foretrekke å bli værende i Ligue 1, men skal være åpen for en overgang til andre land.
Daily Express

Tirsdag 17. juni

Everton leder kamper om Barcelonas Cristian Tello. Også Liverpool, inter og Tottenham skal være interessert i 22-åringen.
Mirror

Sveits-spiller Ricardo Rodríguez (21) er en venstreback Liverpool vurderer å hente i sommer. Han har stått på blokka til Anfield-klubben en stund, for Brendan Rodgers var interessert allerede i januar. Rodríguez har imponert med Wolfsburg i Bundesliga det siste året, der han nettet fem ganger og stoppet på hele ni assists. Han gjorde seg også bemerket med en god opptreden i VM-debuten mot Ecuador på søndag.
Mirror

De røde har startet samtaler med Ajax, der nederlandske Daley Blind (24) står i fokus. Venstrebacken, som imponerte og hadde to målgivende pasninger mot Spania i VM, er het på overgangsmarkedet, og både Manchester United og Borussia Dortmund er svært interesserte i å hente den anvendelige spilleren, som kan bekle både venstreback, midtstopper og midtbane. Blind er verdt omkring 12 millioner pund.
Metro

Liverpool er klare til å sette strek over forsøket på å hente Alberto Moreno (21) fordi Sevilla ønsker mye mer enn det Merseyside-laget vil betale. Til tross for at Anfield-klubben er enig med spilleren selv, ønsker spanjolene ønsker rundt 20 millioner pund for 21-åringen – mens de røde ikke vil betale mer enn 13,5 millioner pund. Derfor ser de nå etter alternativer, og Sporting Lisboa-back Marcos Rojo (24), som Liverpool har hatt på radaren i halvannet år, skal være aktuell. 24-åringen spiller venstreback på det argentinske landslaget under VM.
Mirror

Liverpool har lagt inn et bud på 3,5 millioner pund for MK Dons-spiller Dele Alli (18). Midtbanetalentet kommer fra en god sesong i League One, der han scoret seks ganger på 33 kamper. Han blir sett på som et av landets største talenter, og både Chelsea og Arsenal ønsker også signaturen hans.
Daily Mail

Mandag 16. juni

Bayer Leverkusen er favoritter til å hente Hakan Calhanoglu (20) denne sommeren. Liverpool har sett ham i kikkerten en god stund dette året, men de har ikke lagt inn et formelt bud eller gjort noe som tilsier at de vil kjøpe ham fra Hamburg. Dermed ligger Calhanoglu i stedet an til å bli Bayer Leverkusen-spiller. Tyskerne hevder de har komme til enighet med talentet og er trygge på at en avtale blir gjennomført i løpet av sommervinduet.
Bild

Merseyside kan bli Stéphane Mbia (28) sin neste hjemplass. Både Liverpool og Everton ønsker å tilby midtbanespilleren kontrakt etter han er ferdig med VM for Kamerun. Mbia er Queens Park Rangers-spiller, men var på utlån til Sevilla og imponerte forrige sesong – og kronet det hele med triumf i Europaligaen. Spanjolene er også et alternativ for 28-åringen kommende sesong.
RMC Sports/talkSPORT

Lazio-presidenten sier Liverpool-linkede Antonio Candreva (27) ikke er til salgs. Også Paris Saint-Germain og Juventus er ute etter italieneren Spilleren selv, som regnes å være verdt omkring 20 millioner pund og har sagt han ønsker Champions League-fotball, forteller at han tar en avgjørelse etter sommerens verdensmesterskap i Brasil.
Express

Samed Yesil (20) er på vei vekk fra Merseyside. Det unge spisstalentet har slitt med flere alvorlige kneskader de siste årene, og han har trolig ikke en fremtid i Liverpool-drakt. Trabzonspor fra Tyrkia vil hente ham sørover og har lagt inn et bud på spilleren.
Mirror