Uke 27

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 6.juli

Real Madrid ønsker seg det belgiske stjerneskuddet Divock Origi etter at han slo gjennom for Belgia i VM - men kan være for sent ute.
Gianluca DiMarzio

Liverpool og Lille er enig om en overgang for Divock Origi, men har foreløpig ikke holdt samtaler med spilleren.

BBC

Liverpool har lagt inn et bud på €25 millioner på Lazar Markovic. Benfica kjøpte vingen fra Partizan i fjor, og eier 50 proesent av spilleren. De andre 50 prosentene eier agent Pini Zahavi, som forøvrig også hadde Tiago Ilori i sin stall.
Gianluca DiMarzio

Liverpool og Monaco ønsker seg Newcastles midtbanespiller Moussa Sissoko. Spillerens agent siteres på at han bare har 1,5 år igjen av sin nåværende avtale, og at de er åpne for å forlate Newcastle dersom det rette tilbudet kommer.
L'Equipe

De røde skal være klar til å by på Klaas-Jan Huntelaar, dersom Alexis Sanchez heller vil til Arsenal.
Metro

Liverpool skal ha tilbudt Daniel Agger til Barcelona for tre måneder siden. Katalanerne har i flere år blitt linket til 29-åringen, men takket denne gang nei.
Mundo Deportivo
 

Ashley Cole er på vei til AS Roma, men Liverpool gjør nå et forsøk i siste liten på å sikre seg 33-åringen. Cole skal være tilbudt £6 millioner i året i Italia.
Mail on Sunday

Liverpool vil gå for Lazar Markovic så snart Luis Suarez er solgt til Barcelona. Benfica vil kreve €40 millioner (£31,8 millioner).

O Jogo


Liverpool skal ha åpnet for å la Lucas Leiva gå, og er i samtaler med Napoli. Italienerne vil helst ha spilleren på lån, etter at han spilte lite forrige sesong på grunn av skader.

Gianluca DiMarzio

 

Pepe Reina sin fremtid er fortsatt usikker, og det er mulig at han vil lånes tilbake til Napoli den kommende sesongen. Partene snakker, og det er mulig at klubbene vil dele på å betale spillerens lønn.

Gianluca DiMarzio


Det har blitt hevdet at kun detaljer gjenstår før Divock Origi var klar for Liverpool FC, for så å bli lånt tilbake til franske Lille for den kommende sesongen. Nå har Liverpool fått konkurranse fra Borussia Dortmund, som de røde møter i pre-season. Origi skal foretrekke Dortmund foran Liverpool, og en prislapp på £11 millioner blir nevnt.

Sunday People

 

Liverpool vil få £75,5 millioner for Luis Suarez. De helrøde hadde håpet at Alexis Sanchez ville være en del av handelen, men chileneren foretrekker Arsenal, og dermed må Barcelona betale hele utkjøpsklausulen for Suarez dersom de ønsker uruguayaneren. LFC skal ha bydd £34 millioner like før VM, og håper at de kan få Sanchez til å ombestemme seg i løpet av de neste 24 timene.

Sunday Mirror

 

Tottenham skal ha gjort et fremstøt for å sikre seg Dejan Lovren. Mauricio Pochettino ønsker å bli gjenforent med 25-åringen, og skal være i samtaler med Southampton.
Daily Star Sunday
 

Galatasaray ønsker seg Martin Skrtel, og skal være villig til å betale slovaken £100,000 i uka. Stopperen har to år igjen av sin avtale på Anfield.

Sunday People

Lørdag 5.juli

Alexis Sanchez har i kveld tatt farvel med støtteapparatet i Barcelona, og ønsker seg til Arsenal.
Felipe Bianchi, chilensk journalist

 

Alexis Sanchez skal ha avbrutt sommerferien sin og dratt tilbake til Barcelona for å finne ut av sin fremtid. Spilleren selv vil gjerne bli i Barcelona, og skal være lunken til en overgang til Liverpool, selv om både LFC og Barcelona gjerne vil at spilleren skal spille sin fotball på Anfield neste sesong. Barcelona verdsetter spilleren til €30-35 millioner, og Arsenal skal være i førersetet, mens Juventus også følger situasjonen nøye. Liverpool skal være villig til å betale Sanchez £150,000 i uka, hevder Metro som siterer AS. Det dobbelte av hva han tjener i Barcelona.

AS

 

Liverpool er interessert i Seattle Sounders-spilleren DeAndre Yedlin, og kan komme til å invitere spilleren med seg på prøvespill i pre-season. 20-åringen blir sett på som en av de beste unge spillerne i USA, og markerte seg positivt i VM.

Metro

Fredag 4.juli

Southampton har avslått et bud fra Liverpool for midtstopperen Dejan Lovren. Budet var imidlertid langt lavere enn de £20M det ble rapportert om i går.
Press Association Sport

Liverpool og Barcelona er blitt enige om en overgangssum på 79 millioner euro (ca £63M) for Luis Suarez, og uruguayaneren får en femårskontrakt med Barcelona. Klubbene må fortsatt bli enige om hvordan summen skal betales.  
Katalansk TV3

Liverpool har senket sitt prisforlangende for målvakten Pepe Reina, men Napoli vil fortsatt ikke by på ham. Liverpool har gitt Napoli beskjed om at det er uaktuelt med et nytt utlån av spanjolen, men de røde er villige til å lytte til bud under de 4 millioner euro de tidligere har sagt at de skal ha.
Il Mattino

Arsenal har vunnet drakampen med Liverpool om den finske målvakten Hugo Keto. HJK Helsinki-keeperen som spiller for Finland U19 har bestått en medisinsk sjekk hos The Gunners, og har skrevet under på en treårskontrakt med London-klubben. Liverpool hadde trodd de skulle sikre seg keeperen i sommer, ettersom han er Liverpool-supporter og var på prøvespill hos Anfield-klubben forrige sesong. Liverpool hadde forventet at Keto skulle komme på et nytt treningsopphold hos dem denne måneden, men han valgte altså å skrive under for Arsenal i stedet.
Metro

Southampton skal ha avslått Liverpools siste bud på £18 millioner.
SkySports

Liverpools siste bud på Dejan Lovren var på £18 millioner. Southampton anser kroaten som deres beste spiller, og vil ikke akseptere bud på under £25 millioner for 24-åringen.
SkySports
 

Liverpool-linkede Klaas Jan Huntelaar ville ikke utelukke en overgang til Liverpool da han fikk spørsmål om ryktene i forkant av Nederlands kvartfinale mot Costa Rica i morgen.

- Når det gjelder ryktene om Liverpool vil det eneste rette være å snakke med Schalke først. Jeg har snakket med Schalke om en kontraktforlengelse en stund. Etter VM vil jeg ha en ferie, og deretter snakke med dem igjen. Jeg snakker ikke om interesse fra klubber, jeg fokuserer på turneringen.

De Telegraaf

 

Det var den kjente journalisten José Ramón de la Morena som i natt fortalte lytterne på radioprogrammet El Laguero at Liverpool og Barcelona var kommet til enighet. Prisen på spilleren kom til å bli €90 millioner, som er i underkant av £71,5 millioner. Dersom det blir overgangssummen skal Ajax ha krav på fem prosent, som tilsvarer ca £3,5 million.

Det vil gjøre Luis Suarez til Barcelonas dyreste kjøp i historien, og verdens tredje dyreste spiller etter Cristiano Ronaldo (€94m) og Gareth Bale (€91m).

Cadena Ser

 

Luis Suarez sin overgang fra Liverpool til Barcelona kan bli klar i løpet av helgen.

SkySports

 

Luis Suarez kom i går til enighet med Barcelona om sin personlige kontrakt, og det er bare et spørsmål om tid før han vil presenteres som Barca-spiller.

Daily Express

Torsdag 3.juli

Liverpool, Arsenal, Manchester United og Bayern München forbereder alle bud på Colombia og Fiorentina-stjernen Juan Cuadrado. 25-åringen har vært i strålende form under VM. Manchester United skal allerede ha vært ute med et bud på £30M, men Fiorentina ønsker nærmere £40M.
Daily Express

Pepe Reina vill takke nei til overganger til Arsenal og Monaco, og bli i Liverpool neste sesong, hevder keeperens agent. - Jeg kan bekrefte at Pepe vil spille for Liverpool neste sesong, uttaler agent Manuel Garcia Quilon.
Metro

Liverpool tok avgjørelsen om å selge Luis Suarez bare minutter etter at han hadde bitt Giorgio Chiellini under VM, og informerte spillerens agent bare noen få timer etter at kampen mellom Italia og Uruguay var slutt at spilleren kunne forlate klubben dersom det kom et akseptabelt bud. Eier John Henry så en reprise av hendelsen, og bestemte seg for at risikoen for at Liverpools merkevare ble skadet var for stor dersom de lot Suarez fortsette å spille for klubben. Henry ringte Brendan Rodgers for å gi ham beskjed om å selge Suarez, og fant ut at manageren hadde kommet til samme konklusjon. Begge innså at Suarez sin verdi hadde sunket som en følge av hendelsen, men de var likevel oppsatt på å ikke selge uruguayaneren på billigsalg. Barcelona ble informert om Liverpools avgjørelse, og ble fortalt at et bud på £85M ville være akseptabelt. Barcelona responderte med et bud på £71M. Det virker som om klubbene nå er i ferd med å komme til enighet om en sum mellom disse to beløpene. Liverpool ønsker ideelt sett £55M og Alexis Sanchez, men Sanchez er ikke så lysten på å forlate Spania.
Cheshire Today

Cristian Tello virker å være tapt for Liverpool, da den 22 år gamle Barcelona-spilleren nærmer seg en overgang til Porto.
Sport

Liverpool står steilt på sitt prisforlangende på £80M for Luis Suarez. Samtalene med Barcelona fortsatte i dag.
Sky Sports

Onsdag 2.juli

Barcelona har lagt inn et bud på hele £72M for Luis Suarez. Dette er imidlertid litt lavere enn Liverpools verdsetting på £80M.
Daily Mail

Dagens samtaler mellom representanter for Liverpool og Barcelona blir beskrevet som positive fra katalanernes side. Luis Suarez er Barcelonas fremste transfermål, og de ønsker ikke at overgangssaken skal bli sommerens såpeopera. Derfor har Barcelona-ledelsen jobbet for å få fart på forhandlingene, og møtte representanter for Liverpool i London i formiddag for å forsøke å komme frem til en felles forhandlingsplattform. Samtalene mellom de to klubbene beskrives som positive og vennlige. Et nytt møte er avtalt, men verken dato eller sted er fastsatt for andre runde av forhandlingene. Suarez skal ha en gentlemansavtale med Luis Enrique om å slutte seg til Barcelona. Tilstede under dagens møte fra Barcelona var direktør for fotballedelse Raul Sanllehi, visepresident for sportsavdelingen Jordi Mestere i Masdeu og generaldirektør Antoni Rossich. Når alle tre direktørene er involvert på dette stadiet av forhandlingene betyr det vanligvis at man er nær ved å komme til enighet. Det er imidlertid ikke kommet noen opplysninger om hvor nær Barcelona er å sikre seg spilleren, ei heller om en spiller vil gå motsatt vei som en del av avtalen. Liverpool ønsker seg Alexis Sanchez, men chileneren er for tiden på ferie etter sin deltakelse i VM. Sanchez vet også at andre klubber er interessert i ham. Han vil være åpen for en overgang til Anfield, på tross av rykter om at han har en muntlig avtale med Arsenal. Liverpool tror fortsatt at de kan overbevise Sanchez om å slutte seg til dem, og er villig til å by mer for chileneren enn de 25 millioner euro som Arsenal har sagt seg villige til å betale. Liverpool vet at Luis Suarez kommer til å forlate dem, og ønsker å erstatte ham med en spiller som kan score like mange mål og oppnå tilsvarende stjernestatus på Anfield.
AS

Liverpool og Barcelona er blitt enige om et nytt møte for å fortsette forhandlingene rundt Luis Suarez. Barcelona prøver å prute ned prisen, og foretrekker å ikke avgi noen spillere til Liverpool som en del av overgangen.
AS

Barcelona har kommet med et åpningsbud på £55.7M for Luis Suarez etter dagens samtaler mellom klubbene. Liverpool ønsker vingen Alexis Sanchez som en del av avtalen, med den spanske radiostasjonen RAC1 melder at Sanchez ikke ønsker å bli inngå i en slik handel, og det er nå en ren pengekompensasjon som diskuteres. Liverpool ønsker et sted mellom £70M og £80M for Suarez, men spillerens representanter presser nå hardt på for at Anfield-klubben skal akseptere Barcas åpningsbud.
Metro

Pepe Reina har kontaktet Napoli og fortalt at han er villig til å gå ned i lønn og slutte seg til Serie A-klubben foran neste sesong. 31-åringen ønsker seg en langtidskontrakt med Napoli.
Il Mattino

QPR vil få sterk konkurranse fra Liverpool om Cardiff-stopperen Steven Caulker.
getwestlondon

Arsenal er favoritter til å sikre seg Alexis Sanchez, etter å ha lagt inn et bud på £30M for chileneren, samtidig som Liverpool startet samtaler med Barcelona om en potensiell overgang for Luis Suarez.
Daily Express

Brendan Rodgers hadde håpet å hente venstrebacken Adriano fra Barcelona, men brasilianeren ønsker å bli på Nou Camp de tre årene han har igjen av kontrakten sin.
Daily Express

Manchester City er nå villige til å selge Micah Richards på billigsalg. Forsvarsspilleren spilte bare to ligakamper for City sist sesong, og har bare ett år igjen av sin kontrakt med klubben. Spillerens skadehistorikk gjør at City vil la ham gå billig, men ønsker klausuler som gjør at de får bedre betalt ut fra antall kamper Richards spiller for sin nye klubb. Liverpool, Newcastle og Arsenal har vært linket til Richards de siste ukene, og kan nå komme til å fatte fornyet interesse for 26-åringen.
BBC Sport

Napoli vurderer å gjøre et forsøk på å hente Lucas Leiva fra Liverpool, dersom de ikke klarer å overtale Tottenham til å skille lag med Andre til en akseptabel pris.
Sky Italia

Southampton har ingen intensjon om å selge Dejan Lovren, og Liverpool, Arsenal og Tottenham kan bli tvunget til å se seg om andre steder i sin jakt etter forsvarsspillere. Ronald Koeman ønsker å beholde Lovren, og Southampton trenger ikke selge spilleren.
Daily Express

Liverpool og Barcelona har holdt sine første møter om Luis Suarez, og skal ha helt forskjellig verdsetting av angriperen. Avstanden skal være på hele £20 millioner. Det har tidligere blitt sagt at de røde vil kreve £80 millioner for sin mest verdifulle spiller. Barcelona mener han er verdt £60 millioner på grunn av utestengelsen på fire måneder. Begge parter ønsker en avtale som inkluderer Alexis Sanchez, men chileneren skal ikke være interessert i en overgang til LFC.
SkySports

Det skal stå mellom ny kontrakt i Bayern München og en overgang til Liverpool for Xherdan Shaqiri
Tor-Kristian Karlsen på twitter

Liverpool og Barcelona vil starte samtaler om en overgang for Luis Suarez i London i dag. LFC skal være mer og mer fristet av en handel som involverer Alexis Sanchez pluss en pengesum.
SkySports

Liverpool har fortalt Sunderland at de må bla opp mer enn £10,5 millioner dersom de ønsker seg Fabio Borini neste sesong. Angriperen står høyt på Black Cats sin ønskeliste, etter det vellykkede utlånet forrige sesong. Det skal allerede ha vært samtaler, men Liverpool ønsker å få igjen mer enn de £10,8 millionene de betalte Roma for to år siden.

Shields Gazette

 

Liverpool vurderer Mario Balotelli som erstatter dersom Luis Suarez blir solgt i sommer. Italieneren skal være på vei ut av AC Milan, og skal ønske seg tilbake til engelsk fotball.

Tuttosport

 

Swansea City sier de krever £45 millioner for angriperen Wilfried Bony, målvakt Michel Vorm og forsvarer Ben Davies, som skal være i Liverpool og Tottenhams søkelys.

Daily Mail

Tirsdag 1.juli

Liverpool vurderer å erstatte Luis Suarez med Klaas-Jan Huntelaar. Arsenal er også ute etter den nederlandske spissen. Huntelaar har bare ett år igjen av sin kontrakt med Schalke.
Voetbal International

Forhandlingene om Luis Suarez har startet. Liverpool krever 80 millioner euro. Barcelona tilbyr 60 millioner euro. Liverpool er ikke interesserte i Chiles VM-stjerne Alexis Sanchez, som Barcelona hadde håpet å inkludere i avtalen som en del av betalingen for Suarez. Luis Suarez er allerede enig med Barcelona om sine personlige betingelser. Han får et sted mellom åtte og ti millioner euro per sesong.
El Mundo Deportivo

Harry Redknapp undersøker muligheten for å hente England-forsvarer Glen Johnson fra Liverpool til QPR.
HITC Sport

Liverpool leder kampen om å signere Sporting Lisboas back Marcos Rojo, foran klubber som Arsenal, Manchester United og Barcelona. Liverpool er villige til å betale 20 millioner euro for Rojo i sommer.
O Jogo

Brendan Rodgers vil legge inn et bud på Mario Balotelli dersom Luis Suarez forsvinner til Barcelona.
Tuttosport

De røde kjemper med Newcastle om den franske forsvarsspilleren Sega Coulibaly. Rennes-spilleren blir sett på som et av landets største forsvarstalenter, og skal være fulgt av Liverpool, Newcastle, Fiorentina og Sevilla. 18-åringen ventes å slå gjennom på førstelaget til Rennes denne sesongen

SkySports

 

Talksport sin ekspert på spansk fotball, Begonia Perez, hevdet tidligere i dag at beklagelsen fra Luis Suarez i går var i regi av Barcelona, og deres større plan for å få spilleren til Camp Nou. En normal Barcelona-taktikk har vært folk i klubben har uttalt seg om spillere, og i ettermiddag har både nyinnkjøpte Ivan Rakitic og sportsdirektør Andoni Zubizarreta uttalt seg.

- Luis Suarez beklager? Det sier mye om ham. Han har vist at han har karakter. Han er en kvalitetsspiller, uansett hva klubben gjør, sier Rakitic.

Zubizarreta legger til: 

- Luis Suarez? Jeg vil ikke kommentere som sportsdirektør, men bare sier at det er ærefullt at han ba om unnskyldning.

Barcastuff


Will Hughes havner ikke i Liverpool med det første. Unggutten har blitt linket til Liverpool i lang tid, men lysluggen har i dag skrevet under på en ny fireårskontrakt med Derby.
Derby County Official

 

Liverpool ønsker seg Mexico sin målvakt Guillermo Ochoa etter at Napoli skal ha gjort et fremstøt for å sikre seg Pepe Reina, etter først å ha hevdet at spanjolen er for dyr. Så mange som 20 klubber jakter Ochoa, som nettopp har blitt utslått etter et strålende VM. Keeperen er for tiden klubbløs, etter at hans kontrakt med Ajaccio gikk ut.

The Mirror

 

Arjen Robben har vært glimrende for Nederland i VM, men dersom Brendan Rodgers hadde fått det som han ville hadde han vært Liveprool-spiller. Det hevder Jamie Carragher: «Brendan Rodgers forsøkte å kjøpe ham for Liverpool før Champions League-finalen i 2013».

Daily Mail

De røde kjemper med Arsenal om Costa Rica sin målvakt Keylor Navas. 27-åringen har imponert stort for kvartfinaleklare Costa Rica, og ble den store helten da de tok seg videre på bekostning av Hellas på søndag. Han har kun ett år igjen av sin kontrakt med Levante, og de to Premier League-klubbene kjemper med Atletico Madrid om hans underskrift.

The Mirror

Adam Lallana vil fullføre sin £25M-overgang til Liverpool i løpet av de kommende 24 timene. De røde jakter også offensive forsterkninger i Alexis Sanchez (Barcelona), Lazar Markovic (Benfica) og Divock Origi (Lille), og de er også fortsatt interesserte i forsvarsduoen Alberto Moreno (Sevilla) og Dejan Lovren (Southampton). Origi blir sannsynligvis nestemann inn døren etter Lallana. Sanchez vil bli den vanskeligste avtalen å få i havn, da chileneren foretrekker å gå til Arsenal om han forlater Barcelona.
The Mirror

Mandag 30. juni

Liverpool er desperate etter å fullføre en overgang for Xherdan Shaqiri, ettersom Barcelona nærmer seg et kjøp av Luis Suarez. I Spania hevdes det at uruguayaneren har takket ja til en kontrakt med Barcelona verdt £160,000 i uka. Liverpool har møtt Xherdan Shaqiris agent og bror, Erdin, og partene er nær ved å enes om en langtidsavtale.
Daily Star

Liverpool intensiverer jakten på Guillermo Ochoa, ettersom Pepe Reina nærmer seg et nytt låneopphold i Napoli. Den 28 år gamle mexicanske keeperen er tilgjengelig på Bosman-overgang etter at kontrakten hans med franske Ajaccio løp ut.
Daily Express

Liverpool, Arsenal og Chelsea står alle klar til å by £10M for Hamburgs midtbanetalent Hakan Calhanoglu. Den 20 år gamle tyrkeren gjorde 11 mål på 32 kamper for HSV sist sesong.
Daily Express

Liverpool ønsker seg Uruguay-forsvarer Maxi Pereira, som imponerte på høyrebacken i Benfica sist sesong. 30-åringen, som bare har ett år igjen av sin kontrakt med Benfica, vil koste £7.5M.
Record

Barcelona har fortalt Liverpool at Alexis Sanchez vil koste Anfield-klubben £32M. Det er £2M mer enn de selv betalte Udinese for spilleren i 2011. Arsenal og Manchester United linkes også til den chilenske angriperen. Liverpool er villige til å betale det Barcelona forlanger, og vurderer også å ta Sanchez i bytte dersom katalanerne i tillegg legger £50M på bordet for Luis Suarez. Det vil føre til en avtale verdt totalt £80M, og møter dermed Liverpoos prisforlangende for Suarez. Problemet er imidlertid at Sanchez ønsker å fortsette karrieren på Nou Camp, og dersom han skal flytte på seg er Arsenal klubben han foretrekker å spille for.
The Mirror 

Liverpool skal være en av flere klubber som ønsker seg Costa Ricas målvakt Keylor Navas. 27-åringen spiller til daglig i Levante, men har kun ett år igjen av sin kontrakt, og har en utkjøpsklausul på beskjedne £6,5 millioner. Liverpool Atletico Madrid, Arsenal og Everton følger spilleren.
Daily Mail

 

Atletico Madrid skal nå være klar til å selge Arda Turan. Liverpool har i flere år blitt linket til spilleren, som også følges av Manchester United og Chelsea. Midtbanemannen har en utkjøpsklausul på £33 millioner.

Daily Express


Rapporter fra Spania antyder at Barcelona nå er sikre på at Luis Suarez vil bli Barcelona-spiller før sommeren er over. Kun detaljer gjenstår før en overgang kan sluttføres. Partene skal ha kommet til enighet om de grunnleggende punktene i kontrakten, og det har også vært samtaler for å finne den beste måten å forlate Liverpool på. Liverpool skal være ivrig etter å få igjennom en avtale før Barcelona får mer tid til å forhandle frem en lavere pris. Barcelonas første bud kan komme i løpet av de neste 24 timene. Det vil sannsynligvis bli på £25M pluss Alexis Sanchez og ytterligere £5M i diverse klausuler. Barcelona verdsetter Suarez til £50M, men ønsker ikke å betale mer enn £56M. Barcelonas president Josep Maria Bartomeu skal være meget optimistisk med tanke på å få til en overgang.
Daily Express

Luis Suarez kan komme til å tjene £40M ved å spille for Barcelona. Liverpool-spissen vil bli tilbudt en femårsavtale verdt £160000 i uken, men Barcelona ønsker å inkludere en biteklausul for å sikre seg at spilleren oppfører seg bra på og utenfor banen. Liverpool krever £80M for uruguayaneren, men Barcelona ønsker bare å betale £50M totalt, og det kan inkludere Chile-spissen Alexis Sanchez for £30M. 
Daily Mirror

Arsenal er Alexis Sanchez’ førstevalg ved et klubbskifte. Det antydes at Barcelona vil prøve å inkludere Alexis Sanchez i en avtale for å hente Luis Suarez. Det blir også rapportert at Sanchez eller Liverpool kan være i mot en slik avtale. Barcelona mener de nå har andre interesserte. Katalanerne kan velge å sende Pedro og Cristian Tello i en overgangsavtale for Suarez.
Daily Express