Uke 29

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 20. juli

Napoli nærmer seg enighet om en låneavtale for Lucas (27). Avtalen skal strekke seg over hele kommende sesong. Dermed kan brasilianeren gjenførenes med Rafael Benítez i den italienske klubben. Samtidig skal lånet omfatte opsjon på permanent kjøp, og Liverpool ønsker 10 millioner pund for spilleren.
Goal

Dejan Lovren (25) kan være rød allerede innen de 24 neste timene. Etter Southamptons bud på erstatteren, Ron Vlaar (29), ventes det at Lovrens overgang gjennomføres veldig snart. Klubben fra sørkysten har godtatt Liverpools bud på 16 millioner pund for kroaten.
Express

De røde har spurt Real Madrid om å hente Isco (22) på lån.
Sky Sports-journalist Pete O'Rourke (Twitter)

Dejan Lovren (25) kommer til å bli Liverpools neste sommerkjøp. Det er nå enda nærmere enn overgang for spilleren som tidligere har fortalt høylytt at han ønsker seg til Merseyside. Midtstopperen koster 20 millioner pund, og Southampton har pekt ut Ron Vlaar (29) fra Aston Villa som erstatteren i forsvaret.
Mirror

Liverpool og AC Milan ønsker å kjøpe Real Madrid-spiller Isco (22). Den spanske midtbanestjernen ser mot andre muligheter fordi gigantklubben nylig har kjøpt Toni Kroos på en midtbane Isco fra før ikke er førstevalg på.
AS

Liverpool er ett av flere lag som ønsker Micah Richards (26), men de mistet interessen da Manchester City gjorde det klart at forsvareren koster 7 millioner pund å kjøpe. Men spilleren selv vet at han trolig vil få minimalt med spilletid for ligamesterne denne sesongen, ettersom de allerede har Pablo Zabaleta og Bacary Sagna. Derfor ønsker Richards, med tolv måneder igjen av kontrakten, å lånes ut denne sesongen.
Mirror

Lørdag 19. juli

Liverpool taper trolig kampen om venstreback Ben Davies (21). Swansea-spilleren er på vei til Tottenham, der «han er garantert førstelagsfotball», noe som skal være avgjørende for valg av klubb. Det ventes at Tottenham skal få ham for 10 millioner pund.
Telegraph

Interessen for Alexandre Lacazette (23) er fortsatt til stede, melder franske medier. Spissen nettet 15 ganger og stod for tre målgivende pasninger på 36 ligakamper for Lyon forrige sesong, og flere storklubber i Europa, deriblant Real Madrid, følger med på ham.  
Le 10 Sport

Det ventes at Loïc Rémy (27) får en femårsavtale på Anfield. Han får 60.000 pund i uka, noe som er mindre enn spilleren forventet, men 10.000 pund mer i uka enn det Arsenal var forberedt på å gi.
Express

De røde er én av syv klubber som følger med på situasjonen til James Milner (28) i Manchester City. Midtbanespilleren ønsker en garanti om at han skal få spille mer, ellers vil han vurdere andre alternativer.
Manchester Evening News

Liverpool-linkede Arda Turan (27) ligger an til å bli værende i den spanske hovedstaden og Atlético Madrid. Merseyside-laget har sett på mulighetene for å hente tyrkeren, som har en klausul på 32 millioner pund. ”Arda trener med laget. Vi trenger ikke på å forlate klubben nå. Han er fornøyd i Atlético”, forteller agenten.
Mirror

Fredag 18. juli

Liverpool ønsker å signere Loïc Rémy (27) fra QPR, men spilleren har fått beskjed om å senke sitt lønnskrav dersom det skal bli en overgang. Franskmannen krever £80000–£90000 i uken, men det er Liverpool ikke villig til å imøtekomme.
Daily Mirror

Crystal Palace og Brighton er interesserte i Liverpool-spiller Martin Kelly (24).
This is Anfield

Bayern München, Liverpool, Paris St. Germain og Arsenal er alle interessert i Borussia Mönchengladbachs 17-årige midtbanespiller Sinan Kurt.
Sport1

Flere klubber ønsker signaturen til Alberto Moreno (22), førstevalget til manager Brendan Rodgers på venstrebackplassen, men unggutten befinner seg fortsatt i Sevilla. Tidligere har Liverpool lagt inn flere bud på ham, men fått avslag hver gang. Nå er det alt eller ingenting for de røde, som skal forsøke å hente spanjolen til England for 20 millioner euro pluss to millioner euro hvis bestemte kriterier oppnås.
Marca

Nå som Real Madrid har sikret seg midtbanespiller Toni Kroos (24), kan Isco (22), som ikke ønsker å bli nedprioritert i Madrid, være på vei bort fra den spanske hovedstaden. Det er Liverpool og Brendan Rodgers oppmerksomme på. Manchester City er også interessert i spanjolen – spesielt fordi han jobbet med Manuel Pellegrini i Málaga. Men de lyseblå ønsker trolig å låne fremfor å kjøpe på grunn av «Financial fair play»-reglene.
Express

De helrøde er fortsatt favoritter til å signere Swansea-spiller Ben Davies (21) – selv om Tottenham leder budkrigen med sitt bud på 10 millioner pund. Spilleren selv foretrekker Liverpool og sin tidligere manager, Brendan Rodgers, foran de liljehvite fra hovedstaden. Men dersom den unge waliseren skal flytte til Merseyside, må klubbene først bli enige om en sum.
Liverpool Echo

Liverpool, Arsenal og Marseille kjemper om Atlético Madrid-talentet Javier Manquillo (20). Unggutten skal ikke være fornøyd med den lille spilletiden han får i Spanias hovedstad, og han ønsker seg bort – særlig fordi to Premier League-klubber er etter ham.
AS

Roma skal være enig om de personlige betingelsene med Liverpool-linkede Xherdan Shaqiri (22). Men den italienske klubben har ennå ikke kommet frem til en overgangssum som Bayern München er fornøyd med, noe som setter en eventuell overgang på vent.
Il Tempo

Torsdag 17. juli

Arturo Vidal (27), Paul Pogba (21), begge fra Juventus, og Dortmund-spiller Marco Reus (25) er på ønskelisten til Liverpool. Brendan Rodgers har lyst på en storsignering i tillegg til QPR-spiss Loïc Rémy (27), Dejan Lovren (25) fra Southampton og Ben Davies (21) fra Swansea.
Mirror

Brendan Rodgers ønsker å hente.Micah Richards (26) forlater trolig Manchester City denne sommeren, og Liverpool sitter i førersetet blant lagene som er ute etter den anvendelige forsvarerens kvaliteter. Han spiller som oftest høyreback, men fikk kun starte to ligakamper for seriemestere under Manuel Pellegrini forrige sesong. De lyseblå har Pablo Zabaleta som førstevalg – i tillegg til nysignerte Bacary Sagna. Brendan Rodgers liker Richards, og situasjonen gjør at Liverpool nå kan få spilleren noe billigere enn først antatt. Arsenal er også ute etter mannen med tolv gjenværende måneder av Manchester City-kontrakten, men Rodgers håper han kan overtale spilleren til å ikle seg den helrøde drakten.
Mirror

Atlético Madrid vil erstatte Chelsea-klare Filipe Luís (28) med Alberto Moreno (22) fra Sevilla. De røde og hvite La Liga-vinnerne er villige til å la en spiller, trolig tidligere Liverpool-back Emiliano Insúa (25), gå motsatt vei for å få den ettertraktede spanjolen til hovedstaden. I tillegg skal Atlético inkludere 15 millioner euro i avtalen. Liverpool har fra før foreslått drøyt 20 millioner euro for Moreno – uten at Sevilla ennå har sagt ja til det.
AS

Liverpool skal ha fått et bud på Wilfried Bony (25) avslått, men det man antok lå i nærheten av utkjøpsklausulen på 20 millioner pund, var isteden nede på 12,5 millioner pund. Nå vil de røde øke budet til 15 millioner pund pluss eventuelle tilleggskriterier som kan øke summen med noen få millioner. Merseyside-laget ser på Bony som et av flere spissalternativer – sammen med Romelu Lukaku (Chelsea), Loïc Rémy (QPR) og Alexandre Lacazette (Lyon).
Express

De røde forventes å vinne kampen om Zakaria Bakkali (18). PSV-spilleren slo som 17-åring igjennom på A-laget forrige sesong, der han blant annet scoret i Champions League-debuten og fulgte det opp med hat-trick i påfølgende ligakamp. Den belgiske unggutten, med marokkansk opphav, har ingen planer om å forlenge kontrakten, som går ut neste år, med nederlenderne, noe som gjør PSV åpne for tilbud. De røde er villige til å betale 8 millioner euro, eller omtrent 6,3 millioner pund, for talentet. Valencia og Tottenham er også ute etter tenåringen.
Sport Magazine.be

Tottenham byr 10 millioner pund for Swansea-venstreback Ben Davies (21). Det betyr at Liverpool, som nylig fikk avvist tilbudet på 8 millioner pund, nå vurderer om de skal økte budet sitt for waliseren, som Brendan Rodgers kjenner personlig fra sin tid i klubben.
Liverpool Echo

De røde vurderer Antoine Griezmann (23), men taper trolig kampen om underskriften til franskmannen. Både de tyske seriemesterne, Bayern München, og Tottenham jakter på Real Sociedad-spilleren, som har en utkjøpsklausul på 24 millioner pund.
The Times

Onsdag 16. juli

Oussama Assaidi ser ut til å være nærmere en overgang til Stoke. Marokkaneren kan bli klar for Midlands-klubben i løpet av uken.  Liverpool vil motta £4,5M i overgangssum umiddelbart. Stoke betaler ytterligere £2,5M ved diverse kriterier. Totalt £7M.
Daily Telegraph

Swansea vil ha 12 millioner pund for venstreback Ben Davies (21). I går ble det kjent at waliserne avslo et Liverpool-bud på 8 millioner pund for unggutten, som er et realistisk alternativ for Alberto Moreno (22).
Daily Mail

Liverpool-linkede Cristian Tello (22) har gått på et to år langt utlån til Porto.
FC Barcelona

Liverpool ønsker keeper Michel Vorm (30) i stallen for å gi Simon Mignolet kamp om plassen, og Swansea-formann Huw Jenkins bekrefter at flere klubber har forhørt seg om den nederlandske sisteskansen. Anfield-laget er trolig blant dem. Waliserne har allerede hentet Lukasz Fabianski fra Arsenal, og de har Gerhard Tremmel fra før, så mye tyder på at Vorm reiser fra klubben som Brendan Rodgers hentet ham til i 2011.
Daily Mail

Mange jakter på Real Sociedad-angriper Antoine Griezmann (23), og Liverpool er blant klubbene som følger nøye med den franske VM-spilleren. La Liga-klubben har sagt at Griezmann ikke drar noen steder så lenge utkjøpsklausulen – som ligger på 30 millioner euro, omtrent 23 millioner pund – ikke blir nådd.
Mirror

Tirsdag 15. juli

Trabzonspor er interessert i Kolo Toure. Den tyrkiske toppklubben ønsker å hente inn en erfaren midtstopper før de skal spille i Europa League neste sesong.
Milliyet

Southampton vil tilby Jay Rodriguez en ny femårskontrakt for å kjølne interessen fra Liverpool.
Daily Mail

De røde fra Merseyside nærmer seg Ben Davies (21), en venstreback fra Swansea, fordi de ikke blir enige med Sevilla om Alberto Moreno (22) – selv om engelskmennene forsøkte å gjenopplive forhandlingene med utlånet av Iago Aspas til den spanske klubben i går.
AS

Interessen rundt Wilfried Bony (25) har dalt, og de røde ser heller mot Frankrike og Lyon-spiss Alexandre Lacazette. 23-åringen skal ha avslått et tilbud om ny kontrakt i Ligue 1-klubben, for han er på jakt etter Champions League-fotball. Newcastle holder også et øye på Lacazette, men Liverpool har overtaket – dersom de går for ham – på grunn av høstens Champions League-deltakelse. Angriperen kan koste omkring 16 millioner pund.
Daily Star

Liverpool byr nå 23 millioner euro, eller omtrent 18,3 millioner pund, for Sevilla-back Alberto Moreno (22). Spanjolene har så langt nektet å selge unggutten for budene – 14 og 16 millioner pund – Liverpool har kommet med, men nå er de røde ikke langt unna utkjøpsklausulen, og 18 millioner pund kan være nok til å bli enig med La Liga-laget.
Sport

Brendan Rodgers er en stor fan av Bayern München-spiller Xherdan Shaqiri (22), men tyske aviser hevder landets største klubb ikke har noen planer om å selge Sveits-stjernen. ”Xherdan kommer til å bli en viktig spiller for laget i tiden fremover”, sa sportsdirektør Matthias Sammer i et intervju med fotballmagasinet Kicker. ”Vi har ingen tanker om å selge ham.”
Express

Mandag 14. juli

De røde har ikke vist interesse for Marco Reus (25), som ifølge flere kilder er linket til Anfield. «Liverpool er forbløffet over rapportene som linker dem til Marco Reus, og de insisterer på at de ikke har vist interesse for ham til tross for påstandene som hevder det motsatte», skriver The Times-journalist Tony Barrett. I Spania, og senere England, ble det hevdet at Liverpool skulle slå 35 millioner pund i bordet for signaturen til Dortmund-profilen, men Merseyside-klubben har så langt ikke rørt ballen. Barrett skriver Liverpool ikke er interesserte fordi spilleren ikke vil dra og klubben ikke vil selge. Reus har spilt for Borussia Dortmund siden 2012, og han har nettet 42 ganger på 90 opptredener for de gule og sorte. I tillegg har han scoret syv ganger på 21 landskamper for Tyskland.
Tony Barrett (Twitter)

Brendan Rodgers og Liverpool leter etter spillere som kan fylle tomrommet etter Luis Suárez, og Atlético Madrid-spiller Arda Turan (27) er blant de mange alternativene. La Liga-vinnerne, som også var finalist i Champions League forrige sesong, har ingen planer om å selge tyrkeren for mindre enn utkjøpsklausulen på 32 millioner pund. Fra før er både Manchester United og Arsenal interesserte i den offensive kantspilleren, som var svært delaktig i Atlético Madrids suksessår før sommeren.
Express

Liverpools manager vil hente inn minst tre spillere for å erstatte solgte Luis Suárez. I tillegg til Belgia-angriper Divock Origi (19) og Lazar Markovic (20), som skal gjennomføre den medisinske testen i dag, ønsker Liverpool-sjefen å hente Wilfried Bony (25) fra Swansea. Kraftspissen nettet 25 ganger forrige sesong og skal ha en utkjøpsklausul på 20 millioner pund.
Telegraph

Liverpool og Everton sies å være interessert i Salomon Kalou (28). Den tidligere Chelsea-spissen har hatt en vellykket sesong med Lille. Ivorianeren ønsker en retur til Premier League fremfor en £3M-overgang til AS Roma.
Daily Mirror