Uke 3

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 19.januar

Liverpool kommer denne uken til å legge inn et formelt bud på den egyptiske vingen Mohamed Salah. Anfield-klubben akter å intensivere jakten på egypteren i løpet av de kommende dagene.
Telegraph

Liverpool kommer til å legge inn et formelt bud på £8M for Mohamed Salah i løpet av kommende uke, etter at Brendan Rodgers fikk klarsignal fra eierne til å handle. Salah skal ivre etter å spille i Premier League.
Mirror

Alvaro Morata har fortalt Real Madrid at han vil fortsette i klubben, trass i at han har blitt linket til Arsenal, Liverpool og Tottenham.
Daily Express

Brendan Rodgers er på markedet etter en ung keeper som kan utfordre Simon Mignolet, og følger Nottingham Forest-målvakten Karl Darlow. Liverpools speidere var i forrige uke på plass for å se på 22-åringen i aksjon. Wigans Lee Nicholls er en annen ung keeper som Rodgers har under oppsikt, men han er bare andrekeeper i Wigan mens Darlow er førstekeeper hos Forest. Tottenham viser også interesse for Darlow.
Mirror

Napoli har sikret seg den Liverpool-linkede playmakeren Jorginho fra Verona. Brasilianeren har skrevet under på en kontrakt frem til 2018 for Rafael Benitez sin klubb.
InsideFutbol

Lørdag 18.januar

Liverpool er interessert i Rubin Kazans franske midtbanespiller Yann M'Vila.
Mirror

Fredag 17. januar

Liverpool-linkede Martin Montoya er i kontraktssamtaler med Barcelona.
- Akkurat nå er vi i forhandlinger med Barcelona for å forsøke å forlenge kontrakten. Det mest sannsynlige er at spiller blir værende i Barcelona. Vi får se hva som skjer, uttaler Montoyas agent Josep Maria Orobitg.
Sportsvibe

Liverpool og Granada er blitt enige om vilkårene for et låneopphold for Tiago Ilori hos den spanske klubben. Ilori og Granada er også blitt enige om de personlige betingelsene. Nå gjenstår bare å signere papirene. Det er snakk om et lån ut sesongen. Klubbene offentliggjør trolig avtalen i løpet av helgen.
IB Times UK

Liverpool vurderer et kjøp av Lazios midtbanespiller Antonio Candreva til sommeren. Udinese eier også en andel i spilleren.
Il Corriere della Sera

Liverpool viser interesse for Valencias playmaker Carles Gil. Atletico Madrid og Sevilla er også ute etter 21-åringen. Gil er for tiden utlånt til Elche.
SportsDirect News

Liverpool-linkede Cristian Tello sier at han fortsetter i Barcelona i alle fall frem til sommeren. - Jeg blir definitivt i Barcelona frem til juni, og så får jeg se hva som skjer i løpet av sommeren, sier 22-åringen.
AS

Nottingham Forest har fortalt Liverpool og Arsenal at de kun vi gi slipp på Jamaal Lascelles dersom kjøper betaler £3M for midtstopperen og låner ham tilbake til Forest for resten av sesongen. Tottenham og Newcastle er også interesserte i England U20-forsvareren.
Goal.com

Liverpool er interessert i Luke Shaw og Jay Rodriguez. Liverpool har bedt Southampton holde dem informert om situasjonen.
Telegraph

Liverpool er med i kampen om å signere AS Roma-spissen Mattia Destro.
Daily Mirror

Torsdag 16. januar

Liverpool skal være interessert i Schalkes kantspiller Jefferson Farfan. Brendan Rodgers skal være villig til å by £11M for 29-åringen, men Bundesliga-klubben skal ønske nærmere £15M.
Caughtoffside.com

Carlos Zambrano har avslått en ny avtale med Eintracht Frankfurt, og vil bli tilgjengelig på Bosman i juli. Midtstopperen har blitt fulgt av Liverpools speidere i over et år.
Daily Mirror

Udineses Emmanuel Agyemang-Badu har tilbakevist rapporter om at Liverpool har kommet med et tilbud til ham om å signere.
Ghanasoccernet.com

Javier Pastore har avvist spekulasjoner om at han skal være aktuell for en overgnag fra Paris St. Germain.
Talksport

Hamburg har sikret seg den nederlandske vingen Ola John på lån fra Benfica rett foran nesen på Liverpool og Swansea.
Hamburger Morgenpost

Liverpool, Chelsea og Tottenham er alle ute etter den unge kroaten Tonci Mujan, men vingen ønsker ikke å forlate Kroatia ifølge spillerens far. Lazio og Napoli viser også interesse for 18-åringen.
Talksport

Det ligger an til spillerflukt fra Southampton etter at styreformann Nicola Cortese forlot sin post grunnet uenighet med klubbeier Katharina Liebherr. Det kan føre til at Liverpool gjør et forsøk på å sikre seg angriperen Jay Rodriguez.
Daily Express

Arsenal har kastet seg inn i kampen om MK Dons sitt vidunderbarn Dele Alli. Liverpool har speidet på midtbanespilleren siden sesongstart, men får nå kamp om 17-åringens signatur. MK Dons krever minst £5M for tenåringen.
Metro

Paris St. Germain ønsker å tilby £35M for Suarez pluss la Liverpool få hente en av de fire førstelagsspillerne Lavezzi, Pastore, Menez eller Rabiot.
Marca

Liverpool og Manchester City har blitt tilbudt Ricardo Kishna. 19-åringen er midt i kontraktsforhandlinger med Ajax ettersom hans avtale utløper etter sesongen. Den talentfulle kantspilleren vil være tilgjengelig for et lite kompensasjonsbeløp dersom han signerer for en Premier League-klubb.
Daily Mirror

Onsdag 15. januar

Fenerbahces venstreback Caner Erkin er et transfermål for Liverpool, men Roma leder kampen om forsvarsspillerens signatur.
Sabah.com

Liverpool ligger best an i løypa til å sikre seg Udineses ghanesiske midtbanespiller Emmanuel Badu. 23-åringen har over 40 landskamper for Ghana. Han har kontrakt med Udinese til 2016.
TMW

Mohamed Salah kan bli den eneste spilleren som Liverpool legger inn bud på i dette transfervinduet.
Daily Mail

De spanske klubbene Valencia og Granada kjemper om å sikre seg Tiago Ilori på lån.
Liverpool Echo

Valencia og Real Betis har henvendt seg til Liverpool for å låne Iago Aspas. Angriperen har slitt med å slå til i Anfield-klubben etter £7M-overgangen fra Celta Vigo.
Daily Mirror

Tirsdag 14.januar

Liverpool settes i forbindelse med en overgang for Napolis midtbanespiller Gökhan Inler. 29-åringen har spilt omtrent samtlige kamper under Rafael Benitez i Serie A-klubben.
TalkSport

Liverpools sjefsspeider Barry Hunter var tilstede på Stadium MK for å følge MK Dons sin 17 år gamle midtbanespiller Dele Alli i kampen mot Shrewsbury. Dette var andre helg på rad at Hunter speidet på tenåringen.
Daily Mail

Brendan Rodgers hadde ifølge kilder i Portugal speidere tilstede som fulgte Portos midtbanespiller Fernando på søndag. 26-åringens kontrakt med den portugisiske klubben løper ut til sommeren.
Mirror

Liverpool forsøker å kapre brasilianeren Jorginho foran nesen på Napoli. Midtbanespilleren til Verona har blitt fulgt av flere klubber, inkludert Liverpool og Chelsea, men Napoli er nå villige til å tilby Verona £8.3M for å sikre seg 22-åringen på en femårskontrakt.
Il Mattino

Liverpool-stopper Tiago Ilori er i samtaler med spanske Granada om et utlånsopphold hos den spanske klubben. Valencia er også interessert i den unge portugiseren.
Daily Mail

Både Arsenal og Liverpool linkes til Nottingham Forest-stopperen Jamaal Lascelles. 20-åringen har imponert i The Championship denne sesongen.
Mirror