Uke 31

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 3. august

Pepe Reina forhandler om å terminere sin kontrakt med Liverpool, og det vil gjøre at han kan gå vederlagsfritt til Napoli. Sisteskansen tilbrakte forrige sesong på lån i Serie A-klubben, men klubbene har ikke kommet til enighet om en permanent avtale. Dersom Reina får avsluttet samarbeidet med Liverpool, kan han gå i samtaler med hvilken klubbe han måtte ønske.
Sky Sport Italia

Liverpool og AC Milan er i samtaler om en overgang tilbake til Premier League for Mario Balotelli. Overgangssummen kan bli 18 millioner euro. Den kontroversielle spissens agent, Mino Raiola, er allerede være i gang med å diskutere Balotellis personlige betingelser.
Sportmediaset
 

Lørdag 2. august

AC Milan er interessert i å hente Pepe Reina, og vil diskutere en mulig overgang med Liverpool i forbindelse med nattens kamp i Charlotte.
Sky Sport Italia

Liverpool har avslått et bud fra Trabzonspor på Kolo Toure. Midtstopperen har kun ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool.
Sky Sports

Bayern München ser på muligheten til å hente Pepe Reina. Bundesliga-klubben ønsker en pålitelig keeper som backup for Manuel Neuer.
El Mundo Deportivo


Fredag 1. august

Mats Hummels kan være på vei fra Borussia Dortmund til Manchester United ved hjelp av Liverpool. Manchester Uniteds forsøk på å signere midtstopperen var i gang igjen sent torsdag kveld. Klubbene er nær enighet om overgang på £20M. Louis van Gaals sjanser til å sikre seg spilleren har økt etter at Bundesligaklubben har åpnet samtaler med Liverpool om å låne Tiago Ilori. 21-åringen vil bli utlånt som erstatter for Hummels.
Daily Mail
 

Torsdag 31. juli

Bologna og Liverpool er enig om en utlånsavtale for forsvareren Rafa Paez. Bologna rykket ned fra Serie A forrige sesong.
Gianluca Di Marzio


Onsdag 30. juli

Barcelona skal forsterke midtforsvaret, men har nå kun to alternativer. Thomas Vermaelen og Marquinhos. Barca skal allerede ha takket nei til dansken for et par uker siden.
Mundo Deportivo

Wilfried Bony er fortsatt ikke av Liverpools radar, og Swansea-eier Huw Jenkins har hintet til at spilleren vil være til salgs til riktig pris. «Wilfried Bony er en fantastisk proff. Dersom en topp Champions League-klubb kommer og legger inn et riktig bud på bordet, så er det klart vi vil snakke med ham.»
talkSPORT

Tirsdag 29. juli

Daniel Agger er nær en overgang til Barcelona verdt €15 millioner (£12M) etter positive samtaler mellom de to klubbene.
Sport

Liverpool vurderer å prøve å hente Ezequiel Lavezzi. Paris St. Germain-spilleren har vært et transfermål for både Chelsea og Arsenal i sommer. Ligue 1-mesterklubben er villig til å selge den argentinske landslagsspilleren for rundt £18M.
Daily Star

Liverpool-linkede Marco Reus har avslått ny kontrakt med Borussia Dortmund. Hans nåværende avtale utløper i 2017, men Dortmund er bekymret for at spillerens utkjøpsklausul på £27M blir aktiv fra neste sommer.
Metro

Jay Rodriguez ser ut til å slutte seg til Tottenham sammen med lagkamerat Morgan Schneiderlin
BBC Sport

 

Mandag 28. juli

Journalist Duncan Castles har en alternativ forklaring til at Loic Remy ikke er Liverpool-spiller. Fordi Fabio Borini ikke ønsket å gå til Sunderland, ville Liverpool reforhandle de personlige betingelsene med Loic Remy. I utgangspunktet var den franske angriperen tilbudt en femårsavtale verdt £100,000 i uka, men LFC ønsket å reforhandle både lengde og lønn etter at Borini-situasjonen forandret seg. Det, og ikke en feilet legesjekk, var grunnen til at Liverpool trakk seg fra avtalen.
OneWorldSports

Barcelona har gjenopptatt jakten på Liverpools midtstopper Daniel Agger.
Le Figaro

Liverpool har kommet med henvendelse på Southampton-spissen Jay Rodriguez etter at de røde trakk seg fra en £8,5M-overgang for Loic Remy.
TalkSport