Uke 32

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 10.august

Tiago Ilori er på vei til franske Bourdeaux på et sesonglangt låneopphold.
Sport Witness

Liverpool, Arsenal og Manchester United kan tape kampen om Marco Reus til Atletico Madrid, etter at den spanske klubben kastet seg inn i jakten på tyskeren.
Daily Express

Liverpool vurderer å øke sitt bud og innfri Swansea sitt prisforlangende på £19M for Wilfried Bony.
Sunday People

Tottenham vil forsøke seg med et bud på £12M for Daniel Agger.
Herts and Essex Observer

Lucas Leiva ønsker en overgang til Rafael Benitez sitt Napoli. 27-åringen frykter at han skal få lite spilletid i Liverpool kommende sesong.
Independent on Sunday

Wilfried Bony står øverst på ønskelista når Brendan Rodgers skal hente inn en ny spiss, men resten av transferkomiteen synes prisen på £19M er vel stiv. Bony selv ønsker seg til Anfield.
Mirror

Lørdag 9.august

Tre London-klubber følger med på Daniel Aggers situasjon i Liverpool. Dansken føler han behøver fast førstelagsfotball på dette stadiet av sin karriere, og både Arsenal, West Ham og Tottenham kan være villige til å gi ham det.
Mirror

Napoli ønsker seg Daniel Agger som erstatter for Federico Fernandez, som er på vei til Swansea for 10 millioner euro (£8M).
Football Italia

Thomas Vermaelen er klar for Barcelona, og dermed vil Arsenal intensivere jakten på en ny midtstopper. The Gunners ønsker å sikre seg Daniel Agger, som er blitt fortalt at han kan forlate Anfield i sommer. Barcelona var også linket til dansken, men nå som katalanerne har sikret seg Vermaelen virker veien åpen for Arsenal.
Daily Star

Kolo Toure er på vei til Trabzonspor, etter at den tyrkiske klubben fikk akseptert et bud på 2 millioner euro av Liverpool.
Turkish Football.com 

Lazio har fortalt Liverpool at de kan få kjøpe Keita Balde Diao om Anfield-kllubben legger £24M på bordet for den 19 år gamle angriperen. Liverpool har allerede fått avslag på et bud på £15.8M.
Metro

Liverpool ønsker å kjøpe Mattia De Sciglio, men AC Milan vil kjempe hardt for å beholde høyrebacken. Real Madrid, Paris Saint-Germian og Monaco linkes også til 21-åringen.
Surrey Mirror

Lazio har avslått et bud på £16M fra Liverpool for Keita Balde Diao. 19-åringen har kontrakt med Lazio frem til 2017.
Sky Italia

Fredag 8.august

Atletico Madrid vurderer å låne ut den spanske U21-midtbanespilleren Saul Niguez, og både Liverpool, Manchester United, Arsenal og Everton linkes til 19-åringen som spilte på lån hos Rayo Vallecano sist sesong. Benfica skal imidlertid være favoritter til å sikre seg spilleren.
Talksport

Målvakten Diego Lopez er ferdig i Real Madrid, og er nå i samtaler med Liverpool, AC Milan og Napoli om en overgang. Alle de tre klubbene skal ha kommet med et tilbud til målvakten.
El Confidencial

Torsdag 7.august

Edinson Cavanis agent bekrefter at Liverpool og Arsenal har tatt kontakt angående hans klient i løpet av de siste seks månedene. - Det har vært stor interesse for spilleren det siste halvåret. Jeg kan bekrefte at Cavani har fått tilbud både fra Liverpool og Arsenal. Han har allerede sagt at han vil elske å spille i England, men har fortsatt ikke tatt en endelig avgjørelse. Han er ikke interessert i penger og berømmelse, men ønsker bare å være lykkelig med fotballen, sier agenten Claudio Anellucci.
El Telegrafo

Real Madrid er favoritter til å vinne drakampen med Liverpool om Monaco-spissen Radamel Falcao. Anfield-klubben ønsker colombianeren på et sesonglangt lån til en pris av hele £10M. Liverpools interesse for Wilfried Bony har kjølnet.
Daily Mail

Monaco benekter at de er i samtaler med Liverpool, Manchester City eller Real Madrid om Radamel Falcao.
Daily Express

Arsenal leder kampen mot Manchester United og Liverpool om å sikre seg Borussia Dortmunds stjernespiller Marco Reus.
Daily Express

Både Barcelona og Arsenal viser interesse for Daniel Agger, som er på vei bort fra Liverpool.
Daily Express

Liverpool har startet samtaler med Monaco om en overgang for Radamel Falcao. Anfield-klubben kjemper med Manchester City og Real Madrid om den colombianske stjernen. Falcao er tilgjengelig på lån, med mulighet for en permanent overgang senere.
Daily Express

Onsdag 6. august

Daniel Agger rensket luften med Brendan Rodgers under Liverpools preseason-opphold i USA, og har bedt om å bli solgt da han frykter at han får lite spilletid i Liverpool kommende sesong. Barcelona er favoritter til å kjøpe dansken, som reiste hjem fra Statene etter samtalen med manageren.
Mirror

Pepe Reina har skrevet under en kontrakt med Bayern München som binder målvakten til Bundesliga-klubben frem til sommeren 2017.
Marca

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Arsenal om underskriften til Napoli-spissen Gonzalo Higuain, etter at Anfield-klubben trakk seg fra kjøpet av Loic Remy. 26-åringen skal ha en utkjøpsklausul på hele £80M.
Daily Express

Napoli har bestemt seg for å skifte fokus fra Manchester Uniteds Marouane Fellaini tilbake til Liverpools Lucas Leiva i sin søken etter en midtbanespiller. Napoli er ikke villige til å betale Manchester United £4M for å få lov til å låne den belgiske landslagsspilleren, og har bestemt seg for å forsøke å hente Liverpools brasilianer før sesongen starter. Inter Milan linkes også til Lucas.
Gazzetta Dello Sport

Alberto Moreno sin agent skal ha reist til Merseyside for å diskutere spillerens personlige betingelser.
Radio Cadena Cope

Alberto Moreno vil ikke spille i Super Cup-finalen mot Real Madrid, fordi overgangen til Liverpool nå er like rundt hjørnet.
Diario de Sevilla

Et kjøp av Wilfried Bony er lite sannsynlig på dette tidspunktet. Liverpool skal være lunkne på grunn av Swanseas prisforlangende på ca £20 millioner og spillerens lønnskrav.
Liverpool Echo

 

Javier Manquillo vil være klar for Liverpool FC innen 48 timer. Spilleren har vært i Liverpool på legesjekk.
Liverpool Echo

 

Liverpool jakter den unge tyskeren Julian Brandt, og hadde speidere på tribunen da han imponerte i U19 EM i Ungarn. Liverpool følger Leverkusen-spilleren.
Liverpool Echo

 

Thomas Vermaelen kommer trolig til å forlate Arsenal i løpet av sommeren, med neste stoppested i Manchester eller Barcelona. Derfor planlegger Arsene Wenger et bud på Daniel Agger som erstatter.

Daily Star

 

Utkjøpsklausulen til Borussia Dortmunds Marco Reus som trer i kraft neste sommer skal være på £19,8 millioner, og ikke £27 millioner slik som det først ble hevdet. Bayern Munchen, Real Madrid og Barcelona ønsker også spilleren.
Bild

Tirsdag 5. august

Liverpool er så ivrige etter å sikre seg venstrebacken Alberto Moreno at de har tilbudt Sevilla Suso på et sesonglangt lån pluss £16M for å få gjennomført overgangen.
Daily Express

Liverpool er i ferd med å starte samtaler med Inter om et kjøp av den 22 år gamle spissen Mauro Icardi. Stoke og Monaco har også hatt angriperen i kikkerten.
Sport Mediaset

Alberto Moreno ser ut til å få sin overgang til Liverpool, fordi han har gått med på å redusere sitt lønnskrav.
Daily Express

Bayer Leverkusen har signert den Liverpool-linkede greske midtstopperen Kyriakos Papadopoulos på lån fra Schalke for hele kommende sesong.
Bayer04.de

Liverpool har fått en kald skulder fra Napoli på en forespørsel på spissen Jose Callejon. Den tidligere Real Madrid-angriperen har vært linket til Chelsea og Manchester City tidligere i sommer, og en overgangssum på £16M har vært nevnt i mediene. Napoli skal imidlertid ha gjort det klart for Liverpool at spanjolen ikke er til salgs.
Daily Express

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Tottenham om signaturen til Villarreal-forsvarer Mateo Musacchio. Brendan Rodgers vurderer 23-åringen som en erstatter for Daniel Agger, som er på vei bort fra Anfield-klubben. Den argentinske midtstopperen var på vei til Spurs, men rapporter i Spania tyder på at Musacchio nå er ivrig etter å snakke med Liverpool.
Surrey Mirror

Swansea skal ha senket sitt prisforlangende på £19 millioner for Wilfried Bony, og skal ha forhørt seg med Liverpool og Tottenham om interessen. Ivorianeren ønsker seg til en større klubb.
The Mirror

Mandag 4.august

Bilder på twitter skal vise Javier Manquillo sammen med en rød supporter på John Lennon Airport i Liverpool. Spilleren selv skal ha sagt at han vil ha legesjekken i morgen. Tweeten er retwitret av flere velinformerte journalister. Link til tweeten.

Stuart McCaw Cross / @Birdy181


Napoli har Lucas Leiva som alternativ dersom de ikke skulle få napp hos Manchester Uniteds Marouane Fellaini. Rafael Benítez vil prøve å få Manchester Citys Javi Garcia eller Liverpool Lucas Leiva på lån dersom en handel med Manchester United ikke kan bli gjort.

Gianluca Di Marzio

Samtalene mellom Liverpool og Sevilla om venstrebacken Alberto Moreno er kommet langt. Liverpool vil betale £16M, men summen kan øke til £18M etter diverse kriterier. Moreno vil få en femårskontrakt med Anfield-klubben. Liverpools delegasjon er ventet å avslutte forhandlingene i dag.
Estadio Deportivo

Liverpool venter på penger fra salget av Luis Suarez før de forsøker å hente Ezequiel Lavezzi fra Paris Saint-Germain. Brendan Rodgers er villig til å bruke £18.5M på den argentinske landslagsspilleren.
Daily Express

Liverpool vurderer å legge inn et bud på £5M for Dani Alves. 31-åringen er på vei bort fra Barcelona etter åtte år i klubben. Høyrebacken har kontrakt med Barcia i en sesong til, men manager Luis Enrique ønsker å kvitte seg med brasilianeren før avtalen løper ut.
Marca

Borussia Dortmund er i ferd med å tilby Liverpool-linkede Marco Reus en ny kontrakt.
Bild

Newcastle er i ferd med å sikre seg den Liverpool-linkede Nottingham Forest-duoen Jamaal Lascelles og Karl Darlow. Spillerne skal gjennomgå en medisinsk test på St James' Park i ettermiddag, og vil bli lånt tilbake til Forest kommende sesong.
Daily Express