Uke 33

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 17. august

Liverpool-midtstopper Tiago Ilori tilbrakte forrige sesong på lån i spanske Granada, og dette året skal han spille for Bordeaux i franske Ligue 1. Brendan Rodgers ønsker at 21-åringen skal spille mye, for han mener Ilori er en spiller for fremtiden i Liverpool. Dortmund ville også låne ham, men tyskerne kunne ikke love stoppertalentet like mye spilletid som Bordeaux.
Mirror

Sergio Romero ligger nå an til å bli Liverpool-keeper. De røde har snakket lenge med Sampdoria om en overgang for Argentinas VM-målvakt, og det har vært snakk om å inkludere Sebastian Coates i avtalen. Keeperen skal koste rundt 2 millioner euro.
La Gazzetta dello Sport

Lørdag 16. august

Marco Reus har den siste tiden vært linket til Atlético Madrid, men klubben avkrefter at tyskeren flytter til den spanske hovedstaden. «Han har aldri vært på vår radar, og han passer ikke inn i laget vårt akkurat nå», sa administrerende direktør Miguel Ángel Gil Marín. Det betyr at Reus, som påstås å ha en utkjøpsklausul på 20 millioner pund, fortsatt er et alternativ for Liverpool – som i så fall vil få kamp av blant andre Manchester United.
Mirror

Brendan Rodgers har øynene vid åpne på jakt etter en spiss før overgangsvinduet stenger om to uker. Både Radamel Falcao og Edinson Cavani har vært på listen over alternative erstattere for Luis Suárez, men frem til nå skal duoen ha vært for dyr. «Pengene er der, og vi ønsker å styrke angrepsrekken», sa manageren til pressen i går. Kilder i Spania hevder at Falcao ikke drar til Real Madrid – erkerivalen til hans tidligere klubb, Atlético Madrid – og at han fortsatt er en mulighet for Liverpool. Det samme er Cavani, som må innse at PSG har Zlatan Ibrahimovic foran ham i køen på spissplassen.
Mirror

Fredag 15. august

Stoke er i ferd med å sikre seg vingen Liverpool lånte i fjor, Victor Moses. på lån fra Chelsea, noe som kan bety at man på Britannia Stadium dropper et kjøp av Oussama Assaidi fra Anfield-klubben. Moses skal ha en medisinsk test hos Stoke i morgen.
HITC Sport

Liverpool kan komme til å tilby Sebastian Coates i et rent bytte med Sampdorias argentinske keeper Sergio Romero. Sampdoria jakter en midtstopper, og 23 år gamle Coates passer profilen de er ute etter.
Sky Sport Italia.

Torsdag 14. august
   
Raheem Sterling har tre år igjen av en kontrakt der han får betalt £30,000 i uka, men nå vil Liverpool tilby ham en ny avtale med en firedobling av lønnen til tenåringen. Anfield-klubben ønsker å binde Sterling til en ny langtidskontrakt fordi Real Madrid har begynt å vise interesse for 19-åringen.
Mirror

Agenten til Giuseppe Rossi avfeier at hans klient er aktuell for Liverpool. Rossi har tre år igjen av sin kontrakt med Fiorentina, og agent Andrea Pastorello insisterer på at Liverpool ikke viser interesse for spissen. - Det er ingenting å kommentere, for det er ikke noe i ryktene om Giuseppe Rossi og Liverpool. Dette er noe som engelske nettsider har funnet på. Jeg vet ingenting om det. Jeg har gode relasjoner til Liverpool, så de ville ha ringt meg om de ønsket Rossi. Seriøst, vi snakker om en interesse som ikke eksisterer.
Tuttomercato.web

Liverpool skal være klar til å legge inn et bud på £20M for 27-årige Guiseppe Rossi fra Fiorentina. Den italienske landslagsspilleren har vært en suksess i Fiorentina, men 16 mål i Serie A forrige sesong var ikke nok til å sikre klubben spill i Champions League.
CaughtOffside

Onsdag 13. august

    
Liverpool er i ferd med å vinne kampen om PSV-stjerneskuddet Zakaria Bakkali. 18-åringens kontrakt er i ferd med å løpe ut, og PSV ønsker å selge angriperen nå etter at det ble kjent at han ikke ville skrive under på en ny avtale. Liverpool har lagt inn et bud på spilleren, og det samme skal Atletico Madrid og Eintracht Frakfurt ha gjort. Inter Milan, AC Milan og Juventus følger også med på situasjonen rundt spilleren. Liverpool og Atletcio er favorittene til å sikre seg tenåringen.
Tuttomercatoweb

Liverpool jakter Sampdoria-keeper Sergio Romero, som voktet målet for Argentina i sommerens VM-finale. Keeperen var utlånt til AS Monaco forrige sesong, men nå ønsker Sampdoria å selge sisteskansen.
Football Italia

Brighton-manager Sami Hyypiä håper å hente den unge venstrebacken Jack Robinson på lån fra Liverpool.
The Guardian

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Manchester United om den tidligere Arsenal-spilleren Alex Song. Midtbanespilleren har nå tilhold i Barcelona. Brendan Rodgers skal være interessert i både en permanent overgang og et sesonglangt lån. Samtidig er Lucas Leiva på vei bort fra Liverpool, til Rafael Benitez og Napoli.
Daily Express

Samuel Eto'o skal håpe på et forbedret tilbud fra Liverpool, etter at den erfarne angriperen skal ha takket nei i første omgang til hva man ønsket å gi ham i lønn på Anfield. Everton skal også vise interesse for afrikaneren. Kolo Toure er nærme en overgang til Trabzonspor i Tyrkia.
The Times                      

Tirsdag 12. august

Tiago Ilori er et transfermål for Cardiff om de ikke får fatt i Manchester Uniteds Michael Keane. Et lån av den unge portugiseren er Ole Gunnar Solskjærs plan B dersom han ikke får fatt i Keane.
Mirror

Liverpool-forsvarer Martin Kelly vil fullføre en £1.5M-overgang til Crystal Palace i dag. 24-åringen og hans representanter holdt samtaler med Palace-ledelsen i går, og ble enig om en overgang i formiddagstimene i dag.
Daily Mail

Liverpool, Arsenal og Tottenham er på tå hev ettersom Atletico Madrid ønsker å kvitte seg med Toby Alderweireld i sommer.
Daily Express

Arsenal forbereder et bud på £10M for Daniel Agger.
Daily Star

Samuel Eto'o sin agent hadde et møte med Liverpool i formiddag. LFC kom med et tilbud. Partene er ikke enige ennå. Nytt møte i løpet av de kommende dagene.
Fabrizio Romero på Twitter

Lazio skal ha plassert en prislapp på £24M for sitt supertalent Keita Balde Diao. Liverpool kan være i ferd med å legge inn et bud for den hurtige 19-åringen, men må i så fall skrive ut en stor sjekk for å sikre seg angriperen.
Daily Express

Mandag 11. august

Sampdoria har fått tilbud om å kjøpe Liverpool-stopper Sebastian Coates.
Sky Italia

Liverpool er i ferd med å miste tålmodigheten med Sevilla angående overgangen til Alberto Moreno, og retter nå blikket mot Sporting Lisboa-forsvarer Marcos Rojo i stedet. Anfield-klubben vil legge inn et bud på £13M for den argentinske landslagsspilleren.
Daily Express

PSG-vingen Ezequiel Lavezzi vil takke nei til en overgang til Liverpool og forhandle med de franske mestrene om en ny kontrakt.
Metro

Liverpool, Leicester og Southampton er alle ute etter Leeds sin unge høyreback Sam Byram. Southampton har fått avslag på et bud på £4.5M. Leeds skal ønske seg hele £10M for forsvarsspilleren.
Daily Express

Sunderland skal nå vurdere Will Buckley hos Brighton for å styrke angrepet til neste sesong, etter at det fortsatt drar ut med en mulig overgang for Fabio Borini. Liverpool skal ha akseptert et bud på £14M men spilleren, som fortsatt er ute med sin skulderskade, drøyer med å ta en endelig avgjørelse.
The Express

Alexandre Lacazette sier at "jeg har tatt min avgjørelse om å bli minst et år til". Den 23-årige spissen til Lyon har vært linket til Liverpool og Newcastle.
Canal+