Uke 38

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Fredag 19. september

Liverpool og Arsenal er klare til å by på Isco i det neste overgangsvinduet. Den 22-årige playmakeren er ikke lenger ønsket i Real Madrid.
Daily Express

Torsdag 18. september

Suso er enig med AC Milan om en pre-kontrakt. Spilleren slutter seg til Serie A-klubben når hans kontrakt med Liverpool utløper sommeren 2015.
Forzaitalianfootball.com

Chelsea og Liverpool er begge interessert i å signere den 18-årige tyske midtbanespilleren Julian Brandt fra Bayer Leverkusen.
Daily Mirror

Tirsdag 16. september

Ezequiel Lavezzi står uten kontrakt med Paris St. Germain sommeren 2015. Liverpool kan komme til å hente ham for en liten sum i januar eller gratis til sommeren.
Daily Express

Pedro kan være på vei vekk fra Barcelona i januar dersom han ikke får mer spilletid. 27-åringen skal være lei av å være back up på Camp Nou og står klar til å lytte til tilbud fra andre klubber. Angriperen er bekymret for at han vil havne enda lengre bak i køen når Luis Suarez er ferdig med sin karantene. Brendan Rodgers mener at Pedro vil passe fint i Liverpools profil, men må regne med å få konkurranse fra Arsenal.
Daily Express

Mandag 15.september

AS Roma planlegger å legge inn et bud på £2M for Glen Johnson. Serie A-klubben klarer imidlertid ikke å matche spillerens antatte lønn på £100000 i uken.
Daily Star

James Milner vegrer seg for å signere ny kontrakt med Manchester City. Det har Liverpool, Arsenal og Everton fått med seg. Spillerens nåværende kontrakt utløper sommeren 2015, og City kan komme til å selge for £5M i januar.
Daily Star